Üsküdar Yunus Emre Hastanesi Hakkında..

bende önümüzdeki hafta erdemde bakiye hanım varmış onu denıcem...

Hospıtal türkte ben doğum yaptım ama özel geldı dr um dilek yapmur çok memenun kaldım hiç sıkıntım olmadı ama baran hanm çok kalabalık oluyor ayrıca bıraz donun benım arkdaşım özgür hanımda doğurmak için çok çabaladığı ilk doğumda baran hanımı beyenmemiş ama özgür hnm izindeydı baran hanıma kaldı dikişleri falan bi acayip ama özgür hanmda yapan d.ğer arkadşım çoooookkk menun hemde çok guler yuzlu tatlı bı bayan.

benim arkadaşımda baran hanıma gitti sezaryan oldu hemde . doğumda ve doğumdan sonra hiç bi sıkıntısı olmadı. offf kafam karıştı çıldırıcam yaaaa..mafoldumben

Merhaba, ben mayısta yunus emre hastanesinde doğum yaptım. Nazife hanımın hastasıydım Nazife hanım ilgili ve iyi bir dr, bebişimle ilk onun sayesinde tanıştım ama hastaneden ayrılmış. Nihan hanımda çok iyi bir dr.dur.
Doğum konusunda ise ben sunni sancı ile normal doğum yaptım. Çok ilgili ve iyi bir ebemiz vardı Muzaffer ebe (bayandır) ondan Allah razı olsun. Normal doğumda herşey ebede bitiyor, dr sadece çocuğu alıp dikiyor okadar. Hangi hastane olursa olsun normal doğumda gidip ebeyle tanışın bence.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hospıtal baran hanıma gittim ve çok memnun kaldım.. hospıtal turk baran hanıma gitmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi bi kere daha anlamış bulunuyorum... haftaya sonuçlarımı göstericem. inşallah değerlerim yüksek çıkmaz. ve bebeğime bi zararı yoktur...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar
bende geçen hafta sonu Ekin hanıma gittim
muayene oldum bir sürü test istedi aslında ilgiliydi ama burda yazanlar kafamı karıştırdı
daha önce gebze Anadolu Sağlığa gidiyodum oraya göre baya bir küçük geldi

Ben de Yunus Emre'de Nihan Hanım'a gidiyorum. Aslında isini iyi bilme konusunda guven veriyor ama belkide
pratikliginden o kadar hizli konusup hareket ediyor ki ister istemez ben de kadinin vaktini aliyormusum gibi
rahatsiz olup apar topar cikiveriyorum odasindan sanki. Sormayı planladıklarımı o panikle soramıyorum falan.
Ama doktoru degistirmeyi de dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…