üşengeçliğe son! temizlik güncem

tabı mınnak valla boyle olacagını bılseydım herkeslere haber verırdım hatta bakıyorum goruntulenmeye 10 20 falan sımdı sayenızde baya oldu populerleştı topic ipeqbojuqu

Hahah nasil glzumuzden kacmis bu kozmik oda
Konumuz temizlik madem kizlar camasir bulaisk ve buz dolabinin hani kapak kismlarin ust kisminda niye sararma oluyor sizinkilerdede oluyomu ne yapmak laizm

Çok düşünceliyiz

Gül böregi
Nohut salatasi
Islak kek
Kadayifli muhallebi
Bakim tarif örneklerine

canım pizza da guzel ve carcabuk oluyo aklında bulunsun
pizza
patates salatası
çikolata soslu kek
PiZza mı hiç yapmadım
Bakim

Hicde soylemiyonuz he
Tam benlik konuymus

Hoşgeldin kuzummm

Kuru biber pek yaygın değil bizde Ama denemek isterim tabi ki
Köstebek pastaya da bakayım

Valla buZluğa neler atılır pasta börek anlamında
Pişip mi pişmeyip mi?
Bilgi alabilir miyim kuzum

canım etımek tatlısı da kolay
Sahihuban
Az önce baktım valla da kolaaau çok kolay

Bebek hatirlamasi ne olaki
Kisir,veya mercimekli kofte pogaca,borek cay
KuUm Bebek hayırlaması olacak idi o
Pardon
Börek kesin yapıyorum peynirli
Yanına patates salatası ve ya mercimek köfte veya kısır
Sarma
Ve son bi şey olavilir

Bebisin hayirli olsun .
Asure olabilir maum asure gunerindeyiz

Sahihuban her türlü kek, kurabiye, poğaça, turta ve börek piştikten sonra girebilir buzluğa.ayrıva sigara böreği ve kurabiye poğaça hamuru da pişmesen girer.
Her gün ayrı ayrı yapmaktansa bi gün bolca yapıl buZluğa atıp dilediğin zaman çıkarıp yemek daha mantıklı valla
Hem fırın çalışmışken iki tepsi de dört tepsi de yapılır elektrikten tasarruf

Hahah nasil glzumuzden kacmis bu kozmik oda
Konumuz temizlik madem kizlar camasir bulaisk ve buz dolabinin hani kapak kismlarin ust kisminda niye sararma oluyor sizinkilerdede oluyomu ne yapmak laizm
valla sızden bısey kaçmıyor kızlar
canım benım annemın olurdu cok cıkmıyor ama yınede cıfle ovunca bıraz azalıyordu

evet canım oyle yapınca guzel oluyor

bende yaptıklarımı yazayım eşim halı saha macına gıtmıstı
bende o fırsattan ıstıfade camasırları katladım
utuledım utulenmeyenlerı yerlerıne yerleştırdım
yarına kek yapmam lazım
bırazdan kalkıp cırpıcam

Ben 2 çocukla hergün evi citiliyorum valla ev de yaşam belirtisi yokmuş gibi bi koltukların üstüne beyaz çarşaf ser yeter hersey yerli yerinde olmalı hem hergün tirtiklayinca cogalmiyor işler.

Ben 2 çocukla hergün evi citiliyorum valla ev de yaşam belirtisi yokmuş gibi bi koltukların üstüne beyaz çarşaf ser yeter hersey yerli yerinde olmalı hem hergün tirtiklayinca cogalmiyor işler.
canısı calışıyoruz ama her gun evde olamıyoruz kı malesef
gercı her gun evde olsaydım da ben yıne bahneler bulurdum bu üşengeclıkle

gel gır yorganın altına ve ses cıkarma gelen olursa kımse yok derım

noldu yıne naptın ? ben cıkarım karsılarına hıc merk etme :) ipeqbojuqu

gel gır yorganın altına ve ses cıkarma gelen olursa kımse yok derım

noldu yıne naptın ? ben cıkarım karsılarına hıc merk etme :) ipeqbojuqu
Kiz birinin evi cop evmis o konuda yinemipilav kadina teshisler koyuyodu cok tehlikelisin felan diye sanki canli bomba:)
Bende cok ust perdeden konusyosun uzmanlik alanin olmamasina ragmenbteshisler koyuyosun sorunu olani bu kadarvdibe cekmeye hakin yok felan diye cemkirdim

dün bende okudum o topiği kız fena pisletmıs evını Allahım neler var

bence bısey olmaz ya ne dıyebılır sen dogru olanı yapmışssın alırsa o ceza alır bence mune bunları degerlendırerek ceza verıyo ipeqbojuqu

Ins banlanmam buraya girmeyince eksik geciyor gun.
O kadini cocugunu kaybetmis canim muhtemelen psikolojik bi sikintisi var.1.5 aydir copleri atmamis mesela.
Kiz burasi evimiz gibi dedikodu yapiyoz herkes okuyo ha konusmalarimizi

sorma ya bende farkındayım bırde bugun acaba bızımde mı sorunlarımız var dıyorum sureklı buraya yazıyoruz ya yanı ben buraya yazdıklarımı aılemle arkadaslarımla paylaşmıyorum mesela, neyse...

onun yazısının tamamını okuyamadım ama sorun oldugu belli sineklerın ucustugu çöp kokan bı evde kım yasamaya katlanabılır zaten sorulara verdıgı cevaplardan da bıraz anlaşılıyo cok kıbar herkese karsı belkı de yapısı oyledır

canısı ben yatmam lazım kociş uyuyor yanımda bende kıvrılayım
herkese ıyı geceler
ev işlerını boşlamayalım tamam mı hatunlar ben yarın akşama kadar işteyım gelınce yoklama cekıcem herkese yaptıklarını sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…