Usandım artık bıkma noktasına geldim..

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Kızlar malum nişanlıyım.
Neyse konu kuaför. 3 ay sonra düğünüm var.
Düğünde teyzem istanbuldan gelecek.
2 de kuzenim var.
Kuaföre dedim teyzemle kuzenlerimi de getireceğim.
Bu ailecek olalım Ne gereği var.
Diye diye üstüme geldi. Yanımda olsa saldırırdım.. :kızgın:
Neyse sonra dedim 3 tane ablan var onlar geliyor her birinin çocukları var bi tanesinin ikizleri var.
Başladı neden öyle diyorsun. Sen benim ablamla teyzeni bir mi tutuyorsun. İstemiyorum tamam onlar da gelmesin.
Sus konuşma benimle dedim.
Her konuda ablan olunca coşuyorsun. Bebelerine de sen bakarsın artık dedim.
Terbiyesizsin dedi.
Yazmadım konuşmadım. Çok kırıldım kızlar.
Annem teyzem kapalı onlara kuaför ayarladım ben hatta nişanlımın annesine bile. Kendisine söyledim. Teyzem gelmesinmiş. İyi de benim teyzem şehir dışından geliyor.
Diyor ben de teyzelerimi getireyim o zaman. Onunkiler kendi şehrinde.
Sonra ben kimseyi getirmeyeceğim yazdı.
Cevap dahi yazmadım. Ne yapmalıyım kızlar ? :KK43:

Aynısını bende yaşadım kına da yegenimi düğünde onun kuzenini yanıma aldım aman neymiş götüm memnun kalsın o kuzeni evlenince kuaföre gidecek adam yoktu ben yanındaydım bir kere sen gel demedi oda kendi kuzenini çağırdı son anda bende bı güzel herife yedirdim lafları.

Niye kuaföre öyle sürü halinde gidiyorsunuz sahi?İsteyen gitsin kendisi ne yaparsa yapsın. Hadi diyelim gittiniz niye bunu sorma gereği duyorsunuz?Herkesin masrafını erkek tarafı odemesin bi zahmet..birazcık gurur ya lütfen..

Niye kuaföre öyle sürü halinde gidiyorsunuz sahi?İsteyen gitsin kendisi ne yaparsa yapsın. Hadi diyelim gittiniz niye bunu sorma gereği duyorsunuz?Herkesin masrafını erkek tarafı odemesin bi zahmet..birazcık gurur ya lütfen..
Ben ödeyeceğim. Ne gururundan bahsediyorsunuz ?

Niye kuaföre yanınızda birilerini götürüyorsunuz ki? Abla ya da teyze ne gerek var?
Bir saatte halledilecek işi on kişi giderek beş saate çıkarıyorsunuz. Kuaför de gelini sallamasyon yapıyor doğal olarak.
Ya yalnız gidin ya da tek bir kişi olsun yanınızda size yardım edecek. Topluca gitmek çok gereksiz.

Kapalı bayanların başörtüsü yaptirmasinı şahsen çok saçma buluyorum. Kaldıki Makyaj seviyorlar kendileri yapsın bence boşa masraf. Sonra neden onun anlamları bir sürüde çocuk gidiyor ki, herkez kendi gitsin kuaföre ne gerek var gelinin peşine düşmeye damada ekstra masrafa ne gerek var. Ama nişanlının davranışı çok saçma . Ayrımcılık yapmış. Masrafları kim ödeyecek oda var tabi . Konuyu fazla büyütüp gereksiz gerginlik çıkarma derim. Bu yüzden aranızin açılması saçma olur

Böyle adamdan bende de var işte ailesinin birine incecik bir laf etsek kükrüyor mesela o gelmesin desek hemen gözler pörtlüyor ulan çağırmak zorunda mıyım beee

Bende kimseyi goturmucektim kuafore sonra kuzenimi aldım gittim kimse bişey demedi diyemez onların tarafından gelinlerinin kardeşi bile gelmişti ama kocam ona laf etmişti haklıydı ama size bişey diyemez ya sanki iki kişinin kuaförü ne kadar tutarki ayrıca kar yağarken tozarmış diye bi laf vardır bizde dugundede böyle ufak şeyleri hesap etmemek kimseyi kırmamak lazım ayıp yani

Back
X