Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim değil.Abim oluyo....mesleği yok madden çok sıkıştılar diye böyle bir yol düşünmüştük başvuru yapmışlardı.Şimdi eşi üç sene yalnız nasıl kalıcam sen ordayken her gün bir şehit verirken nasıl durucaz filan diyo.Ama çok ta sıkıştılar abim mecbur gideceğim diyo.mesleği yok oyüzden bunu tercih etti
sürünmek daha iyimaddi sıkıntı çok diye gidecek.sırf maddiyat içinde böyle bi karar vermek te :S
Sozlesmeli erler ne kazaniyor?
Ne bileyim pazarcilik yapamaz mi?
Pazardaki su plastikciler asiri karli is yapiyor.
bir kafede filan çalışsın bari garsonluk kasiyerlik hiç mi yok öyle imkan?kızları yani benim canım yiğenim otizim..bakımı zor annesinden 1 saat ayrı duramıyor annesi çalışmıyo çalışabilecek gibide görünmüyor.ikisinde de meslek yok
De bakem o nasıl bir iştirSozlesmeli erler ne kazaniyor?
Ne bileyim pazarcilik yapamaz mi?
Pazardaki su plastikciler asiri karli is yapiyor.
bir kafede filan çalışsın bari garsonluk kasiyerlik hiç mi yok öyle imkan?
şuan aslında babamla beraber çalışıyor.babam lokanta işletiyor oda yanında garsonluk yapıyor ama babam artık parasını ödemiyormuş bi ödese bi ödemiyomuş ...çıksın diye gözlüyo diyo..babamın yanından başka yerde çalışmadı çalışmak istemiyo lise mezunu değil her iş yeri almıyo...her işi de o beğenmiyo filan....ona kızıyorum bu konularda ama işte düşünmeden edemiyorum