Ayy iğrenç.beterin beteri varBen pencere pervazımda kondom ambalajı bulmuştum lets diye marka varmış o şekilde öğrendim
Çok mantıklı.tıplayıp götürmek lazım kapısına.yada kapıya atıp gitmekte iyi olur.temizlesin dursunAynısı vardı başımızda,bizim üst kattakide demliğini döker,sofra silkeler,camdan sokağa çöp poşetini atardı. Defalarca kez.söyledik oralı olmadı en sonunda birgün camları silip içeri girdim 10 dk sonra simit susamları görünce gözüm döndü,soluğu yukarıda aldım,bayağı bağrıştık ağzıma geleni söyledim o gün bugündür tık yok ve maalesef bazılarının anladığı dil bu.
Siz sanırım daha önce hiç uyarmamışsınız güzellikle uyarmayı deneyin,siz şikayet etmedikçe dikkat etmez çünkü. Kapıcıyla falanda olmaz bu. Hatta devam ederse bu çay meselesi birgün toplayın camdan çayları götürün üst kata,size çay içmeye geldim komşum masraf olmasın diyede camıma döktüklerinizi getirdim deyin koyun önüne
Tamam tşk ederim.yöneticiye söylemkte iyi fikirÖncelikle kiracı veye ev sahibi olmanız fark etmez o evin kirasını verip oturuyorsunuz ve apartmanın giderleri için aidatı siz de ödüyorsunuz . Yönetim toplantısını beklemenize gerek yok bu durumu yöneticinize bildirin ve önlem alınmadığı takdirde zabıtaya şikayet edeceğinizi söyleyin. Zabıta geldiği zaman ilk olarak bu durumu yöneticiye bildirip bildirmediğinizi soruyor.
Benimde aklımdan o geçti şu anO pislikleri topla komsuna geri gorur "bunlar sizden dusmus" diye.
Aslında bende sakin bir insan değilim normalde.eşimde evde diye çekiniyorum.eşim gitmemi istemyor.cahilliğin dibini bulmuş bunlar.ama birşey yapmayacak değilim.götürüp kapısına atmayı düşünüyorum bu silkelediği pislikleriben olsam sizin kadar sakin olamazdim..gidip konusurdum hos insan olan bunu yapmaz zaten gorgusuz cahil..bosuna demiyorlar ev alma komsu al diye..
Buda çok mantıklı bir fikir.yapıcam bu söylenenlerin hepsini.pişman edicem onuEsin çıkmama izin vermiyorsa o çektiğim fotoğrafi bastır altına yaz. Ben şu dairede oturuyorum üst katımdan bu şekilde çöp yağıyor. Lütfen apartman adabına göre yaşayalım. Kimse sizin pisliğinizi silmek zorunda değil gibi sert bir şey yazıp ortak bir alana yapıştırın. Asansör yada giriş kapısı falan gibi görünen bir yere. Belki mahçup olurlar.
Ay daha neler duyucazBenim için komşunun gürültüsü sorun değil ama bu çok büyük dert.
Ben balgam tükürene denk geldim
Evet çok iyi yapmılsınız.erkes öyle yazmış zaten.birazdan ttoplayıp kapısına atıcam hepsiniBizim de balkonda sigara izmariti oluyordu. Kapıciya söyledim kadına söyledi ama kar etmedi.
Bi kaç gün birikmesine göz yumdum topladım hepsini kapısının önüne attım. Kapıya da not sıkıştırdım. Bir daha yapmadı
Evet çok saçma.burası bir ilçe.eşimin görevi dolayısı ile burdayız.burda böyle heralde.bende şaşırmıştım ilk duyduğumdaAa ne kadar saçma!
Orada oturan sizsiniz. Sorunları bilen de, aidatı ödeyecek de..
Bizim sitede dairede oturanlar katılıyor. Demirbaş alım kararlarında vs ev sahipleri katılıyor ki onun da ödemelerini biz yapıyoruz. Kiracıyı etkilemiyor.
Evet ya eşimin sakin sakin kapıcıya söyledim demesi beni delirtiyor zaten.temizlemedim öylece duruyor.temizlemiycemdeNe kapıcıdan ne esinden fayda yok gibi. Bi daha ki sefere cama dökülenleri eşine temizletmeye başla. Anca o zaman katlanılır çile olmadiğini idrak edecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?