Usg ile muayenede gebelik

Melisaasel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
17
5
1
27
Arkadaşlar merhaba en son 13 ekimde şüpheli bi ilişkim olmştu . 5 kere adet tarzında kanamam oldu. Ama emin olamadım yine de içimde şüphe vardı. Bugün kadın doğum doktoru usg ile muayene etti ancak hamile ihtimalim var mı diye gitmedim adet ağrılarım için gitmiştim. Yumurtalık ve rahmimde bişi var mı diye sordum hayır yok normal dedi. Eğer gebelik olmuş olsaydı 4 aylık kadar olcakti ve doktor usg ile muayene ederken gebeliği mutlaka görüp söyler miydi?

4 aylık diyorsunuz tabiki görünürdü bu kadar panik olmayın. 4 aylık hamile olsanız kendiniz bile anlardınız karnınız çıkmaya başlardı zaten.

Tabiki görüp söylerdi hanımefendi. 5 6 haftalık gebelikler görülüyor ultrasonda siz 4 aydan bahsediyorsunuz.

Yok canım söylemezdi kendi içinde saklardı sen 9 ay sonra öğrenirdin doğurunca. Şakamısınız siz ya?

Dalga mi geçiyosun
5 aydır gebe olabileceğine inanıyorsun da benim dediğime mi inanmıyorsun? O zaman sende bizimle dalga geçiyorsun.
Tabiki olamaz öyle birşey. Cinsel ilişkiden en geç 21 gün sonra yapılan kan testi kesin sonuç verir. Hamile falan değilsin olamazsın.

Amacım dalga geçmek değil sadece psikolojikmen çok etkilendim o yüzden yanlış anlama kırıcı olmak istememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…