Üst dairede oturan yaratık

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Herkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var

Birde söylemeyi unuttum.kapıcı demişki onlar öyle insanlar değiller çok şaşırdım demiş.Ama zaten benim üstümde onlar var başka kimse yok.son kat onlar.altıda biziz.başka yerden gelmiş olması mümkün değil

Şeytan diyor ki böylesine aç pencereyi çiğ yumurta at penceresine zor ama :) kısasa kısas. Kocan muhatap olmanı istemiyorsa gitsin kendisi konuşsun ya da yönetici.. Allah sana sabır versin ben bile sinir oldum okurken çay nedir ya..

Eşim kapıcıyı gönderdi sözde.Ama kapıcı söyledimi bilmiyorum.eşim evde yokken çıksam mı diyorum ama bu seferde eşim duyrsa rezillik çıkıcak.üff 1 senedir burda oturuyorum.zaten komşuların hiçbiti hayırlı olsuna bile gelmedi.nasıl bir yere düştüysek.semt buraya göre en iisi die buraya oturduk sözde

:))BENCE EŞİNİZİ İKNA EDİP BAYANLA KONUŞUN...BÜYÜK Bİ İHTİMAL KABUL ETMİCEK...BATIRDIĞI YERİ TEMİZLEMEYİP DİREK ONA GÖSTERİN AMA SAKİN BİR TAVIRLA...NEDE OLSA KOMŞUNUZ SAYILIR...

Kapiciniza sürekli söyleyin belkide demedi yapmaz dediğine göre... nerde yaşıyor anlamadım çayı ordan dökmek nedir...ya da sofra silkelemek allah yardımcınız olsun

Kapiciniza sürekli söyleyin belkide demedi yapmaz dediğine göre... nerde yaşıyor anlamadım çayı ordan dökmek nedir...ya da sofra silkelemek allah yardımcınız olsun
İlk taşındığımda cam aralarında böyle ekmek kırıntıları gibi şeyler oluyordu.hiç aklıma gelmiyordu yukarıdakinin üstümüze silkelediği.sonradan anladım.ahır da yaşıyor bence

Bu devirde hayırlı olsuna gelmek diye bir şey kalmadı maalesef...
Ben olsam yönetim toplantısında vs dile getirirdim mutlaka.

Aynısı vardı başımızda,bizim üst kattakide demliğini döker,sofra silkeler,camdan sokağa çöp poşetini atardı. Defalarca kez.söyledik oralı olmadı en sonunda birgün camları silip içeri girdim 10 dk sonra simit susamları görünce gözüm döndü,soluğu yukarıda aldım,bayağı bağrıştık ağzıma geleni söyledim o gün bugündür tık yok ve maalesef bazılarının anladığı dil bu.
Siz sanırım daha önce hiç uyarmamışsınız güzellikle uyarmayı deneyin,siz şikayet etmedikçe dikkat etmez çünkü. Kapıcıyla falanda olmaz bu. Hatta devam ederse bu çay meselesi birgün toplayın camdan çayları götürün üst kata,size çay içmeye geldim komşum masraf olmasın diyede camıma döktüklerinizi getirdim deyin koyun önüne

ben olsam sizin kadar sakin olamazdim..gidip konusurdum hos insan olan bunu yapmaz zaten gorgusuz cahil..bosuna demiyorlar ev alma komsu al diye..

Yönetim toplantısına ev sahipleri katılıyormuş burda.ben kiracıyım

Aa ne kadar saçma!
Orada oturan sizsiniz. Sorunları bilen de, aidatı ödeyecek de..
Bizim sitede dairede oturanlar katılıyor. Demirbaş alım kararlarında vs ev sahipleri katılıyor ki onun da ödemelerini biz yapıyoruz. Kiracıyı etkilemiyor.

Ne kapıcıdan ne esinden fayda yok gibi. Bi daha ki sefere cama dökülenleri eşine temizletmeye başla. Anca o zaman katlanılır çile olmadiğini idrak edecek gibi.

Esin çıkmama izin vermiyorsa o çektiğim fotoğrafi bastır altına yaz. Ben şu dairede oturuyorum üst katımdan bu şekilde çöp yağıyor. Lütfen apartman adabına göre yaşayalım. Kimse sizin pisliğinizi silmek zorunda değil gibi sert bir şey yazıp ortak bir alana yapıştırın. Asansör yada giriş kapısı falan gibi görünen bir yere. Belki mahçup olurlar.

Benim için komşunun gürültüsü sorun değil ama bu çok büyük dert.
Ben balgam tükürene denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…