Uşak Medikal Parkta Doğum yapan var mı?

ben istedim çünkü çok korkuyorum
nst de bişey değil 10-15 dak yatıyrsun beline 2 tane lastik bağlıyorlar biri karnın üstüne biri altına lastiğe alet takıyorlar bebeğin kalp atışlarını duyorsun sancı var mı diye bakıyorlar nst ye giderken aç olma bişeyler ye

tamam tatlım cok saol bır de son bı soru kusura bakma sureklı soruom sana :S haftasonları cok kalabalık oluyor haftaiçide mi oyle

yok canım ne kusuru
bugün hiç kalabalık değildi hatta kimse yoktu diyebilrim
pazartesi ve cuma günleri çok kalabalık oluyor bide başka dr da geldi ya eskisi gibi kalabalık olmuyor
ben 2 hafta sonra yine gidicem
bence haftaiçi git kalabalık olmaz

esımden dolayı haftaıcı gıdemıom hafta sonlarıda fecı kalabalık oluyor oylekı soracaklarımı bıle soramıom gıren cıkan bellı degıl bebısım erkek senın?

ınsallah tek dılegımız saglıklı olsunlar yeter bende hafta sonu kontrole gıdecem sanırım normal ıstedıgım ıcın catı muayenesı falan ıstıcek :S

benim ki normalde 10 eylül normal doğum yapsam tam bayramın 2.günü
ama sezeryan olucağı için 10 gün önce olucak

sinan kızılkayadan memmnun değilim ben
yumurtlama takibi yaptırmıştım beni hep çatladığı zaman çağrıyordu
bir kere 21. gün çağırdı bana pek mantıklı gelmemişti
aaaa çatlamış diyordu
her girişimde derdimi soruyordu hastalarının bilgisi olmalı önünde
rahim filmi çektircem dedim daha çektirmedin mi demişti
kendi demişti en son çektir daha erken diyee diye halbuki,

bir kere kendi mantığımla gittim o geç çağırıyordu hepp
12 . gün gi,tiim 19 küsürdü yumurtam çatlatma iğnesi vurulmuştum en sonunda kendi aklıma uyuncaa

tatlım cumartesı tum randevularını ıptal ettıler işi varmıs sanırım esım ızın alabılırse salı gıdecem yoksa cumartesıye kaldı :S bu arada dogum fıyatlarını sordun mu?

sevdalınka aslında dr cok yogun oldugu ıcın benımde bazı cekıncelerım oluo ama sımdıye kadar bı problem yasamadım kendıde bu durumdan sıkayetcı cok fazla hastam var falan dıo benım doguma az kaldı sımdı degıstırme gıbı bır luksum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…