usandım ne yapmam lazım

evlenmeden önce biliyordun yani aile düzenlerini. bilerek evlendin, değişir diye.
sana bana anormal gelen, onlar için normal. o yüzden değişmez.
ya bu deveyi güdeceksin ya da gideceksin.
aıle düzenlerini bilmiyordum uyku sorununu biliyordum

Ya doktora gitmeden düzelecek bir ilişki değil
Eşinin hem psikoloğa hem de uyku problemi ile ilgilenen doktora gitmesi lazım
Ve keza ikinizin birlikte aile terapistine gitmeniz lazım
Yoksa bu ilişki gitmez
Doktora gitmezseniz boşanacağınızı söyleyebilirsin bence

ben ayrılmak istediğimi bir keresiden dile getirmiştim o da aileme gittiğim gündü eve geldiğimizde konuşalım böyle çekip gitmekle olmaz demişti ben düzelecem demişti doğru bazı eksiklerim var ama bunları beraber çözecez demişti anlıcanız demişti de demişti hiç bir ilerleme yok

Tam olarak ne yaşadığını tabi ki bilemem ama burda anlattıklarından yola çıkarak sana tavsiyem önce sen adım at bir de öyle dene bakalim. sanki eşin de senden ilgi özen istiyor gibi geldi bana. Sen yaklaşmaya çalış evinle daha çok ilgilen eşine onem ve özen goster cok basit şeylerden bahsediyorum mesela o çay istemeden çay demle getir bi kahve yap konuşurken kocacim hayatım gibi sözler kullan evin içinde de güzel giyin ve biraz gözlemle eğer değişiklik olursa da öyle devam et inşallah düzelir. Baktin ki hiçbir değişme yok iste o zaman mutlu olmayacağından eminsen boşanmayı düşün bence...

Uyku sorunu dediğiniz ne

Yani adam sabah erken kalkmıyor derken hangi gün kalkmıyor

Pazar günü çocuk yokken eşîm de kalkmazdı mesela

Ya da iş yerlerimiz yanyana idi ben 8 de kalkar işe giderdim onun kendi işi vardı yatardı vs vs ben pazar işe giderdim o yatardı

Hiç uyku sorunun var sen erkek değilsin demedim

Siz aile hayatı diye ne beklediğinizi beklentinizi bïraz anlatsanız

Ben 10 yıllık evliyim aile hayatı diye bir şablon bulamadım şimdi şöyle olmalı böyle olmalı diye

Kacirdiysam affola esiniz ne iş yapiyor?

BizDe ilk evlendigimizde esimle ayri hayatimiz vardi sanki o sabaha kadar oturur ben aksam olunca yatar ben sabah kalkardim o yatmaya giderdi gunduz uyurdu ayni evin icin görüsemezdik. ama ben taviz vermedim o istediki onunla oturayim onun düzenine uyay hayir dedim olmaz normal insanlar böyle yaşamiyor gece gundüz karişmiş bi yaşantı.Bana beni aliştir görüsemiyoruz ayni evin icinde dedi.sabahlari uyandigimda sevdigi seylerden kahvati hazirladim aksam yemeklerini o ne seviyorsa onu yaptim uyandirdim sensi yemek istemiyorum dedim ye istersen sonra yine yat dedim vs.ben uyumaya giderken gel beni uyut sonra istersen kalk sen ama yaninda uyuyayim sensi uyumak istemiyorum dedim ve cok sukur uykusu düzene alisti simdi ben ondan önce yatmak istesem isim bitene kadar salonda yat giderken kaldirim birlikte yatalim der.

Yani sabır ve sevgi göstererek tatlı dille ilgiyle.He baktın olmuyor gercekten al karsina konuş.Evliligini bitirme tabiki düzelir cunku elbet.ama cocuk hemen yapma.

Evlilik demissiniz ama ben burda evlilik goremedim..

Sizin yazdiklarinizdan cikan sonuc sizi hic umursamayan,saygi duymayan ,telefonu bile neee var diye acan,igneleyici konusan ,sizinle birlikte birsey yapmayan sizinle bir sey yapmayi (seni magazami gezdireyim )kendine yuk goren uyku sorunu olan evde yardimci olmayan paylasimi olmayan bir adam
Konusmaktanda anlamiyor bagirmaktanda aglamaktanda diyorsunuz
seviyorum diyorsunuz o sizi seviyor saygi duyuyormu
Terapiye dr gidin duzelirse duzelir duzelmezse oyle kabul edersiniz
Hakkinizda hayirlisi

ise ailenizle aranizi duzeltmekle baslayin.
madem bu kadar birbirine bagli bi ailede buyudunuz madem baglariniz cok kuvvetli buna gore hareket edin,cigneyin gururunuzu gidin ne olduysa ozur dileyin babanizdan annenizden.
neden bu kadar suredir ailenizden kimseyle gorusmuyorsunuz hem? arkanizda kimse yok diye de sizi kaale almiyor buyuk ihtimal.
herkese de ederi kadar deger verin.
ne olursa olsun esinizin erkekligine laf etmeyin,biri sizin kadinliginiza laf etse hosunuza gider mi?
katlanilmayacak yaninizin olup olmadigini sizin anlattiklariniza gore anlamak mumkun degil,kendinize gore tabiki hatasizsiniz.

uyku sorunu dan kastım gunduzlerı uyuyup gecelerı uyumayan gunduz saat 10 kadar uyanık olup işe gıtmeden 2 saat once uyanmak kronik bir durum herhalde düzelmek bilmedi. aile hayatından benim beklediğim vaktince uyanan evinin işini halleden eksiksiği gediyi varsa ayarlayan 17 de işbaşı yapıp 21 de çıkan bir insan 4 saat çalışan bir insandan normal bir hayatı bekleyemezmiyim eş dost arıyor misafir gelmek istiyor kabul edemiyorum çünkü uyuyor anlatabildim mi biraz?

benımki kuş kadar kahvaltı yapar öyle sevdiği yemekler olsun benim açımdan işe yaramaz ama siz düzeltebilmişssiniz tebrik ederim. ben bunu duyarlılığa bağlıyorum eş duyarlı olmadıktan sonra isterseniz evin içinde en iyi olun karşınızda fark etmez

evlilik değil ki bu ya ev arkadaşlığı... Calisiyormussunuz cocuk da yok esinizle konusun bu sorunlarin uzman yardimi olmadan cozulemeyecegini anlatin, aksi takdirde isin bosanmaya gidecegini belirtin. Kesinlikle yanaşmiyorsa boşanın evlilik böyle bir şey değil kendinize yazık etmeyin.

Uzak dursanız yani adam madem boğulmuş belkide fazla ilgileniyosunuzdur. sizin beklentileriniz normal ama adama bunu zorla kabul ettiremeyiz. kendi içinden gelmeli. mesela komşunuzdayken aramayın uyuya kalırsa kalsın sizi ilgilendirmez. işteyken vs hiç aramayın. evdeyken mesafeli durun surat asmayın ama kendinizle mutlu olun. kendi kendinize film açın izleyin arkadaşınızla telde konuşun kahkaha atın ev işi yaparken şarkı söyleyin dans edin. kendi kendinize mutlu olduğunuzu onsuz da yüzünüzün güldüğünü görsün. böyle bir kadın eninde sonunda ilgi çeker adam yanınıza gelip mutluluğunuzdan pay ister gibime geliyor.

koca kişisi de bıkmış kaç yaşında bilmiyorum ama sanki depresyonda.. hiç mi sevdiği şeyler yok? Maçsa maça birlikte gidin siz bilet alın sürpriz yapın. ama şımartmayın. ya da bir konsere gidin sevdiğiniz bir grup yok mu mfö vs. Müziğin aşkı pekiştirdiğine inanırım. başınızı yaslayın şarkıyı söyleyin birlikte..

Ya da bir gün eşinizin hiç beklemediği bir anda masaya çıkın yüksek ses şarkı açıp oynayın kendinizden geçin zıplayın. ben böyle yaptığımda yeniden doğuyorum kocanın şaşkın bakışları yerini gülümsemeye bırakır ne yapıyor bu kadın der hatta delirdiğini düşünür. Çok eğlenceli değil mi.. hem bi bakmışsın o da sana katılmış biraz dans biraz renk

erkeklere sürekli erkeklikten vurmak çok çirkince bir şey değil mi ya?

tam tersi olsa kızardık burda

mesela sürekli evin düzenini yemeğini vs eleştirse ne biçim kadınsın sen nası kadınsın falan dese? ne kadar iğrenç olur.

sizin sorununuz çözülmeyecek bir şey değil bana kalırsa ortada bir şey yok, ama işte iki tarafta istek yok.

sevgi yok bence aranızda.

kesinlikle hak veriyorum +++++

aileyi karşına alıp evlenirsen paspas oluyorsun adamlara. o adam seviyorsa bile sana değer vermiyor artık.

ben buna feriha sendromu diyorum

o dizide de babası sürekli döver annesi küçük görürdü. çok seven sevgilisiyle evlenince, çocuk da ona aynısını yapmaya başladı.

Şimdi daha açık olmuş zira çoğumuz sabah işe gittiğimiz ve günde 10 saat çalıştığımız için anlayamadık

O zaman uyutmayacaksınız iki gün gündüz artık nasıl yaparsanız siz işten izin alın dışarı götürün ya da evde farklı etkinlik yaptırın

Hani bebekler gece gündüz ayrımı bilmez ya onun gibi iki üç gün sıfır uyku ile dolansın gece olunca mecburen uyusun

Yalnız adam zaten 17 de işe gidiyorsa eş dost gündüz mü gelecek onlar da o saatte çalışıyordur

Gelecek olan akşam 1900 da gelsin eşin 21.30 da gelir bir saat de onunla otururlar giderler

sonuçta anladığım kadarı ile bu kişiler eşinizin değil sizin çevreniz onun çevresi ona alışkındır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…