Usandım artık bıkma noktasına geldim..

kız tarafı getirir
erkek tarafına karışmam deyin

bu kuaför de illa ki kız ailesiyle teyze çocuklarıyla gelecek her defasında hep düğünlerde problem olması geriyor insanı
her yöre de aynı kız tarafından gelecek belli ben getiriyor muyum nedir ya?

gelecekler sen de istediğini istediğin kuaföre götürebilirsin canım deyin

çok uzatmamaya çalışın
her düğünde bu tartışma oluyor

Merlin906 Merlin906

Kuaför ücretini damat ödüyor. Adetlere göre teamül böyle yani. Bu konuyu da bu temel üstüne bina ettin. Ve sana hak verilmesini umdun.

İlk mesajında madem o, üç ablasını ve kizlarini getiriyor ben de 2 kuzenimi ve teyzemi getiricem dedin. Kisasa kısas gibi. Hani yalnız olmayayım bi tane ailemden samimi kişi olsun yanımda, bana yardımcı olur değil de; nisanlim su kadar kişi getiriyor, ben de eksik kalmayayim su kadar kişi götüreyim dusuncesindeydin.

Nisanlin, kardesle teyze bir mı diyip akraba derecelerini sorgulayinca sinirlendin. Ben dahil, buradaki üyeler bundan sebep kavga olur mu, kendiniz odeyin deyince de; ben odeyecektim diye lafı çevirdin. Sen odeyeceksen nisanlin neden karıssin?
Bize karşı samimi değilsin.

Ya ben öderim sorun o değil. 3 tane ablasını getirmeyi biliyor. Teyzem benim anne yarım.

Son düzenleme:
Merlin906 Merlin906

Kuaför ücretini damat ödüyor. Adetlere göre teamül böyle yani. Bu konuyu da bu temel üstüne bina ettin. Ve sana hak verilmesini umdun.

İlk mesajında madem o, üç ablasını ve kizlarini getiriyor ben de 2 kuzenimi ve teyzemi getiricem dedin. Kisasa kısas gibi. Hani yalnız olmayayım bi tane ailemden samimi kişi olsun yanımda, bana yardımcı olur değil de; nisanlim su kadar kişi getiriyor, ben de eksik kalmayayim su kadar kişi götüreyim dusuncesindeydin.

Nisanlin, kardesle teyze bir mı diyip akraba derecelerini sorgulayinca sinirlendin. Ben dahil, buradaki üyeler bundan sebep kavga olur mu, kendiniz odeyin deyince de; ben odeyecektim diye lafı çevirdin. Sen odeyeceksen nisanlin neden karıssin?
Bize karşı samimi değilsin.
Benim ödeyeceğimi biliyor canım şimdi de ablalarım gelmeyecek onlara uzak filan dedi. Özür dileri kimi istiyorsan getir dedi. Konu para değil ben o villada Rahat olmak seninle olmak istedim dedi.

Benim ödeyeceğimi biliyor canım şimdi de ablalarım gelmeyecek onlara uzak filan dedi. Özür dileri kimi istiyorsan getir dedi. Konu para değil ben o villada Rahat olmak seninle olmak istedim dedi.
Senin için güzel haber. Sen kazandın (!) Şimdi tuuuuum bu olanlar, hiç yaşanmamış gibi hayatına devam edebilirsin.

Dün akşam birbirinize rest cektiniz ayrılma lafları ettiniz, böyle es böyle evlilik istemiyordunuz. Bu sabah doğan güneşle herşey bambaşka göründü gözünüze. Affettiniz hosgordunuz.

Ah bu son o kadar belliydi ki. Önceki tüm tartışmalarda old gibi.. 2 geri 1 ileri ilişkiye devam o zaman!

Düğün günü gelin almaya gelindi tam nikaha gidiliyor ben yanimda teyzem otursun istedim (11 yil once birileri oturuyordu gelin arabasinda)ve arkada gelin damat arti tek kisilik yer var ön de şoför ve esi vardi esimin kuzeni ve esiydi.. Neyse ben teyzemi aldim yanima bende emegi cok ve cok severim...kayinpeder de geldi eltimin kizini oturttu aramiza biz sıkıştık tabii daha konvoy baslamadan cikarttim arabadan kizi dedim olmuyor sigmiyoruz git annenin yanina.. Gitti ve kayinpeder bi daha gonderdi kızı ve ben bi daha geri yolladim .. Oluyor malesef böyle seyler 1000 kafadan 1000 ses. Konu para ise ama kimseye tenezzul etmeyin kendiniz karsilayin..

Senin için güzel haber. Sen kazandın (!) Şimdi tuuuuum bu olanlar, hiç yaşanmamış gibi hayatına devam edebilirsin.

Dün akşam birbirinize rest cektiniz ayrılma lafları ettiniz, böyle es böyle evlilik istemiyordunuz. Bu sabah doğan güneşle herşey bambaşka göründü gözünüze. Affettiniz hosgordunuz.

Ah bu son o kadar belliydi ki. Önceki tüm tartışmalarda old gibi.. 2 geri 1 ileri ilişkiye devam o zaman!
İyide ne yapayım nişanlılık sürecini benden iyi bilirsiniz evliyseniz. Demek istediğim şey başka

Bizde de aynı konu olmuştu üstelik ablası falan da değil kuzeninin eşi :S tutturdu ben de geleceğim diye trip attı kuaförü bana zehir etmişti. Gelmedi ama onun yüzünden kavga ettik ve bana o gün alttan al falan demişti sanki yengesinin düğünü de benim onun nazını çekmem gerekiyormuş gibi.. Zaten ondan sonra da bir daha arkamda durmadı o gün anlamalıymışım. Haksızlığa uğradığımı hep görüyordu ama arkamda durmuyordu hiç.. Kuzeni bile bir şey olduğunda kendini benimle kıyaslayıp biz onunla beraber büyüdük deyip kestirip atıyordu ben de bir şey diyemiyordum tabi ne diyebilirsin ki..

İyide ne yapayım nişanlılık sürecini benden iyi bilirsiniz evliyseniz. Demek istediğim şey başka
Biliyorum. Ben de nisanli oldum, 8 senelik de evliyim. Ama tüm bu süreler boyunca eşimle sizin ettiğiniz kavganın yarisini dahi etmedik. Her kişi farklı, her ilişki farklı. Bunlar kıyaslanamaz ancak önemli nokta, sizin tartışmayı bilmiyor olmanız. Birbirinizin üstünde egemenlik kurmaya calisiyorsunuz sanki, şimdi mesela senin söylediğin noktaya geldi durum. O yüzden iyi hissediyrosun kendini, motive oldun.

Ayrıca tastismada bi seviye de yok.. En en ennnn sonda söylenecek lafı, hatta hiç soylenmemesi gereken lafi başta söylemeniz, bu kadar ciddi kırıcı laflar söyleyip sonra yine barışıp devam edebilmeniz, ilginç.. Çoğu tartışmanın sonunda ayrılma lafı ediliyor. Ayrica aranızdaki çoğu mevzu da, maddesel konular.Sen bi evlen, demek istediğimi iyi anlayacaksın..

Burada o kadar kişi senin konularını biliyor, okuyor, yorum yapıyor. İstemediğin yönde olan yorumları önemsemiyorsun. Çünkü ne olursa olsun, bu evliliğe kilitlendin. Perşembenin gelisi, çarşambadan bellidir. Lakin, anlamak istemeyene anlatamazsın. Sen de gormek istemiyorsun. Devam et. Yasa ve gör çocuğum..

Biliyorum. Ben de nisanli oldum, 8 senelik de evliyim. Ama tüm bu süreler boyunca eşimle sizin ettiğiniz kavganın yarisini dahi etmedik. Her kişi farklı, her ilişki farklı. Bunlar kıyaslanamaz ancak önemli nokta, sizin tartışmayı bilmiyor olmanız. Birbirinizin üstünde egemenlik kurmaya calisiyorsunuz sanki, şimdi mesela senin söylediğin noktaya geldi durum. O yüzden iyi hissediyrosun kendini, motive oldun.

Ayrıca tastismada bi seviye de yok.. En en ennnn sonda söylenecek lafı, hatta hiç soylenmemesi gereken lafi başta söylemeniz, bu kadar ciddi kırıcı laflar söyleyip sonra yine barışıp devam edebilmeniz, ilginç.. Çoğu tartışmanın sonunda ayrılma lafı ediliyor. Ayrica aranızdaki çoğu mevzu da, maddesel konular.Sen bi evlen, demek istediğimi iyi anlayacaksın..

Burada o kadar kişi senin konularını biliyor, okuyor, yorum yapıyor. İstemediğin yönde olan yorumları önemsemiyorsun. Çünkü ne olursa olsun, bu evliliğe kilitlendin. Perşembenin gelisi, çarşambadan bellidir. Lakin, anlamak istemeyene anlatamazsın. Sen de gormek istemiyorsun. Devam et. Yasa ve gör çocuğum..
Evlenince ne olacakki :/

ne olur ne için evlendiğimizi unutmayalım. evliliği bir yarış gibi, birbirine istediklerini yaptırmaya çalışmak gibi, bir güç meselesi gibi görmeyelim. sevgi için, mutluluk için evleniyoruz. bu dertler o kadar küçük ve kavgasının bile yapılmasının o kadar büyük bir ayıp olması gereken durumlar ki. üzüldüm.

Nişanlınız neden kendini ifade edemiyor veya neden bu kadar kötü ifade ediyor?

Neden baştan söylemiyor bunu?

Bi an için senin adına çok korktum. Yalnız önceki konularına da baktım bu adamdan sana hayır yok belli. Şimdiden sinyalleri veriyor. İyi düşün
kusura bakma. konun kapanmış özelınde kapalı.
nasılsınız.
izmirdesınız hala değil mi?

Back
X