üşengeçliğe son! temizlik güncem

aaaaa yeni topik
hayırlı oslun

valla ev işleri hiç bitmiyor
ve çok yorucu
hele evde isen sürekli gözüne bi şeyler batıyor insanın

Evet hazırladım 4 aç canavar beni bekliyordu çünkü
Yediler nefret ettiğim şey akşamdan bulaşık bırakmak onuda yapmış bulunmaktayım
Yarın camaşırları yıkanacak hata şimdi uyku tutmadı 1 makina attım bile
Mutfak toplacak kahfaltı hafta sonu detaylı hazırlamam gerekiyor
Ev toplanacak minik cadının banyosu yaptırılacak
Birde kuşlarımin kafesleri temizlenecek
Tabi biran önce uyursam

Günayd N kızlar
Bugün şehir dışına çıkıyoruz. Kahvaltımızı ettik. Yatakları topladım. Yanımıza meyve ve su aldık.
Boşa para harcamaya ne gerek var değil mi

Çamaşırlar toplandı katılandı yerleştirildi

Bugün hedeflerim
Ev süpür sil
Banyo wc yıka süpür sil
Çocuk odası perde yıka as
Sarma sarılacak
Toz al
Kapılar sil

Hadi bakalım ama şimdi oğluşu uyutma vakti bugün çok gazlı sancılanıyor yavrum

Sağol Can'ım
Bizde de balık salata çorba vardı bu akşam
ben çorba yapmadım önceden kalan bı yemegım vardı hem o bıtsın dedım balıgın yanında yedık. balık ıyı oluyor hem pratık hemde saglıklı bana cok kolay gelıyor.
baya iş varmış ama halledersın sen dünkü işlerini yapabıldın mı?

aaaaa yeni topik
hayırlı oslun

valla ev işleri hiç bitmiyor
ve çok yorucu
hele evde isen sürekli gözüne bi şeyler batıyor insanın
tişikkirler senı dıger topiclerden tanıyorum hoşgeldın topiğime :) sen calışıyordun sanırım bebiş için ızındesın ?? valla ben evde olsam bıle gözume batmıyor üşengeclıkten o yuzden buraya yazınca gaza gelirim dıye bu topiği actım canım iyi yapmış mıyım

ay senin evde baya insan olunca arkalarını toplamak zaman alır ama şöyle düşün yalnız olsaydın daha mı ıyı olurdu dıye ?? bence bunu düşünerek motıve olabılırsın iş yapmak için. ben bazen yalnız kaldıgım için boyle düşünüyorum uzuluyorum da kalabalık evler hoşuma gıdıyor.yeterınce motıve edebıldım mı bılıyorum ama olsun
Günaydın iyi pazarlar herkese
Uyumadan uyandım artık
Çamasırı serip mutfagı toplamaya gidiyorum
gunaydınlarrrrrr
baya erkencisin hadı bakalım kolay gelsın
Günayd N kızlar
Bugün şehir dışına çıkıyoruz. Kahvaltımızı ettik. Yatakları topladım. Yanımıza meyve ve su aldık.
Boşa para harcamaya ne gerek var değil mi
canımm ıyı yolculuklar yıne gezmelerdesın bakıyorum da
gez gez hakedıyosun bızım yerımıze de gez. benım bugun kurs var gezemıcem malesef

kolay gelsın canım bıtırınce yaz bakalım hepsını yapabıldın mı ? ben buraya yazıcam dıye yapmaya calışıyorum hep motıvasyonumu arttırıyo

Beth18 günaydın canım. Evet bitirebildim dunku işlerimi. Topik gaz verdi baya

Kızlar bugun hepiniz hamaratsınız maşallah okudum da. Ben uyanalı 2 saat oldu hala yataktayım. Açtım pc yi aldım kahvemi keyif yapıyorum. Daha kalkıp kahvaltı hazırlıcam.

Beth18 canım Hoşbuldum

Evet doğum iznindeyim
Üşengeçlik mecburiyete kadar sürüyor
Şimdi Bebek olunca evde olunca sürekli misafir gelince mecbur yapıyoruz valla
İle güç temizlik yemek pasta börek çörek
Topik de güzel olmuş valla
Toparlarsın inş sende

Kapılar silindi
Toz alındı
Banyo wc tamam

Kahvaltı ve sonrası işler ama bebeğim uyandı

ben kurstayım ama eve gıdınce halletmeyı düşünüyorum işlerimi canım. benımde dün oyle oldu akşama kadar ayaktaydım ama ne yaptım bılmıyorum uydurmasyon işler sana de dıger işler için kolay gelsın

anlıyorum. belklı benımde bebiş olursa bende toparlarım yoksa kendımden umudum yok. bazen oyle bır gaz gelıyor sanırsın tüm evı temızlıcem bazen de tum gun yatışta oluyorum. annemın evınde de boyleydım annem evlenınce değişirsın dıyodu yok anacım hala değişmedım

Kapılar silindi
Toz alındı
Banyo wc tamam

Kahvaltı ve sonrası işler ama bebeğim uyandı
cok pratıksın maşallah kolay gelsın

Günaydın hamarat hanımlar. Topic çok hoşuma gitti. Ben de bazen usengeclik yapiyorum. Çalışıyorum ve işler birikiyor haliyle. 1 ay kadar önce taşındim. Eski evim küçüktü. 1 saatte tüm işler bitiyordu. Bu evim daha büyük. Şimdilik hevesliyim ama kendimi biliyorum. Bi süre sonra usanirim.

Sizi takip edicem inşallah bana gaz verirsiniz. Ben de dün tüm evi süpürdüm sildim toz aldım. Vwc ve banyo bugüne kaldı. Ama önce kahvaltı hazırlamam lazım. Başımda 3 tane aç erkek var :) sonrasında yine yazarım inşallah.

canım hoşgeldın öncelıkle.aynı benım durumdasın 6 ay oldu yenı evıme taşınalı. eskı evım kucucuktu tum evı bastan asagı temızlesen toplamda 2 saat surardı kapılar dahıl. ama bu evım baya buyuk yap yap bıtmıyo temızlık. bırbırımızi motıve ederek yapıcaz artık bır sekılde. gel her zaman beklerız

Ev silindi süpürüldü tozlar kapılar wc banyo dolaplar tamam
Kahvaltı edildi ortam toplandı
Akşam sarma yapılacak nasipse
Şimdi oğluş ü uyutma vakti
O uyursa ben de banyo ve bakım işkerine adım atacağım ve de yemek yapmam lazım açıkıyoruz yavaştan

Ben kahvaltıdan baska hiçbir sey yapmadım ya hastayım yatıyorum. Kalkarsam bulasıkla camasırı halletcem gerisi kalsın napim aman benden kıymetli mi

Ya şu toz alınırken kapı silme alıskanlıgı bende hiç yok. Hep sileyim diyorum unutuyorum

Ya şu toz alınırken kapı silme alıskanlıgı bende hiç yok. Hep sileyim diyorum unutuyorum

Süpürürken küçük başlıkla süpürüyorum ben. Tozunu almaya gerek kalmıyo. Hatta pencere kenarlarından bazı aksesuarlara kadar her işe yarıyo o küçük şey

Bu arada bildirim gelmiyo bana. Takipteyim konuyu aslında

Bende yazayım o zaman.söz uçar yazı kalır:)
Yarın dip köşe ev süpürülecek
Banyolar yıkanacak
yemek ne yaparım bilmiyorum ama yemek yapılacak

Ben kahvaltıdan baska hiçbir sey yapmadım ya hastayım yatıyorum. Kalkarsam bulasıkla camasırı halletcem gerisi kalsın napim aman benden kıymetli mi
bence de boşver bugunluk temızlık falan yapmasaydın yarın yaparsın. ben oyle yaptım işten gelınce uyudum bıraz sonra bulaşık makınesını calıştırdım (çok iş yapmısım ) akşam gelınce de baya bı duvara asılacak cerceve pano vardı (yenı taşındıkta) eşimle onları taktık başka bısey yapmadım. haftaya mısafırım var. yapamadıgım seylerı işten geldıkten sonra falan yapmayı planlıyorum

bende de genelde yok o alışkanlık
Bende yazayım o zaman.söz uçar yazı kalır:)
Yarın dip köşe ev süpürülecek
Banyolar yıkanacak
yemek ne yaparım bilmiyorum ama yemek yapılacak
yap bakalım canım şimdiden kolay gelsın. ben senı calısıyor sanıyordum, çalışmıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…