- 28 Temmuz 2020
- 80
- 35
- 3
- 26
- Konu Sahibi tarcinlipasta
-
Bende anlamadım gerçekten perinatoloji test yapmıyor falan dedi geçiştirdi yani anlamadım hiç. Bakalım inşallah bugünkü doktor iyi çıkar da herşeye bakar detaylıcaAnladım canım. Diğer doktor neden yönlendirmedi ki? Riskle ne alakası var ikili testin? Bugünkü doktorun yardımcı olur inşallah.
Bugün gittim bebeğin herşeyine baktılar detaylıca ultrasonla rahat rahat gidebilirsin :) bende genel olarak bebeğin durumu iyi ama ense kalınlığı 2.15 çıktı o sanırım biraz sıkıntı. Kan verdim 10 gün sonra gideceğim sonucu için 10 gün sonraya çağırıyolar. İnşallah sağlıklıdır diyorum 10 gün bekleyip gideceğim bende randevu alıp. Bakalım hayırlısıTeşekkür ederim
Bugün gittim bebeğin herşeyine baktılar detaylıca ultrasonla rahat rahat gidebilirsin :) bende genel olarak bebeğin durumu iyi ama ense kalınlığı 2.15 çıktı o sanırım biraz sıkıntı. Kan verdim 10 gün sonra gideceğim sonucu için 10 gün sonraya çağırıyolar. İnşallah sağlıklıdır diyorum 10 gün bekleyip gideceğim bende randevu alıp. Bakalım hayırlısıIkili testi usg bilgileri olmadan yapmalari imkansiz. Nasil olacak ki oyle, sisteme giriş yapilmasi lazim degerlerin. Ki o sistem de onlara gore bir sonuc cikarsin. Cok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün gittim bebeğin herşeyine baktılar detaylıca ultrasonla rahat rahat gidebilirsin :) bende genel olarak bebeğin durumu iyi ama ense kalınlığı 2.15 çıktı o sanırım biraz sıkıntı. Kan verdim 10 gün sonra gideceğim sonucu için 10 gün sonraya çağırıyolar. İnşallah sağlıklıdır diyorum 10 gün bekleyip gideceğim bende randevu alıp. Bakalım hayırlısı
Rica ederim ne demek :) inşallah hepimiz güzel haberler alırızHaber verdiğin için teşekkür ederimsenin adına da sevindim, boşa gitmemiş oldun. 2.15 çok sıkıntı değil yanlış bilmiyorsam. Zaten bu testler ihtimalli sonuç veriyor, kesin sonuçlar değil. İnşallah güzel haberler alırsın.
Merhaba. Dediginiz testi ben de yaptırmıştım. Fetal dna. 2400tl e istanbulda bir labaratuvarda. 2ctüp Kan abd 'ye gitti . 9 günde sonuç çıkmıştı benim. Ama doktorum garanti olsun diye 12. Haftada yaptır dedi bebeğin kanı artsın diye. 10. Hafta erken gibi geldi bana.İkili üçlü taramalar %70 doğruluk oranı ama tamamıyle istatiksel sonuçlar çıkarıyormuş
Bende yeni öğrendım.o yüzden ikili üçlü tarama değilde kan ile baktırmaya düşünüyoruz. İstanbulda büyük laboratuvarda kan alınıyormuş yurtdışına gönderip bebegın genetiğine DNA sına bakılıyormuş anne kanında bebegın durumu hakkında bilgi verebılıyormus en erken 10. Hafta baktırabilirsin dedi dr bana ama her hastane yapmıyormuş. Fiyatı 3000 lerdeydi suan rakamı bilmiyorum ama kura bağlı 3500 olmus olabılır dedi %99 doğruluk payı varmış 2 haftada sonuçlar geliyormuş.
AA ne zaman yaptırdınız bızım için suan erken dr öyle söyledi 12. Hafta da yaptırabılırz (daha 7+0) hangi laboratuvar nereye gittiniz oğrenebılırmıyım not alayım şimdidenMerhaba. Dediginiz testi ben de yaptırmıştım. Fetal dna. 2400tl e istanbulda bir labaratuvarda. 2ctüp Kan abd 'ye gitti . 9 günde sonuç çıkmıştı benim. Ama doktorum garanti olsun diye 12. Haftada yaptır dedi bebeğin kanı artsın diye. 10. Hafta erken gibi geldi bana.
2 Li 3 lü tarama yaş ve istatistikmiş yanı tamamıyle mantık hesabı %70 gibi ama fetal DNA %99 garanti sonuç verıyormusMerhaba. Dediginiz testi ben de yaptırmıştım. Fetal dna. 2400tl e istanbulda bir labaratuvarda. 2ctüp Kan abd 'ye gitti . 9 günde sonuç çıkmıştı benim. Ama doktorum garanti olsun diye 12. Haftada yaptır dedi bebeğin kanı artsın diye. 10. Hafta erken gibi geldi bana.
Merhaba sonucunuz çıktı mı acaba bende Mayıs'ta anne olacağım 2.2 ölçüldü enseEvet bende çok merak ediyorum bakalım öğleden sonra gideceğim bakalım ne yapacaklar sizide bilgilendiririm
Merhaba evet sonucum çıktı çok şükür en düşük risk oranı çıktıMerhaba sonucunuz çıktı mı acaba bende Mayıs'ta anne olacağım 2.2 ölçüldü ense
Ne güzel maşallah bende kan sonucunu bekliyorum ama içim içimi yediMerhaba evet sonucum çıktı çok şükür en düşük risk oranı çıktı
Evet ben de öyleydim hemen çıksın diye bekliyordum sonucu çok şükür düşük risk çıktı ense kalınlığı da sınırda çıkmış yüksek değil dedi sonra doktor benim bebiş 1 hafta önden gidiyor gelişiminde şimdi 16+3 günlük olduk. İçini ferah tutNe güzel maşallah bende kan sonucunu bekliyorum ama içim içimi yedi
Benimde 3-4 gün önden gidiyor bizim doktor da korkutmadı ama 2 nin altı olması daha iyi dediEvet ben de öyleydim hemen çıksın diye bekliyordum sonucu çok şükür düşük risk çıktı ense kalınlığı da sınırda çıkmış yüksek değil dedi sonra doktor benim bebiş 1 hafta önden gidiyor gelişiminde şimdi 16+3 günlük olduk. İçini ferah tut
Aynen bende de 3 4 kez ölçmüştü en yüksek olanı almıştı. İnşallah bir şey çıkmaz sanmıyorum çıkacağını içini ferah tut iyi düşün iyi olsunBenimde 3-4 gün önden gidiyor bizim doktor da korkutmadı ama 2 nin altı olması daha iyi dedi
Cuma günü yapıldı bakalım özelde yaptırdım bende üç kez ölçtü en yükseği almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?