Aynen öyle arkadaşımKadın şehirde yaşama adabını bilmiyor galiba çöp kutusu filan da yoktur evinde. Benim de sinirimi bozdu!
Eşim kapıcıyı gönderdi sözde.Ama kapıcı söyledimi bilmiyorum.eşim evde yokken çıksam mı diyorum ama bu seferde eşim duyrsa rezillik çıkıcak.üff 1 senedir burda oturuyorum.zaten komşuların hiçbiti hayırlı olsuna bile gelmedi.nasıl bir yere düştüysek.semt buraya göre en iisi die buraya oturduk sözdeŞeytan diyor ki böylesine aç pencereyi çiğ yumurta at penceresine zor ama :) kısasa kısas. Kocan muhatap olmanı istemiyorsa gitsin kendisi konuşsun ya da yönetici.. Allah sana sabır versin ben bile sinir oldum okurken çay nedir ya..
:))BENCE EŞİNİZİ İKNA EDİP BAYANLA KONUŞUN...BÜYÜK Bİ İHTİMAL KABUL ETMİCEK...BATIRDIĞI YERİ TEMİZLEMEYİP DİREK ONA GÖSTERİN AMA SAKİN BİR TAVIRLA...NEDE OLSA KOMŞUNUZ SAYILIR...Herkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var
Ben zaten temizlemedim ama fotosunuda çektim inkar eder diye:))BENCE EŞİNİZİ İKNA EDİP BAYANLA KONUŞUN...BÜYÜK Bİ İHTİMAL KABUL ETMİCEK...BATIRDIĞI YERİ TEMİZLEMEYİP DİREK ONA GÖSTERİN AMA SAKİN BİR TAVIRLA...NEDE OLSA KOMŞUNUZ SAYILIR...
İlk taşındığımda cam aralarında böyle ekmek kırıntıları gibi şeyler oluyordu.hiç aklıma gelmiyordu yukarıdakinin üstümüze silkelediği.sonradan anladım.ahır da yaşıyor benceKapiciniza sürekli söyleyin belkide demedi yapmaz dediğine göre... nerde yaşıyor anlamadım çayı ordan dökmek nedir...ya da sofra silkelemek allah yardımcınız olsun
Eşim kapıcıyı gönderdi sözde.Ama kapıcı söyledimi bilmiyorum.eşim evde yokken çıksam mı diyorum ama bu seferde eşim duyrsa rezillik çıkıcak.üff 1 senedir burda oturuyorum.zaten komşuların hiçbiti hayırlı olsuna bile gelmedi.nasıl bir yere düştüysek.semt buraya göre en iisi die buraya oturduk sözde
İyi yapmışınız.:))Ben zaten temizlemedim ama fotosunuda çektim inkar eder diye
Yönetim toplantısına ev sahipleri katılıyormuş burda.ben kiracıyımBu devirde hayırlı olsuna gelmek diye bir şey kalmadı maalesef...
Ben olsam yönetim toplantısında vs dile getirirdim mutlaka.
Yönetim toplantısına ev sahipleri katılıyormuş burda.ben kiracıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?