Üşengeçlik

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar bıktım bu huyundan çok üşengecim ya evliyim çocuk yok 10 aylık evliyim gezmeye tozmaya üşengec değilim ama atıyorum kahvaltı masasını 2 gün kakdırmayabilirim eşimden çekiniyorum da yapıyorum Allahtan hergün yemek yapıyorum o konuda sıkıntı yok ama ev işinden inanılmaz nefret ediyorum napmam lazım ya sizin aranızda bole olan var mı evim nasıl tertemiz düzenli olur çalışmıyorum bu arada

Kızlar bıktım bu huyundan çok üşengecim ya evliyim çocuk yok 10 aylık evliyim gezmeye tozmaya üşengec değilim ama atıyorum kahvaltı masasını 2 gün kakdırmayabilirim eşimden çekiniyorum da yapıyorum Allahtan hergün yemek yapıyorum o konuda sıkıntı yok ama ev işinden inanılmaz nefret ediyorum napmam lazım ya sizin aranızda bole olan var mı evim nasıl tertemiz düzenli olur çalışmıyorum bu arada

:KK57:seninki en üst seviyede

bir sağlık sorunun olabilir git bir kan tahlili yaptır

normal değil o kadar üşengeçlik

Neden bu kadar üşeniyorsunuz ki..Elbette herkes bayıla bayıla temizlik yapmıyor ama ihtiyaçtır bu bütün gün evde oturuyorsunuz 1 kaç saatinizi günlük olarak ayırırsanız rahat edersiniz bunu bence rutin haline getirin yoksa sıkıntı olur.

Günlük rutin işleri yap..
derli toplu ol ..
yuvan için yaptığını unutma. .
Temizlik imandan gelir. .

Bir tek ev işlerine böyleyim mesela çamaşır yıkamayı seviyorum sadece ama baska seyleri mecburen yapıyorum

Hergün derinlemesine temizlik yapmana gerek yok ki, ortalığı toplayıver hemen, çünkü öyle kaldıkça daha da birikip insanı sinir eder hale geliyo. Bir rutin haline getir yemek yapmak gibi.

Valla bende odamı hiiiççç toplamam. Şuan odamın halini gör valla harbi öğrenci evi :KK70: , yerlerde çekirdek kabukları, kıyafetler sağ sola fırlatılmış, kitaplar yığılmış, tatlılar çikolatalar etrafta :KK53::KK53: ve en garibi hiç rahatsız olmuyorum :KK70: Yalnız değilsin güzel kardeşim :KK70: (ne zaman toparlayacağımı da hiç bilmiyorum :KK53::KK53::KK53: ) :KK70: :KK70:

X