hahah yok canim gelinlikten zaten gozukmez de tatil balayi icin falan iste :)gelinlik altından görünmez zaten tatil içinmi diyorsun acaba :26:
Yürüyüs yüzme en saglamı bunlar ama 2 aya gitmez balım daha önce baslıycaktın gec kalmıssın öle hemen eriten bisey yok alt taraf kiloyu kızartma ve fasfooddan alır bunlara dikkat diyebilicem bisi yok baska ama yürüyüsü falan düzenli yapman lazım
Seker kissss
Kizlaaaarrr iki aya dugunum var ve benim sorunum ust bacaklarla. 1.65 boyum 53 kiloyum asiri bi kilom oldugunu dusunmuyorum. Ama begenmedigim tek yerim ust bacaklarimay dugunede az kaldi bunlar nasil gidicek :) sıkılaştırmam icin onerebileceginiz her hangi bisey var mi? Ama sonuc alabilmek istiyorum zamanim az
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ben sana squat öneririm.. Istersen arastir bi..
Simdi arastirdim da sanirim en etkili yontem bu. Fakat biraz bacak agrisi cekecekmisim gibi gozukuyor :)
İlk gun İsinmadan yapmistim ve uc gün oturup kalkamamis hatta yuruyusum bile değişmişti mutlaka isinma hareketi yaparak başla arkada ayak topuğunu kalcana yakinlastr elinle bileginden yukari çek bileğinden isinmadan aman diyim:)
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
bol bol yürüyüş yap merdiven çık. illa ki sıkılaşır o zamana.
Simdi arastirdim da sanirim en etkili yontem bu. Fakat biraz bacak agrisi cekecekmisim gibi gozukuyor :)
Kizlaaaarrr iki aya dugunum var ve benim sorunum ust bacaklarla. 1.65 boyum 53 kiloyum asiri bi kilom oldugunu dusunmuyorum. Ama begenmedigim tek yerim ust bacaklarimay dugunede az kaldi bunlar nasil gidicek :) sıkılaştırmam icin onerebileceginiz her hangi bisey var mi? Ama sonuc alabilmek istiyorum zamanim az
Squat bacaklarda kas yapıp kalınlaştırıyor diye biliyorum.yürüyüş yap günde 40-50 dk.1 ayda bile incelir düzenli yaparsan.zaten fazla bi kilon yokmuşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?