Usandım artık, İçim buz

12.30 dan önce yatağa gidilmiyor. Saba 6.30 da uyanış. Evde annem var birde gece yatmaz, yatınca eline telefon alıp oyun oynar e o da etkiliyor. Annem çok düşüncesiz yahu...
annenizin yatmasını niye bekliyorsunuz, siz sabah erken kalkacağınız için geçin yatak odasına,
banyonuzu da sabah biraz erken kalkıp yaparsınız

12.30 dan önce yatağa gidilmiyor. Saba 6.30 da uyanış. Evde annem var birde gece yatmaz, yatınca eline telefon alıp oyun oynar e o da etkiliyor. Annem çok düşüncesiz yahu...
Kötüymüş ya..
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ilerde bu boş geçen yıllarınıza çok üzülürsünüz.
Yatma saatini erkene alın bence, eşinizi küstürmeyin.
Bu tarz durumlar ilerde aldatmalara neden olabiliyor maalesef

Sesli güldüm

Canm bosanmakdan bahsediyirsun son raddedesiniz siz zaten acaba varikosel vs. Gibi hastaligi mi var onlar cinsel isteksizlik yapar

Ne oldu erkeklerimize anlamıyorum yediği ictigi cinsel isteği götürüyor sanki. Gecen bi belgesel izledim insanlığın sonunu kısırlık getircek diyor. Bir erkeğiin suanki spermi aynı zamandaki büyük babasının yarısı kadarmıs ve daha da azalacakmıs. Hormonları bozuluyormus ve bu da isteksizlik yaratıyomus. Biraz konulara bakınca cook görüyorum bu durumu.

Cift terapisi tarzi seyler denemeden asla aceleci kararlar almyn bnce. Yuva kolay kurulmuyo. Hic konstnz mu bu dusndklerinizi ona hic soylediniz mi?

Erkeklerin “ daha yorgunum” numarası da var bence. Sırf bana bulaşmasın diye çok yorgunum diyorlar. Çocuk gibiler. Bence gözlerini korkutmadan yaklaşmak lazım ve sosyal medya bence evliliklerin baş sorunu. Telefon elden düşmemesi çok rahatsız edici, sohbet ortamları, birlikte oynayabileceğiniz masa oyunları, kitap okuma gibi etkinlikler planlayın hem çocuklarınıza da örnek olursunuz. Biliyoruz ki çocuklar görerek öğreniyorlar.

beni anlatmışsinız sanki evliyim 3 yıllık zaten evlendiğimizden beri cinsel sorunumuz vardı terapiyle falan idare eder seviyeye gelmişti ama doğum yapıp cocugum olunca basa sardik suan 1 yasinda cocugum ve o kadar yoruyor ki beni hem uyku duzenimiz bozuk hem huysuz ve yaramaz bir cocuk bir de evle ugrasiyorum beyefendi 6 da cikiyor isi de masabasi ama dunyanin yuku onda sanirsiniz cinsellik eksilerde zaten bir de dediginiz gibi elinde tel cat cat her aksam bugun hastayim mesela grip oldum 1 saat uzanmak istedim yorgunum öluyorum cunku cocugu idare etsin dedim ama yarim saat bile beceremedi yani bu nasil bir sey anlamadim. depresyonun esigindeyim bazen dayanilacak gibi degil cekip gidesim geliyor bu gidisle kanser olacam zaten cinselligi gectim. zsanki 80 yasinda adamla evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…