Uşak Medikal Parkta Doğum yapan var mı?

evet kımse yok ben baska bı sıtede bı arkadasla tanıstım ablası medıkal parkta calısıyormus oradakı ebeler falan cok ıyı dedı cok ılgılenıyorlarmıs

verdı tatlım carsamba yanı 1 eylulde öğlen sezeryana alacak benımkı daha 37. hafta oluyor ama suyum oldukca azalmıs kılosuda 3100 olmus ıyı dıo dr bakalım hayırlısıyla ıns

evet belkı karsılasırız sana nasıl dıye soramadan ben gırcem Allah saglıklı sag saglım bebıslerımıze kavustursun ıns. aslında benımkı erken oluyor sanırım 3 kılonun altında dogacak :S

Ben de o hastaneye gidiyorum neşe hanıma siz de mi oraya gidiyosunuz
Evet bende neşe hanıma gidiyorum siz uşakta mı oturuyorsunuz ben dıştan geliyorum çok yoğun oluyor Neşe hanım ikinci çocuğu düşünüyoruz Allah izin verirse siz hamilemisiniz

Evet bende neşe hanıma gidiyorum siz uşakta mı oturuyorsunuz ben dıştan geliyorum çok yoğun oluyor Neşe hanım ikinci çocuğu düşünüyoruz Allah izin verirse siz hamilemisiniz

Evet hamileyim ben de dışardan geliyorum gedizden bu ara engin bey yok onun hastaları da neşe hanıma geliyo o yüzden yoğun. Memnun musunuz neşe hanımdan kaç haftalık hamilelik benim 28+5

Kızlar uşak medical park olsun ister devlet olsun fiyatlar nasıl bide doktorlar lütfen yardımcı olun varsa birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…