:-( inanki kendimi çok çaresiz hissediyorum doktora gidelim diyorum tersleniyorum ısrar ediyorum azarlanıyorum yok doktor anlamaz yok doktor iyileştirmez diyip kaç aydır düşünüp duruyorum dünde patladım artık konuşamıyoruz dedim ben bu evlilikten birşey anlamadım dedim sorun senin kendini tekil görmen dedim ama ben bizi biz olarak görüyorum biz olarak görsen bu evliliği benim zorlamam la değil kendi insiyatifin le teklfimi kabul ederdin dedim bu düzen böyle gitmez dedim kızdım dedim kendine çeki düzen var yarın birgün baba olacaksın çocuğun olduğunda bu düzene devam edeceksin evet dedi ömür boyu böyle gidecek dedi dedim ben ömür boyu senle bu düzende gitmem dedim yine ukalaca cevaplar anlamıyor öğlen saatleride 5-6 saat çalışıyor geçen gün şöyle birsey de oldu ben sabah 9 dan beri ayaktaydım kendisi öğlen gitti akşam geldi gelir gelmez çay istedi duymamazlıktan geldim çayını kendi yaptı bana da bardak getirdi al kocacım dedi evlendikmi bekarmıyız belli değil diyip güya bana mesaj verdi bende kızdım dedim ki benimgibi sabahın 9undan beri ayakta olan sen değilsin diyip tersledim konuşmadı. yani ite kaka tersleye tersleye mi gidecek anlamadım 1 ay öncesine kadar en büyük kavgamızı yaşadık isyan ettim hıçkıra hıçkıra dedim kiben artık istemiyorum bıktım yapamıyorum dedim çıktım evden gittim peşimden geldi düzelecem dedim doktora gidecez dedi ikna etmeye çalıştı ama ben kafamda nettim aileme kadar gittim bi kez olsun kolundan tutup konunun ciddiyetine varmadı ailemin kapısına geldim kapıyı çaldım baktım kafasını salladı gitti gidince ben peşinden gittim (bu arada ailemle konuşmuyor olmama rağmen gittim) ve yol boyunca ona hakaret ettim dedim ki sen erkek değilsin senden koca olmaz görevlerini bilmiyorsun babamın kapısına geldim neyin ne olduğunu halen kavramadın dedim ama ben evime senin için değil kendi gururum için geri dönüyorum dedim ve 4.5 gün düzelme oldu ( illa bu noktaya mı getirmek lazım anlamıyorum ) sonra işte son durum buÇok normal evde mutlu olamadığınız için dışarı atıyorsunuz kendinizi
Eşiniz evlendiğinin farkına varamamış sizi umursamıyor dediğiniz gibi bekar hayatı yaşıyor
Çalışmıyor da mı bu adam çok sinir bozucu
Daha evliliğin başında böyleyse ilerisini düşünemiyorum
Şakın çocuk yapmayın
Eşinizle son kez konuşun yardım almayı evlilik terapistine gitmeyi teklif edin kendini düzelt son şansın deyin
Olmuyorsa da böyle bir adamla evli kalmayın derim bu şekilde hayat geçmez çocuk olduktan sonra iyice bunalıma girersiniz hiç iyi olmaz
Evlilik demek gezip tozmak eşinle birşeyler paylaşmak ev işlerinde ortak olmak demek
Sizin şuna cilveleşme zamanlarınız sıkılmışsınız birbirinizden
Sizin psikolojinizi bozmuş
Dediğim gibi iy düşünün
Valla canım hiç vaktini gençliğini harcama bu adama:-( inanki kendimi çok çaresiz hissediyorum doktora gidelim diyorum tersleniyorum ısrar ediyorum azarlanıyorum yok doktor anlamaz yok doktor iyileştirmez diyip kaç aydır düşünüp duruyorum dünde patladım artık konuşamıyoruz dedim ben bu evlilikten birşey anlamadım dedim sorun senin kendini tekil görmen dedim ama ben bizi biz olarak görüyorum biz olarak görsen bu evliliği benim zorlamam la değil kendi insiyatifin le teklfimi kabul ederdin dedim bu düzen böyle gitmez dedim kızdım dedim kendine çeki düzen var yarın birgün baba olacaksın çocuğun olduğunda bu düzene devam edeceksin evet dedi ömür boyu böyle gidecek dedi dedim ben ömür boyu senle bu düzende gitmem dedim yine ukalaca cevaplar anlamıyor öğlen saatleride 5-6 saat çalışıyor geçen gün şöyle birsey de oldu ben sabah 9 dan beri ayaktaydım kendisi öğlen gitti akşam geldi gelir gelmez çay istedi duymamazlıktan geldim çayını kendi yaptı bana da bardak getirdi al kocacım dedi evlendikmi bekarmıyız belli değil diyip güya bana mesaj verdi bende kızdım dedim ki benimgibi sabahın 9undan beri ayakta olan sen değilsin diyip tersledim konuşmadı. yani ite kaka tersleye tersleye mi gidecek anlamadım 1 ay öncesine kadar en büyük kavgamızı yaşadık isyan ettim hıçkıra hıçkıra dedim kiben artık istemiyorum bıktım yapamıyorum dedim çıktım evden gittim peşimden geldi düzelecem dedim doktora gidecez dedi ikna etmeye çalıştı ama ben kafamda nettim aileme kadar gittim bi kez olsun kolundan tutup konunun ciddiyetine varmadı ailemin kapısına geldim kapıyı çaldım baktım kafasını salladı gitti gidince ben peşinden gittim (bu arada ailemle konuşmuyor olmama rağmen gittim) ve yol boyunca ona hakaret ettim dedim ki sen erkek değilsin senden koca olmaz görevlerini bilmiyorsun babamın kapısına geldim neyin ne olduğunu halen kavramadın dedim ama ben evime senin için değil kendi gururum için geri dönüyorum dedim ve 4.5 gün düzelme oldu ( illa bu noktaya mı getirmek lazım anlamıyorum ) sonra işte son durum bu
cocuk mu bu babaya sikayet edilecek? esiniz bekar gibi yasiyor diye kiziyorsunuz ama siz de sanki bir cocuk varmis karşınızda gibi onu azarlayip ailesine sikayet etmeyi dusunuyorsunuz. insanlara nasil davranirsaniz öyle bir rol bicersiniz. siz esinizi bir es, bir adam olarak görmüyorsunuz ki onun da böyle davranmasini bekleyesiniz.sabırlı olmak zorundayım çünkü tek başımayım ailemle görüşmüyorum ve onların rızası olmadan evlendim ne yapmam lazım bana akıl verin ben artık sağlıklı düşünemiyorum daha önce görümceme huyum değildir ama bahsettim dedim anlaşamıyoruz düzeni yok bekar gibi davranıyor dedim inanamadı ben ciddiyim artık son çare kayınbabama anlatmak ya çeki düzen verirsiniz yada bitecek demeyi düşündüm ama eşime saygısızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum bu sefer babasından azar işitmek onur kırıcı olsa gerek...
Neden surekli erkeklik vurgusu yapiyorsunuz? 'erkek' olup ne yapmasini bekliyorsunuz? esinizin tavirlari dogru demiyorum ama ben esinizin yerinde olsam size de katlanamam.
evlenmeden önce biliyordun yani aile düzenlerini. bilerek evlendin, değişir diye.ben uyku düzeni olmayan bir insanla nasıl plan yapıyım sırf uyku bozukluğundan dolayı 2 kere şehir dışına otobüsle gittim evin bütün işlerini ben hallediyorum büyük küçük alışveriş olsun fatura olsun onun kağıt küre işleri dahi. uyku bozukluğu üni yıllarından beri varmış aramızda 4 yaş var evlilik teklifi zorla olmalı norml gelişti illa evleneceğiz diye bir durum olmadı kararlaştırdık evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?