Uskudar Hospital Turk'te burun ameliyati olann????

Deviasyon ameliyatı olmak istiyorum ancak bu ameliyat burnun dışarıdan görünen eğriliğini düzeltmiyormuş.Eğriliğin düzelmesi için ameliyata bir estetik uzmanında eşlik etmesi durumunda ssk'lılar yine 12 lira mı ödüyor?

Arkadaşlar merhaba,
bu ayın 6sında erdinç beye burun ameliyatı olucam ben de burun şekli hakkında çok fazla bilgi vermiyor daha önce ona ameliyat olan bir kaç kişinin resmini gösterdi ama yine de insan merak ediyor, ameliyat olup da memnun kalmayan var mı aranızda?
bir de daha önemli bir sorum olacak ameliyat günü sanıyorum reglimin 4. gününe denk gelecek bu sıkıntı yaratır mı ameliyat için?

2 hafta önce erdinç beye ameliyat oldum. alçım çıktı şuanki şeklinden gayet memnunum. bende regldim ameliyat olurken, hiçbi sorun olmadı. 2tane çamaşır giydim. gece pedi kullandım. ilk günü olmasına rağmen korktuğum başıma gelmedi arkadaşım rahat ol:)

Son düzenleme:

canım hiçbi sıkıntı yaratmaz sadece adetliyken ödem fazla olur.şişliklerin fazla olur o kadar.

benim burnumum yanına koyduğu kıkırdak erimedi hatta biraz kemer gibi görünüyor. bence tam bilgi almadan ameliyat olma derim bir de kavis olayını konuş.Bu önemli bi konu.

benim burnumum yanına koyduğu kıkırdak erimedi hatta biraz kemer gibi görünüyor. bence tam bilgi almadan ameliyat olma derim bir de kavis olayını konuş.Bu önemli bi konu.

senin şikayetin neydi bencan? eğrilik mi? şuan burnun kemerlimi anlamadım. çıkıntımı var? allah aşkına yüzünü göstermeden bi foto koy da bakayım şu burnuna yav. çok merak ediyorum.ya da özel mesaj ile yolla. bakar silerim söz.

ben ilk mesajımda belirttğim gibi 6sında yani dün oldum ameliyatı, tamponlar pazartesi çıkacaka ama şimdi incelediğimde sanki burun ucu çok yüksekte kalmış gibi burnum içerde gibi duruyo, çok endişeliyim, bu tamponlarla ya da şişliklerle mi alakalı yoksa böyle mi kalacak???!!!!

ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ben 20 gün önce hospital türk te ameliyat oldum erdinç bey yaptı eger hala ameliyat olmadıysan kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım hiç agrım olmadı ve burnum çok dogal oldu

merhaba, ben dün erdinç beye oldum ameliyat, ameliyatı avicennada yaptı, tamponlar pazartesi çıkacak, şimdi incelediğimde açıkçası çok endişelendim burnum böyle mi olacak diye, burun ucum düşüktü biraz onu yükselticez demişti ama burnum içerde gibi duruyo burun ucu yüksekte kalmış dudakla burun arası epey açılmış gibi duruyo, şişliklerden ya da tampondan mı böyle görünüyo yoksa böyle mi kalacak? gerçekten çok endişeliyim şuan doktoru mu arasam ne yapsam bilmiyorum...

ya arkadaşlar biriniz birşey söyleyin, doktoru aradım sabah şişlerden öyle görünüyor dedi ama ben ameliyat olan ve benzer birşey yaşayan varsa ondan duymak istiyorum

içerde duruyor derken? yani burunucu şiş durur dahaa 2 gün olmuş normal.

ya şişlikten ziyade sanki burun ucu burundan daha içerde gibi duruyor burnunun ucuna bastırırsın da delikler karşıdan görünür ya öyle gibi sanki

dediğin gibi gerçi daha birkaç gün oldu ameliyat olalı dikişler alçı falan alınmadı ama ben yine de endişeliyim

noldu cnm düzeldimii bide merak ettim resim koyarmısın:)

arkadaşlar bende üsküdarda oturuyorum bu hastane nerde yav hiç duymadım ama okuduğum yorumlarda sadece 1 kişi memnun değil herkes doktor çok iyi diyor fiyatta uygun ameliyat olmama çok var ama gidip doktorla görüşmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…