Üst dairede oturan yaratık

Yöneticiyi çağırıp gösterin şikayet edin. Apartman whatsapp grubunuz varsa her seferinde fotosunu çekip gruba atın. Rezil olunca keser herhalde.
Yok öyle watsapp grubu falan.kimse kimsenin suratına bakmıyor nerde kaldı watsapp grubu
Yöneticiyi çağırıp gösterin şikayet edin. Apartman whatsapp grubunuz varsa her seferinde fotosunu çekip gruba atın. Rezil olunca keser herhalde.

Bu başlık en uygunu gibi onlar içinaynen öyle.apt yaşayıp benim gibileride böyle çileden çıkarıyorlar

Annem de binbir eziyetle temizledigi balkonda kozde pismis patates kabuklarini gorunce hepsini toplayip yukari kapinin onune.koymustu...
Bence sizde oyle yapin...yani uyarilmasi lazim...kiş gunu herzaman cam silinmiyor
Bende topladım kapısına bırakıcam eşimin evden çıkmasını bekliyorum

Cöp kutusu alin hediye olarak verirkende kullnim amacini anlatin.

Görsuz insana adap ögretmek zordur. Kolayliklar dilerim.

mutlaka gidip konuşmalısınız ya, hangi tek gecekondudan gelmiş çok merak ettim.

Çamaşırlarını nereye asıyor? Eline bir su tabancası al çamurlu su yap aşağıdan sık çamaşırlara.

belki kadın yapmıyordur kızı adamın kendisi oğlu ne bileyim onlar yapıyor olabilir keşke gidip bir sorsanız işin aslını öğrenmiş olurdunuz

Eski komşumuza da aynı şeyi yaparlardı. O da dökülen her şeyi toplar kapılarının önüne koyardı

Ben halı silkmeye bile korkuyorum
Millet neler yapıyo.
bence uyarın yani biri benim cama çay dökücek fotorağfını çeker gösteririm.

resmen terbiyesizlik hiç mi adap öğrenmemiş ya ev sahibi mi kiracı mı ev sahibiysede eşinle ikiniz çıkın ses çıkarmıyosunuz diye devam etcek

Guzelce konusmayi dene. Kavgayla gidersen inadina devam edebilir. Bi caya cik tatli dille soyle. Ne bu siddet yani

resmen terbiyesizlik hiç mi adap öğrenmemiş ya ev sahibi mi kiracı mı ev sahibiysede eşinle ikiniz çıkın ses çıkarmıyosunuz diye devam etcek
Kiracımı değilmi bilmiyorum.eşim muhattap olmıyalım kendimi tutamam birşey derlerse gireriz birbirimize.kapıcı ve yönetici ile galledicem diyorda ben alamadım hırsımı

Guzelce konusmayi dene. Kavgayla gidersen inadina devam edebilir. Bi caya cik tatli dille soyle. Ne bu siddet yani
Yani bunu tek seferlik yapmış olsaydı güzelce konuşurdum.ama taşındığımdan beri yapıyor.kendi insan değil benide aynı sanıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…