Uskudar Hospital Turk'te burun ameliyati olann????

merba bencan smdi sayfayı incelerken mesajın dikkatimi çekti bnde estetik olmayı düşünyrm ama çok korkuyorum şekli ya olamssa yada düşerse diye suanda yeni burnundan memnunmusun bilgilendirirsen sevinirim şmdiden tesekkürler:)

arkadaslar acıkmı kapalımı teknik yapıyor?? ayrıca ücret ne kadar?? deneyımlerınızı paylaşırsanız memnun oluruz

arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum tabi herkez gibi korkuyorum erdinç bey kbb uzmanıymış estetik cerrah değil yani ama yorumlara bakılırsa çok iyi iş çıkarıyor. sormak istediğim ameliyatın fiyatı ve ssk ödermi acaba..

estetikçi değil ama gerçekten işinde çok başarılı fotoraflarımı koydum bakarsan sende anlarsın .ameliyatın parasını peşin ödüyorsun ssk karşılamıyor.

merhaba canım ben yeni 2 hafta önce Erdinç bey'e oldum ameliyat çok iyi geçti çok memnunum çok doğal bir burun yaptı görenler anlamıyor bile.Erdinç bey kişi olarakta çok iyi biri çok rahatlatıyor sizi konuşurken.Morarmam çok az oldu, ameliyatlarında açık teknik kullanıyor. bende hem sinüzit hem kırık hemde estetik yaptı.sinüzit ameliyatını ssk karşılıyor,sadece estetik için 2000TL verdim.Eğer ameliyat olucaksan öneririm

hadi ya fiyatı cok uygunmuş peki cnmm teknık acıkmı kapalımı??? bide baska arkadaslar varsaa deneyımlerını paylaşsınki bilgi sahibi olalımm

hadi ya fiyatı cok uygunmuş peki cnmm teknık acıkmı kapalımı??? bide baska arkadaslar varsaa deneyımlerını paylaşsınki bilgi sahibi olalımm

Evet çok uygun fiyatı ondan önce bir kaç dr.a gittim 4500 civarıydı çoğu ve çok memnunum hatta bugun ameliyattan sonra ilk defa makyaj yaptım arkadaşlarım çok beğendi çok doğal olmuş hiç belli değil dediler Rojda Demirer'e benzettiler:) Açık teknik kullanıyor, ameliyattan snra pek bir ağrı yaşamadım.bugun tam 2 hafta oldu ameliyatı olalı morluklarım gitti denilebilir ve şişliklerimde baya indi

alla alla demek 2000 tl valla cok uygun senden baska burda ameliyat olan varmı tatlım

Dikiş izi o kadar belli değil. Ben şeklinden memnunum ama kavis yok. Şimdiki aklım olsa çok daha iyi araştırıp ameliyt olurdum.Çünkü emre bey çok daha başarılı kesinlikle.

arkadaşlar bende kemik eğriliği var çok ciddi. çocukken o kadar etkilemiyordu ama artık ciddi problem benim için. günlerdir araştırıyorum neti, herkes emre ilhan 1 numara diyor. veli aslan ı, erdinç beyi, emre ilhanı tek tek okudum, olumsuz yorum yapanlar var veli aslan hakkında,onun hakkında tereddütlüyüm,emre ilhan için tek olumsuz yorum okumadım.

emre ilhan 6 milyar diyor, erdinç bey 2 milyar civarı sanım. nasıl bir hastane? doktor bey nasıl biri? eli hafif mi? çok morarıp şiştiniz mi? şikayeti olan var mı? lütfen bana yardımcı olun bu süreçte...

yorum yapmayacaktım ama yapayım dedim. Kavis olayından şikayetçiyim. Yani düz burun oldu. Estetikli gibi değil burnum doğal oldu ama yine de ben daha çok araştırsaydım diyorum.

peki kavis olayı haricinde genel olarak memnunmusun? eğrilik nefes alma vb. sorunların var mıydı? ameliyat sonrası morarma şişlik çok oldu mu? erdinç beyden memnun kaldın mı? bir de benim için bir fotonu ekler misin? ya da mailimi vereyim oraya yollar mısın... çok kararsız kaldım iki doktor arasında yardımcı olursan çok sevinirim...

şişlik ve morluk doktorla ilgili bi durum değil zaten benim tenim inceydi çok morarma oldu fazlaca. Max. duzeydeydi ama benim bile geçmez dediğim şişlik ve morluklar 1 haftada bitti. 1 hafta sonra ben dersaneye başladım. Çok mukemmel bi doktor ama benim estetik ihtiyacımı karşılayamadı. Nefes problemimim iyi gibi benimde kemiğim sağa yatıktı tamamen. ama düzeldi o sorun. dediğim gibi iyi doktor herkes memnun ama ben estetik açısından çok memnun değilim.emre beyle kulvarları çok farklı zaten. yani emre bey görselliğe daha önem veriyor gibi. Bu işi en iyi kıvıran doktor da denebilir aldığım duyumlara göre. ama derdin estetik değilse erdinçi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…