Yönetim toplantısına ev sahipleri katılıyormuş burda.ben kiracıyım
Yok öyle watsapp grubu falan.kimse kimsenin suratına bakmıyor nerde kaldı watsapp grubuYöneticiyi çağırıp gösterin şikayet edin. Apartman whatsapp grubunuz varsa her seferinde fotosunu çekip gruba atın. Rezil olunca keser herhalde.
Yöneticiyi çağırıp gösterin şikayet edin. Apartman whatsapp grubunuz varsa her seferinde fotosunu çekip gruba atın. Rezil olunca keser herhalde.
Aynen öyle düşünüyorum bendeSusamlari, caylari toplayip bir torbaya koyup kapisina birakin bence.
Evet haklısınızOlsun sende kalkıp gidip katılabilirsin. Engel değil. En fazla alınan kararlarda bir oy hakkın olmaz.
Bu başlık en uygunu gibi onlar içinaynen öyle.apt yaşayıp benim gibileride böyle çileden çıkarıyorlarKonu başlığını gördükçe gülme geliyor. :)) Kırıntı falan anlarım da, çay dökeni ilk kez duyuyorum. Bazı insanlar apartmanda nasıl yaşanır bilmiyorlar, öğrenmek, uyum sağlamak da istemiyorlar.
Bende topladım kapısına bırakıcam eşimin evden çıkmasını bekliyorumAnnem de binbir eziyetle temizledigi balkonda kozde pismis patates kabuklarini gorunce hepsini toplayip yukari kapinin onune.koymustu...
Bence sizde oyle yapin...yani uyarilmasi lazim...kiş gunu herzaman cam silinmiyor
Beterin beteri var işteBenim balkonuma kavun düşmüştü.
Hala düşünürüm, bir insan kavunla ne yapıp düşürebilir diye.
O gün bugündür, benim durumumu geçen ilk defa sizi duydum.
Hakikaten yaratıkmış yahu...
Cöp kutusu alin hediye olarak verirkende kullnim amacini anlatin.Herkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var
Ben zaten temizlemedim ama fotosunuda çektim inkar eder diye
Balkonun iç tarafına asıyor yoksa süper bi fikirmiş yapardım:))Çamaşırlarını nereye asıyor? Eline bir su tabancası al çamurlu su yap aşağıdan sık çamaşırlara.
Kiracımı değilmi bilmiyorum.eşim muhattap olmıyalım kendimi tutamam birşey derlerse gireriz birbirimize.kapıcı ve yönetici ile galledicem diyorda ben alamadım hırsımıresmen terbiyesizlik hiç mi adap öğrenmemiş ya ev sahibi mi kiracı mı ev sahibiysede eşinle ikiniz çıkın ses çıkarmıyosunuz diye devam etcek
Yani bunu tek seferlik yapmış olsaydı güzelce konuşurdum.ama taşındığımdan beri yapıyor.kendi insan değil benide aynı sanıyor demekkiGuzelce konusmayi dene. Kavgayla gidersen inadina devam edebilir. Bi caya cik tatli dille soyle. Ne bu siddet yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?