üst göz kapağı ve kaş arası dolgu

lostris9991

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
4
0
16
Ankara
Merhaba
Türkiye'de resimlerdeki gibi uygulama yapan doktor var mı? biliyor musunuz?
benim üst göz kapağım ve kaş arası alan çok belirgin ve çökkün. göz kapağım çok görünüyor ve yaşlı yorgun ifade katıyor. .
Yaptıran var mı böyle bir uygulama?

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-08-16-42-40.webp
    18 KB · Görüntüleme: 9.462
  • Screenshot_2015-06-08-16-43-36.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 8.838
  • Screenshot_2015-08-15-14-43-54.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 6.380
Insanı baya bi Değiştiriyor mutlaka Türkiye'de uygulayan vardır bende bilgi edinemiyorum 10 YAŞ fark oluyo :))

barış çakırı yapıyor diye duydum ama 6000 tl diyor ve o yağ illaki eriyecek bir kaç kez tekrarlanacak. inanılmaz bir fiyat gibi geldi o yüzden.. normal fiyatlara bu işlemi düzgün yapan biri çıksa soluğu alıcam kapısında

Baya pahalıymışş bende araştıryrum tabi yag enjksıynu senin Dediğin ameliyata giriyor onun için Pahalı ben kafaya taktım:)) göz altımı ellediğimde kemiklerin elime geliyordu ki o kadar çöküktü ve morluk vardı ben dolgu yaptırdım mükemmel oldu hiç kapatıçı kullanmıyorum okadar ışıltılı :)) ama doktoruma sordum üst göz Kapağının üstüne Yapmıyorum dedi

selam! konuyu takip eden varsa ben bu dolguyu yaptırdım sonunda.. üst göz kapağı ve kaş arası bölgeye.
ankarada ferruh bingül yapıyor.
inanılmaz derecede memnun ve mutluyum...
2 aşamada yapıyor. ilk yaptığında bişi anlaşılmıyo zaten çok az doz verdiğinden ikincide belli oluyor...

Merhaba konuyu guncellestirmek istedim bahsedilen dolgunluk icin illa ki yag enheksiyonu gerekli midir bunu bilmek isterim hyaluronik asitle yapilabilir mi acaba

Reactions: Fii
Evet lütfen bilgi verebilir misiniz üst göz kapağı çukurluğu için yaptırdıklarınızı ve sonuçlarını bildirebilir misiniz?

Merhabalar, Dr Ahmet Karacalar nanofat mikrofat yontemi ile kendi yagimız ile bu islem icin uygun olunduğunu belirtti. Maliyeti muayenede netlesmekle beraber 10 bin tl civarinda minimum. Yani üst gözkağına da bu yöntemi uyguluyormuş. Aranızda Ona giden var mı bu nedenle?

yurt dışında öyle güzel yapılıyor ki. Cesaretimi ve parayı toplasam Kore’de yaptırmak istiyorum ben. Göz altı, alın ve yanak için de istiyorum. Taylandlı arkadaşım var orda daha da ucuzmuş ama dolar çok uçuk

Ben ona cesaret edemem bi komplikasyon olsa eklemek gerekse bs tekrar nasıl gidilecek?

Makyöz bi hanım vardı adını unuttum barış çakır yapmıştı geçenlerde rastladım erimiş yine.ben dolgu iatiyorum

Makyöz bi hanım vardı adını unuttum barış çakır yapmıştı geçenlerde rastladım erimiş yine.ben dolgu iatiyorum
Bende üst göz kapaği estetigi oldum. Ama gozümun orta kisimindan ice dogru fazla deri yada yağ mi alindi bilmiyorum çökük görünüyor. Baska bi estetik cerraha fotomu gönderdim. O bölgeye dolgu yapilmasi gerek dedi.

Resim atabilir misiniz bana da doktorunuz kim

canım bunu yapan bi kaç doktor biliyorum ama benim en güvendiğim teoman doğan. birde burdaki yağ hücreleri iyi tutunuyor ve bi kaç seans sonrası kalıcı oluyor ama acılı bir işlem olduğunu söyledi doktor.o yüzden cesaret edemedim

göz aslında riskli bi bölge.sinirler hasar alırsa göz kapağımız düşebilir ..ama alt üst çokfark etmiyor bu konuda diye biliyordum.acıdımı? yada uyuşturldumu bende yaptırmak istiyorum ama iğneden korkuyorum

10 tl mi?? çok fazla sonuçta büyük bi operasyon değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…