Üşengeçliği atmak istiyorum

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Sabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?

Sabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?
Neyse sonra yazarim. :)

Giyeceğiniz kombini takısına kadar hazırlayın geceden. Saç konusunda ben de tara çık insanıyım bu yüzden de zahmetsizce düzgün görünecek kesimleri tercih ediyorum. Makyaj yapmıyorum bir gözaltı kapatıcı bazen iyi hissetmediğim zamanlarda da renkli nemlendirici yetiyor

Yav aynaya bak, ne güzel bir kadinim de, dislerini fircala sacina sekil ver, iki fis parfüm sik kendine gelirsin
Ben iki cocukla her sabah krese topuklularla gidiyorum
Her sabah cildimi nemlendiriyorum, dislerimi ve dilimi temizleyip yesil cayimi iciyorum
Bak rutine baglarsan cok kolay olur
aliskanlik edin, aliskanlik olunca yapmasi zor gelmez
Adim atmakla basla, yaptikca yapasin gelir
Makyaji ben de yapmiyorum ama bu benim tercihim, üsengeclikle alakasi yok

Çözüm bulursan beni de haberdar et :))
Bende Öyleyim.
Sabah gözümü acamıyorum ne makyajı

Canım süslenip püslendiğin zamanlar aynaya bakıp "ne güzel hatunum be" filan demiyo musun😄
Işte bunu her gün diyebilmelisin ilk önce kendin için, kendini iyi hissediceksin..
Akşamdan hazırlaman iyi olur makyaj için de birazcık uykudan fedakarlık bi iki sabah yapsan sana iyi geldiğini gördükçe alışırsın bak demedi deme😄

Ben gerektiginde 4bucuk 5te kalkıp fönü makyajı kiligi kıyafeti giyip farklı bir ilde çalışmaya az gitmedim(4saatlik mesafe)
Sevmek lazım

of ben o sabahın köründe prezentable olan kadındım, sonra nasıl oldu anlamadım üşengeç oldum. takipteyim başlığı..

Ben makyaj yapmayı sevdiğimden sabah 07:00'de kalkıyorum makyaj yapıyorum.Biraz da istekle ilgili bence bu.

Süslenmeyi seven biri olarak ben bile sabahin korunde (gezmeye gitmiyorsam) süslenemem, sacimi taramadan okula gitmisligim coktur, en azindan sacini tariyormussun.

6 da uyanırım yüzümü yıkadığım gibi kendime gelirim.Tek bir gün bile işe makyajsız gitmemişimdir.Arkdaşlarım doğumdan sonra görücez seni derlerdi fakat yine aynı oldum.Ben makyajsız kendimi kötü hissediyorum hissetmesem bende yapmam belkı her gun

Bende çok üşengeçim. Hiç iş yapmak istemem. Bu ara saçlarımda dökülme de vardı doktora gittim meğer d vitaminim, b12, çinko, folik asit düşük çıktı. Bunlar da sebep oluyo çok. İlaç kullanıyorum şimdi. Biraz daha iyiyim sanki. Sende de varsa bi doktora görün istersen.

Back
X