ben de erdinç beye oldum. gerçekten ilgili bi doktor ama başı kalabalık . Ben de memnun kaldım lakin 15. günüm burnum dümdüz duruyor korkuyorum ama cigdemin 1 ay sonraki görüntüsü çok güzel başlar da o da korkmuş o yuzden rahatım :)amelyat genel anestezyle yapılıyor 2 saat falan sürüyor. benim cildim hassaas olduğu için çok morarma oldu baya fazla ama 1 haftada rahat geçiyor. çok korkmuştum geçmez diye ama alçı alınmaya giderken (1 hafta sonra) baya inmiş ve morluklar sararmıştı. Gözde kan toplaması ilk 2 gün oldu. Ama çok değildi.korkmana gerek yok ben sadece seklinin tam oturmamasından korkuyorum da doktor ööyle bi durum yok dedi :)
arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum tabi herkez gibi korkuyorum erdinç bey kbb uzmanıymış estetik cerrah değil yani ama yorumlara bakılırsa çok iyi iş çıkarıyor. sormak istediğim ameliyatın fiyatı ve ssk ödermi acaba..
arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum tabi herkez gibi korkuyorum erdinç bey kbb uzmanıymış estetik cerrah değil yani ama yorumlara bakılırsa çok iyi iş çıkarıyor. sormak istediğim ameliyatın fiyatı ve ssk ödermi acaba..
hadi ya fiyatı cok uygunmuş peki cnmm teknık acıkmı kapalımı??? bide baska arkadaslar varsaa deneyımlerını paylaşsınki bilgi sahibi olalımmmerhaba canım ben yeni 2 hafta önce Erdinç bey'e oldum ameliyat çok iyi geçti çok memnunum çok doğal bir burun yaptı görenler anlamıyor bile.Erdinç bey kişi olarakta çok iyi biri çok rahatlatıyor sizi konuşurken.Morarmam çok az oldu, ameliyatlarında açık teknik kullanıyor. bende hem sinüzit hem kırık hemde estetik yaptı.sinüzit ameliyatını ssk karşılıyor,sadece estetik için 2000TL verdim.Eğer ameliyat olucaksan öneririm
hadi ya fiyatı cok uygunmuş peki cnmm teknık acıkmı kapalımı??? bide baska arkadaslar varsaa deneyımlerını paylaşsınki bilgi sahibi olalımm
Evet çok uygun fiyatı ondan önce bir kaç dr.a gittim 4500 civarıydı çoğu ve çok memnunum hatta bugun ameliyattan sonra ilk defa makyaj yaptım arkadaşlarım çok beğendi çok doğal olmuş hiç belli değil dediler Rojda Demirer'e benzettiler:) Açık teknik kullanıyor, ameliyattan snra pek bir ağrı yaşamadım.bugun tam 2 hafta oldu ameliyatı olalı morluklarım gitti denilebilir ve şişliklerimde baya indi
bide resımlerın varmı??pekidikiş izleri cok bellimiiii
resiimm yok muu cok merak ettmm :) dr araştıra araştıraa kafayı yedimm yaaww:))))
bnde merak ettım acıkcasıııbana sadece burnunu çekip gönderir misin? eğer yüzünün görünmesini istemiyorsan, çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?