- Konu Sahibi fahri konsolos
gece gece merak ettırdın 

kötü bişi değildir inşallah müge anlı böle sesler duyduğunuzda mutlaka polisi arayın diyor sevişiyorsada sessiz dvm eder bız tee nerdeyız biz bile merak etttık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece korktum yahu.
Bizimde üst kattan hep bu tür sesler geliyor fakat ben adam karısını dövüyor olarak düşünüyorum kadın çığlık atıyo sonra bi gümbürtü gerçekten çok korkunç şeyler, eşinizi dinleyin aramayın kimseyi :44:[/QUOT adamın karısını dövmesi normalmi aramayın dıyorsunuz tmm bu kşi bekarmış ama sız bır kadın dayak yerken bıldığınız halde nasıl kaytsız kalıyordunuzz hayretettım
tuvalete gıtmeye korkuyorum ya of :18:![]()
tuvalete gıtmeye korkuyorum ya of :18:![]()
elim ayağım titriyor şu an ben de keşke arasaydım diyorum ama eşim arama ne olduğu belli olmadan dedi. alt kattaki komşuya git dedi ama ben kapıdan çıkmaya bile korktum![]()
sana ne oldu kız???
sendemi o apartmadasın yahuu![]()
kızlar eşim geldi, üstkatımızda değil yan binanın üstkatındaymış sesler şu an sokakta 2 polis 2 ambülans var. eşim sordu, ambülans herşey yolunda demiş, polis de birini kelepçeleyip götürmüş. belki de dediğiniz gibi kaçırma olayı ya da uyuşturucu krizi bilmiyorum. şu an ellerim ayağım her tarafım titriyor. hem korkudan hem üzüntüden, ama ölen kalan yok. en azından içim biraz rahatladı. kötüsü de olabilirdi, eşimi suçladım. ben arayabilirdim, daha erken gelebilirlerdi diye. eşim de nerden bileyim durumu sesleri de duymadan anlayamadım dedi.
kızlar eşim geldi, üstkatımızda değil yan binanın üstkatındaymış sesler şu an sokakta 2 polis 2 ambülans var. eşim sordu, ambülans herşey yolunda demiş, polis de birini kelepçeleyip götürmüş. belki de dediğiniz gibi kaçırma olayı ya da uyuşturucu krizi bilmiyorum. şu an ellerim ayağım her tarafım titriyor. hem korkudan hem üzüntüden, ama ölen kalan yok. en azından içim biraz rahatladı. kötüsü de olabilirdi, eşimi suçladım. ben arayabilirdim, daha erken gelebilirlerdi diye. eşim de nerden bileyim durumu sesleri de duymadan anlayamadım dedi.