Uskudar Hospital Turk'te burun ameliyati olann????

cilvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
5
0
86
İstanbul
Arkadaslar bugun uskudar hospital turk'e gittim burun estetigi konusunda gorusmek uzere.. 1800 tl dedi doktor.. fiyat gayet makul.. daha once altunizadedeki este world'e gitmistim ve bana 4500 tl demislerdi..
Hospital turk'teki doktor "OP.DR ERDINC AK".. Taniyan,bilen,ona ameliyat olan ya da en azindan ona ameliyat olmus birini taniyaniniz var miii?????????? diger bir ihtimal olarak da medipol'u dusunuyorum..orayla ilgili bilgiisi olan arkadaslar varsa da yardimci olursaniz cokkk sevinirimm...

merhaba canım, burun estetiği oldun mu bilmiyorum ama. erdin ak ismini ben de bugün duydum. Bizim işyerinde çalışan sağlık memuru arkadaşım daha önce Hospital Tğrk hastanesinde çalışıyormuş. burun estetiği yaptırmak için doktor araştırdığımı söylediğimde bana erdinç ak'ı önerdi. kendisi daha önceden o hastanede çalıştığı için, doktoru ve yaptığı ameliyatları da biliyor..

Bana doktorun gerçekten çok iyi olduğunu ve ameliyatlarının başarılı olduğunu söyledi. güvenebileceğim biri olduğunu söyledi..

bu nedenle de en kısa zamanda bir randevu alıp muayene ve ameliyat hk. görüşeceğim erdinç bey'le..

sevgiler,

ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ben 20 gün önce hospital türk te ameliyat oldum erdinç bey yaptı eger hala ameliyat olmadıysan kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım hiç agrım olmadı ve burnum çok dogal oldu

canım benim de erdinç ak'a estetik olan arkadasım var ve ben ilk gördüğümde tanıyamadım çok değişmişti tabi olumlu yönde:))) ben çookkkk beğendim harika olmuştu cok dogaldı estetik olduğu belli bile değildi..yerimseniben

mrb cnm ben de bana da hospital türk hastanesinin iii olduğunu sölediler sen oldunmu peki çok korkuyorum sonucun kötü olmasından

Merhaba arkadaşlar 8 kasımda amelıyatım var benımde hospıtal türkte erdinç beye bir çok kişinin tavsiyesi üzerine gittim yakınıma olan bi çok arkadasımın burnunu yaptı gayet doğal ve güzel daha amelıyat olmadım ama tavsiye ederim en azından bi ön görüşme yapıp bılgı alabilirsin...Fiyat 1.800 tl herşey dahil...Ameliyat için bazı tahlıller isteniyor..eğer ssklıysanız 12 tl ucret ödüyorsunuz...

umarım herşey çok güsel olur cnm ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEN İKİ KİŞİ ARASINDA KALDIM ERDİNÇ BEY VE VELİ BEY EMRE BEYİ DÜŞÜNÜYORDUM ÇOK PAHALI GELDİ O KADAR İMKANIM YOK AMA OLSAYDI KESİNLİKLE EMRE BEY DERDİM

ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ben 20 gün önce hospital türk te ameliyat oldum erdinç bey yaptı eger hala ameliyat olmadıysan kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım hiç agrım olmadı ve burnum çok dogal oldu
merb cnm foton yokmu koysaydın görürdük bizde merak ettim burnunu

Bende bundan 13 gün önce ameliyat oldum Erdinç ak beye çok memnunum burnum çok doğal oldu.ve sakın korkmayın hiç ağrınız felan olmuyo. Kimsenin lafına bakmayın. Ağrısız bir ameliyat benim hiç ağrım olmadı çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. hayırlı günler....

Son düzenleme:

gulitta foto koyarmısın bende hangi doktora gideceğime kararsızım senden fikir edinmiş olurum merakla bekliyorum otolarını.yni burnunla çok mutlu günler diliyorum canım:)

kesinlikle mükemmel bir doktor herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.15 gün önce burun ameliyatı oldum hiç ağrım olmadı ve çok da güzel bir burnum oldu.

erdinç ak nasıl bi doktor fiyatlar nasıl ve amliyattan sonra iyileşme süreci ne kadar sürüyo bi blgi vrirmsniz

kesinlikle mükemmel bir doktor herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.15 gün önce burun ameliyatı oldum hiç ağrım olmadı ve çok da güzel bir burnum oldu.

cgdem mrb oncelıkle:) amelyat sonrasın kan toplaması gzolerınde ne bılım desıkı bır sekılde dıer kısılerden daha farklı bır sonuc gordunmu yanı hanı amlyat oldukdan sonra dayak yemıs gıbı olanalar oluoya ole bır olay oldumu ondan cok korkuorum:S ve amlyat kapalı acık?msj atılmıor 10 dk dıo

ben de erdinç beye oldum. gerçekten ilgili bi doktor ama başı kalabalık . Ben de memnun kaldım lakin 15. günüm burnum dümdüz duruyor korkuyorum ama cigdemin 1 ay sonraki görüntüsü çok güzel başlar da o da korkmuş o yuzden rahatım :)amelyat genel anestezyle yapılıyor 2 saat falan sürüyor. benim cildim hassaas olduğu için çok morarma oldu baya fazla ama 1 haftada rahat geçiyor. çok korkmuştum geçmez diye ama alçı alınmaya giderken (1 hafta sonra) baya inmiş ve morluklar sararmıştı. Gözde kan toplaması ilk 2 gün oldu. Ama çok değildi.korkmana gerek yok ben sadece seklinin tam oturmamasından korkuyorum da doktor ööyle bi durum yok dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…