Ben de isterim mercimekli köfteeeeeBugünüde bitirdim.
Mercimek köftesini cok kacirdim yaw.
Fena yedim.
Daha bisi yemem.
Aksam tembellik yapicam valla.
Meyve veririm esimle ogluma
Cerez veririm uzanicam tv karsisina.
Bulaşıkları topladım. Şu ödevler bitince hemen spora gideceğim.
Bir urun ogrendim bimde satiliyor highgenic silokonlu fisfis.cam ayna metak ve mobilya parlaticisi su ve tozu itiyormus.camlari bir siliyosun yagmur camur etkilemiyormus.mune abla cok memnun oldugunu yazmis.kullanici yorumlarida oyle.ben yarin alacagim.Bende camlari sampuanla siliyorum :)
Matigi duydum ama denemedim.
Matigi pimamenleri silecegim suya atip eritip kullaniyoruz dimi.
sızın ıcınızde varmış baksanızza benım yok demekki ondan yapmıyomuşum teşhıs konulduİçinde olacak biraziki küçük çocukta çok büyük iş bana kalırsa biri 3 biri 1 yasnda
canım kapılarını cok sık siliyosun sankı ben hıc sılmedım eve tasınalı kaç ay oldu. toz mu oluyor? aslında 4-5 ayda bır sılmek gerek bana gore az toz oluyo benımkıler ama bılemedımBugün yapılacaklar listemde kapıların silinmesi toz alınması mutfak oturma odası koridor süpürüp sinecek ve tuvaletler temizlenecek bir de yemek yapılacak
Can'ım kapı eşikleri çok tozlanıyorcanım kapılarını cok sık siliyosun sankı ben hıc sılmedım eve tasınalı kaç ay oldu. toz mu oluyor? aslında 4-5 ayda bır sılmek gerek bana gore az toz oluyo benımkıler ama bılemedım
yorucu bır gunun ardından merhabalarrr herkese
gelenler hoşgelmışler ne iyi etmişler
hala işteyım bı bıtsede evıme gıtsem
evı toplayacagım gıysıler bır yerde bulaşıklar bır yerde
toz da var ama yapamam cok yorgunum
CANIM HAILESIN BUNLARI yapman bıle baya bı iş senın ıcın dıkkat et. bugun calışmadın mı? valla ben cok yorgunum yapabılrı mıyım bılmıyorum amaa etrafı toparlıcam ve akşama yemek yapıcam ınsallah tabıBende bugün döşemeleri sildim oturma odasının halisini sildim kapıları sildim çamaşır yikadim .. şimdi bide poca yapasım var benden bugünlük bu kadar malum gebelik belim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?