üş sene eşi görememek

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Eşinizin üç seneliğine sözleşmeli asker olmasını istermiydiniz..bu derece tehlike varken üç sene onu doğuya yollayıp görmemeyi? üç yaşndada ufak çocuk var.Aslında insanın kaderi belli ölümü nasıl olacak belli ama yinede insan korkuyo

Esinizin bir meslegi yok mu?
Neden sozlesmeli er olmak istiyor?

maddi sıkıntı çok diye gidecek.sırf maddiyat içinde böyle bi karar vermek te :S

Benim eşim değil.Abim oluyo....mesleği yok madden çok sıkıştılar diye böyle bir yol düşünmüştük başvuru yapmışlardı.Şimdi eşi üç sene yalnız nasıl kalıcam sen ordayken her gün bir şehit verirken nasıl durucaz filan diyo.Ama çok ta sıkıştılar abim mecbur gideceğim diyo.mesleği yok oyüzden bunu tercih etti

kızları yani benim canım yiğenim otizim..bakımı zor annesinden 1 saat ayrı duramıyor annesi çalışmıyo çalışabilecek gibide görünmüyor.ikisinde de meslek yok

Benim eşim değil.Abim oluyo....mesleği yok madden çok sıkıştılar diye böyle bir yol düşünmüştük başvuru yapmışlardı.Şimdi eşi üç sene yalnız nasıl kalıcam sen ordayken her gün bir şehit verirken nasıl durucaz filan diyo.Ama çok ta sıkıştılar abim mecbur gideceğim diyo.mesleği yok oyüzden bunu tercih etti

Sozlesmeli erler ne kazaniyor?

Ne bileyim pazarcilik yapamaz mi?
Pazardaki su plastikciler asiri karli is yapiyor.

Abinize ve esine allah sabir versin. Fakat yanlis anlamayin da, meslek yoksa ve is sikintisi varsa evlilik niye soz konusu olmus bu noktada. Karismak haddim degil elbette ama insanin aklina boyle dusunce geliyor. Madem olmus, bir baska sekilde halletmeli abiniz mevzuyu. Cağğnim evladi tek birakmasin annesiyle. Oyle cocuklarda bakim ve sevgi cok onemli.

kızları yani benim canım yiğenim otizim..bakımı zor annesinden 1 saat ayrı duramıyor annesi çalışmıyo çalışabilecek gibide görünmüyor.ikisinde de meslek yok
bir kafede filan çalışsın bari garsonluk kasiyerlik hiç mi yok öyle imkan?

hem asker
hem doğuya gidecek
hem 3 sene göremicem
hem de tehlikeli bir meslek

sorduğun sorunun cevabına gelirsek; asla izin vermem

bir kafede filan çalışsın bari garsonluk kasiyerlik hiç mi yok öyle imkan?

şuan aslında babamla beraber çalışıyor.babam lokanta işletiyor oda yanında garsonluk yapıyor ama babam artık parasını ödemiyormuş bi ödese bi ödemiyomuş ...çıksın diye gözlüyo diyo..babamın yanından başka yerde çalışmadı çalışmak istemiyo lise mezunu değil her iş yeri almıyo...her işi de o beğenmiyo filan....ona kızıyorum bu konularda ama işte düşünmeden edemiyorum

şuan aslında babamla beraber çalışıyor.babam lokanta işletiyor oda yanında garsonluk yapıyor ama babam artık parasını ödemiyormuş bi ödese bi ödemiyomuş ...çıksın diye gözlüyo diyo..babamın yanından başka yerde çalışmadı çalışmak istemiyo lise mezunu değil her iş yeri almıyo...her işi de o beğenmiyo filan....ona kızıyorum bu konularda ama işte düşünmeden edemiyorum

babamla ben görüşmüyorum bu arada.

Back
X