Üst bacak

smysmy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
42
5
1
İstanbul
Kizlaaaarrr iki aya dugunum var ve benim sorunum ust bacaklarla. 1.65 boyum 53 kiloyum asiri bi kilom oldugunu dusunmuyorum. Ama begenmedigim tek yerim ust bacaklarim :( ay dugunede az kaldi bunlar nasil gidicek :) sıkılaştırmam icin onerebileceginiz her hangi bisey var mi? Ama sonuc alabilmek istiyorum zamanim az :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yürüyüs yüzme en saglamı bunlar ama 2 aya gitmez balım daha önce baslıycaktın gec kalmıssın öle hemen eriten bisey yok alt taraf kiloyu kızartma ve fasfooddan alır bunlara dikkat diyebilicem bisi yok baska ama yürüyüsü falan düzenli yapman lazım

Seker kissss

gelinlik altından görünmez zaten tatil içinmi diyorsun acaba :26:
hahah yok canim gelinlikten zaten gozukmez de tatil balayi icin falan iste :)

Yürüyüs yüzme en saglamı bunlar ama 2 aya gitmez balım daha önce baslıycaktın gec kalmıssın öle hemen eriten bisey yok alt taraf kiloyu kızartma ve fasfooddan alır bunlara dikkat diyebilicem bisi yok baska ama yürüyüsü falan düzenli yapman lazım

Seker kissss

Dogru diyosun canim ya yuruyus sart :(

Kizlaaaarrr iki aya dugunum var ve benim sorunum ust bacaklarla. 1.65 boyum 53 kiloyum asiri bi kilom oldugunu dusunmuyorum. Ama begenmedigim tek yerim ust bacaklarim :( ay dugunede az kaldi bunlar nasil gidicek :) sıkılaştırmam icin onerebileceginiz her hangi bisey var mi? Ama sonuc alabilmek istiyorum zamanim az :(

Cnm ben sana squat öneririm.. Istersen arastir bi..
:17:

bol bol yürüyüş yap merdiven çık. illa ki sıkılaşır o zamana.

Simdi arastirdim da sanirim en etkili yontem bu. Fakat biraz bacak agrisi cekecekmisim gibi gozukuyor :)

İlk gun İsinmadan yapmistim ve uc gün oturup kalkamamis hatta yuruyusum bile değişmişti mutlaka isinma hareketi yaparak başla arkada ayak topuğunu kalcana yakinlastr elinle bileginden yukari çek bileğinden isinmadan aman diyim:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

İlk gun İsinmadan yapmistim ve uc gün oturup kalkamamis hatta yuruyusum bile değişmişti mutlaka isinma hareketi yaparak başla arkada ayak topuğunu kalcana yakinlastr elinle bileginden yukari çek bileğinden isinmadan aman diyim:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Tesekkur ederim uyardigin icin :)

Simdi arastirdim da sanirim en etkili yontem bu. Fakat biraz bacak agrisi cekecekmisim gibi gozukuyor :)

Bende bi ara baslamistim toparlama yapiyo evet ama ısınmadan yapma allahim 2 gün seni gidi topal misali dolandim ortalikta :D

Ayy aynı dert bende de var 165 boyum 50 kilo oldugum zamanlarda bile üst bacaklarım hep tombuldu dar pantolon giyemiyorum hep yumuk yumuk:) ama kiloyla ilgisi yok sporla da bi derece yani ben de kendimi böyle sevmeyi öğrendimm:))

Ilk zamanlar biraz agrilar olabilir :21: ben ve kizkardesim yapiyoruz arada ve faydasini gördük. Telefona programini indirdim öyle yapiyordum ben bi ara. Birden yüklenme ama kendine cnm iyice arastir öyle yap. Sayiyi gün gectikce cogaltiyorsun benim bildigim

Benimde bacak sorunum var.zayifim normalde.ama bacaklarim kalin.spora gittim bir ayda fit oldumm.bacak calistirdim.sadece yuruyus olmaz.bolgesel calisican.git bir spor salonuna anlat bak zayiflar..

Bisiklet işe yarıyor. Kendimi bildim bileli bisiklete binerim, bacaklarım sütün gibi maşallah bana ;)

Görümcemin kızının genetik olarak bacakları kalın ve basenleri vardı. Bir birbuçuk aydır bisiklete binerken onu da alıyorum yanıma baya bi toparlandı. Selülit falan da azaldı baya. İmkanın varsa bisiklete bin derim.

Merdiven çıkmak iyi geliyor diye biliyorum :26:
Bende tam tersi basenlerimle mutluyum ya :1:
Seviyorum onları :1:

parmaklarının ucunda yüksel in hem bacak hem popo için süper oluyor, benim de basenlerim geniş bacaklarım vücuduma oranla kalın ama bence kötü durmuyor ayak bileklerime takığım bende ince olsun istiyorum

Squat bacaklarda kas yapıp kalınlaştırıyor diye biliyorum.yürüyüş yap günde 40-50 dk.1 ayda bile incelir düzenli yaparsan.zaten fazla bi kilon yokmuşki

Squat bacaklarda kas yapıp kalınlaştırıyor diye biliyorum.yürüyüş yap günde 40-50 dk.1 ayda bile incelir düzenli yaparsan.zaten fazla bi kilon yokmuşki

Yuruyusun bile fazlasi kas a ceviriyomus diye duydum. Demekki herseyi dozunda yapmak lazim :(

Back
X