- 28 Temmuz 2020
- 80
- 35
- 3
- 26
- Konu Sahibi tarcinlipasta
-
Merhaba, benim de 2 hafta sonra aynı hastaneye randevum var ama sadece kan tahlili yapıldığını bilmiyordum.
Bilen arkadaşlar bize yardımcı olurlar inşallah.
Umarım bilen varsa yönlendirir çıkmasa da ben 2 gün sonra gideceğim nasılsa size bilgi veririm
Merhaba arkadaşlar benim perşembe ikili test yaptırmam gerekiyor şimdi özelde çok pahalı olduğu için üsküdar zeynep kamilden randevu almıştım ama duyduğum kadarı ile devlette ultrasonla bakmıyolarmış sadece kan alıyolarmış. Bu zeynep kamilde yaptıran varsa yardımcı olabilir mi ona göre en kötü özelde yaptıracağım. Benim bildiğim bebeğin ense kalınlığı boyu ağırlığı organları falan kontrol ediliyor diyeydi. Yaptıran varsa zeynep kamilde yardımcı olursanız çok sevinirim
Ikili testi usg bilgileri olmadan yapmalari imkansiz. Nasil olacak ki oyle, sisteme giriş yapilmasi lazim degerlerin. Ki o sistem de onlara gore bir sonuc cikarsin. Cok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.Merhaba arkadaşlar benim perşembe ikili test yaptırmam gerekiyor şimdi özelde çok pahalı olduğu için üsküdar zeynep kamilden randevu almıştım ama duyduğum kadarı ile devlette ultrasonla bakmıyolarmış sadece kan alıyolarmış. Bu zeynep kamilde yaptıran varsa yardımcı olabilir mi ona göre en kötü özelde yaptıracağım. Benim bildiğim bebeğin ense kalınlığı boyu ağırlığı organları falan kontrol ediliyor diyeydi. Yaptıran varsa zeynep kamilde yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende gideceğim bugün ama bakalım ne olacak zaten kan alıyorlar diye biliyorum sanırım artık sonuca göre doktorum nasıl yönlendirirse öyle yapacağım sağlıklı olsunda bebeklerimiz yeterİkili üçlü taramalar %70 doğruluk oranı ama tamamıyle istatiksel sonuçlar çıkarıyormuş
Bende yeni öğrendım.o yüzden ikili üçlü tarama değilde kan ile baktırmaya düşünüyoruz. İstanbulda büyük laboratuvarda kan alınıyormuş yurtdışına gönderip bebegın genetiğine DNA sına bakılıyormuş anne kanında bebegın durumu hakkında bilgi verebılıyormus en erken 10. Hafta baktırabilirsin dedi dr bana ama her hastane yapmıyormuş. Fiyatı 3000 lerdeydi suan rakamı bilmiyorum ama kura bağlı 3500 olmus olabılır dedi %99 doğruluk payı varmış 2 haftada sonuçlar geliyormuş.
Umarım eğer detaylı bakmazlarsa bende perinotoliye gideceğim özele bakalımPerinotoloji ye yonlendirirse doktorun tamamen bilgi vermislerdi bizim burda umarim sana da net bilgi verirler
Evet bende çok merak ediyorum bakalım öğleden sonra gideceğim bakalım ne yapacaklar sizide bilgilendiririmIkili testi usg bilgileri olmadan yapmalari imkansiz. Nasil olacak ki oyle, sisteme giriş yapilmasi lazim degerlerin. Ki o sistem de onlara gore bir sonuc cikarsin. Cok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.
Zeynep Kamilde hastanesi ile bir bilgim yok fakat bana mantıklı gelmedi.. İkili test için önce ultrason bakılması şart yani ultrasondan bakmadan sadece kan ile hiç sanmam o şekilde bir uygulama yaptıklarını.. Sizin de dediğiniz gibi önce ense kalınlığı burun kemiği bakılıyor bebeğin ölçümleri alınıyor ikili test formunuzu doldurup daha sonra kan alınıyor.. Yani kesinlikle ultrasondan bakarlar bemce gerek yok özele gitmenize.. İçinizin rahat etmesi açısından hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz bence..Merhaba arkadaşlar benim perşembe ikili test yaptırmam gerekiyor şimdi özelde çok pahalı olduğu için üsküdar zeynep kamilden randevu almıştım ama duyduğum kadarı ile devlette ultrasonla bakmıyolarmış sadece kan alıyolarmış. Bu zeynep kamilde yaptıran varsa yardımcı olabilir mi ona göre en kötü özelde yaptıracağım. Benim bildiğim bebeğin ense kalınlığı boyu ağırlığı organları falan kontrol ediliyor diyeydi. Yaptıran varsa zeynep kamilde yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah öyledir yaa bakalım bugun gideceğim zaten bakalım neler yapacaklar umarım düzgün bir şekilde bakarlarZeynep Kamilde hastanesi ile bir bilgim yok fakat bana mantıklı gelmedi.. İkili test için önce ultrason bakılması şart yani ultrasondan bakmadan sadece kan ile hiç sanmam o şekilde bir uygulama yaptıklarını.. Sizin de dediğiniz gibi önce ense kalınlığı burun kemiği bakılıyor bebeğin ölçümleri alınıyor ikili test formunuzu doldurup daha sonra kan alınıyor.. Yani kesinlikle ultrasondan bakarlar bemce gerek yok özele gitmenize.. İçinizin rahat etmesi açısından hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz bence..
Merak etme bakacaklar.. İnşallah sağlık haberlerini alırsınİnşallah öyledir yaa bakalım bugun gideceğim zaten bakalım neler yapacaklar umarım düzgün bir şekilde bakarlar
Ayy evet iyi hatırlattın bak onu unutmuşum bi çikolata yer girerimMerak etme bakacaklar.. İnşallah sağlık haberlerini alırsınGiderken çikolata ye biraz hareketli olsun bebiş..
Bizim burda ozeller bile devlete gonderiyor perinotoloji icinUmarım eğer detaylı bakmazlarsa bende perinotoliye gideceğim özele bakalım
Devletten de direk perinotolojiye randevu alamıyorum ki doktorun yönlendirmesiyle alabiliyorum riskli gebelik olmadığı için. Bakalım hayırlısı olsun artıkBizim burda ozeller bile devlete gonderiyor perinotoloji icin
Oolabilir bizim burda rutin gibi birsey olmusDevletten de direk perinotolojiye randevu alamıyorum ki doktorun yönlendirmesiyle alabiliyorum riskli gebelik olmadığı için. Bakalım hayırlısı olsun artık
Devletten de direk perinotolojiye randevu alamıyorum ki doktorun yönlendirmesiyle alabiliyorum riskli gebelik olmadığı için. Bakalım hayırlısı olsun artık
Ya hayır ben zeynep kamile gittim ilk önce ikili test için perinatolojiye yönlendirir misiniz dedim yönlendirmedi beni riskli degil diye bende normal kadın doğum polikliniğinden ikili test randevusu aldım yine zeynep kamile ama doktorun adı pınar kumru sanırım doktorun uzmanlık bölümü perinatolojiymiş internetten araştırdığımda öyle yazıyor ama direk olarak perinatolojiden alamadım malesefCanım sen hangi bölüme randevu aldın ki? Ben geçen hafta Ümraniye Devlet Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı’na gittim, o da randevu alabilmem için Perinatoloji bölümünü aktif hale getirdi, ben de MHRS’den Perinatoloji’ye randevu aldım Zeynep Kamil’e. Ben konunu ilk okuduğumda Perinatoloji’ye randevu aldığını sanmıştım.
Ya hayır ben zeynep kamile gittim ilk önce ikili test için perinatolojiye yönlendirir misiniz dedim yönlendirmedi beni riskli degil diye bende normal kadın doğum polikliniğinden ikili test randevusu aldım yine zeynep kamile ama doktorun adı pınar kumru sanırım doktorun uzmanlık bölümü perinatolojiymiş internetten araştırdığımda öyle yazıyor ama direk olarak perinatolojiden alamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?