Üst dairede oturan yaratık

Bir çöp kovası alıp kapıcı ile yolla bence. "Çöplerinizi camdan attığınıza göre yok sizde" diye de not koy içine.

Öncelikle kiracı veye ev sahibi olmanız fark etmez o evin kirasını verip oturuyorsunuz ve apartmanın giderleri için aidatı siz de ödüyorsunuz . Yönetim toplantısını beklemenize gerek yok bu durumu yöneticinize bildirin ve önlem alınmadığı takdirde zabıtaya şikayet edeceğinizi söyleyin. Zabıta geldiği zaman ilk olarak bu durumu yöneticiye bildirip bildirmediğinizi soruyor.

Başlığa cok güldüm nedense bence bugun bi cöp kovasi al ve misafirlige git onlara hediye et.

Çok mantıklı.tıplayıp götürmek lazım kapısına.yada kapıya atıp gitmekte iyi olur.temizlesin dursun

Tamam tşk ederim.yöneticiye söylemkte iyi fikir

ben olsam sizin kadar sakin olamazdim..gidip konusurdum hos insan olan bunu yapmaz zaten gorgusuz cahil..bosuna demiyorlar ev alma komsu al diye..
Aslında bende sakin bir insan değilim normalde.eşimde evde diye çekiniyorum.eşim gitmemi istemyor.cahilliğin dibini bulmuş bunlar.ama birşey yapmayacak değilim.götürüp kapısına atmayı düşünüyorum bu silkelediği pislikleri

Buda çok mantıklı bir fikir.yapıcam bu söylenenlerin hepsini.pişman edicem onu

Benim için komşunun gürültüsü sorun değil ama bu çok büyük dert.
Ben balgam tükürene denk geldim
Ay daha neler duyucaz
Evet çok iyi yapmılsınız.erkes öyle yazmış zaten.birazdan ttoplayıp kapısına atıcam hepsini

Evet çok saçma.burası bir ilçe.eşimin görevi dolayısı ile burdayız.burda böyle heralde.bende şaşırmıştım ilk duyduğumda

Ne kapıcıdan ne esinden fayda yok gibi. Bi daha ki sefere cama dökülenleri eşine temizletmeye başla. Anca o zaman katlanılır çile olmadiğini idrak edecek gibi.
Evet ya eşimin sakin sakin kapıcıya söyledim demesi beni delirtiyor zaten.temizlemedim öylece duruyor.temizlemiycemde

Yöneticiyi çağırıp gösterin şikayet edin. Apartman whatsapp grubunuz varsa her seferinde fotosunu çekip gruba atın. Rezil olunca keser herhalde.

Annem de binbir eziyetle temizledigi balkonda kozde pismis patates kabuklarini gorunce hepsini toplayip yukari kapinin onune.koymustu...
Bence sizde oyle yapin...yani uyarilmasi lazim...kiş gunu herzaman cam silinmiyor

Benim balkonuma kavun düşmüştü.
Hala düşünürüm, bir insan kavunla ne yapıp düşürebilir diye.
O gün bugündür, benim durumumu geçen ilk defa sizi duydum.
Hakikaten yaratıkmış yahu...

Böyle hiddetlenmeden önce gidin sakince bir anlatın derdinizi. Evet böyle bir şey görünce sakin kalmak çok zor ama kızamk için daha erken gibi. Bakın bakalım kim yapıyor. Evde belki çocuk var o yaptı. Belki yaşlı biri yaptı. Gidin düzgünce uyarın. Baktınız hiç oralı olmuyor. Aşağıdan yukarı mutfak camına yumurta atın.

Konu başlığını gördükçe gülme geliyor. :)) Kırıntı falan anlarım da, çay dökeni ilk kez duyuyorum. Bazı insanlar apartmanda nasıl yaşanır bilmiyorlar, öğrenmek, uyum sağlamak da istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…