Uşak Medikal Parkta Doğum yapan var mı?

bende sordum epıdurallı normale 350 dedı bır de 2 kısılık odada kalınırsa 1 gun ıcın yatak ucretı almıolarmıs ya ben sıtedekı dıger hastanelerın fıyatlarını gorunce ınanamadım mesela samsun medıkal parkta normal dogum 1250 falan yazmıslar yanlıs hatırlamıosam

evet ben de gördüm çok pahalı geldi diğer hastaneler
oda fiyatlarını sormadım
başka birinden duydum çift kişilk oda 75 tek kişilk oda 100 tl miş normalde

evet bu saatten sonra dr değiştirimez
ben hamileliğimin başında 2-3 kez kamil kurt a gitmiştim kamil bey gitti sinan bey geldi
devlet hastanesini de beğenmediğim için sinan bey ile devam ettim

ingilizceci ALLAH yrdımcın olsn sezeryan da iii merak etme benim arkadaşlarım seviyordu
sinan beyi

dun kontrole gıttımde net yoktu aksam yazamadım randevum 1 deydi ancak 3 te gırebıldım dr o kadar yogunkı bı dogumdan cıkıp dıgerıne gırıo :S nst cektıler normal cıktı cok sukur dogumu sordum sezeryana 250 normale 350 epidurallı normalede 350 dedıler tabı bunlar sıgortalı fıyatlar sıgortan yoksa normal bıle 935 liradan baslıomus bebege yapılan testlerde dogumun ıcınde dedıler bır de dogumdan sonra eger sıgortalıysan ıstedıgın gun kadar kalabılrmıssın yatak ucretı almıolarmıs yanlız onceden kalırsan ıkı kısılık oda 75 tek kısılık 100 tl mis

hımm saol canım
çok iyiymiş ozaman bizim de ssk
diğer hastanelere göre fiyatlar süper
nerdeyse 250 tl ile iş bitiyor

bılmıodum o saatlerde dogumda oldugunu bı daha daha gec bı saate randevu alcam bebısım 2200 olmus bana bıraz kucuk gıbı geldı ama dr normal dedı

benim de 2348 di geçen hafta bana da normal demişti 3-3500 arası doğar dedi
ben hep 11 e alıyorum randevuyu

benımkı annesı gıbı mınyon olacak heralde ya benım sansımdan mıdır nedır hep kalabalık oluyor hatta esımde kızdı hanı hafta ıcı kalabalık olmuyordu dıe

ben geçen hafta gittiğimde kimse yoktu
11 gibi git bidahakinde
öğleden sonra gidiceksen de 3 den sonra git
doğumda oluyor bi kez sonuçlarımı göstermek için ben de çok beklemiştim doğumdaydı dr

hemsıresıde 5 gıbı falan gelırsenız kımse olmuyor dedı ya ben çivrilden geliyorum o yuzden zaten gelıp gıtmek zor oluyor burdan 1 saat suruyor arabayla zaten doguma yetısemem bısey olur dıyede korkuom hayırlısı bakalım

36. haftadan sonra yapacakmıs catı muayenesını ben anestezı uzmanıyle konusmak ıstıom dedım onu ben yonlendırcem zaten ben soylıcem o yapacak dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…