- Konu Sahibi lostris9991
-
Ben ona cesaret edemem bi komplikasyon olsa eklemek gerekse bs tekrar nasıl gidilecek?yurt dışında öyle güzel yapılıyor ki. Cesaretimi ve parayı toplasam Kore’de yaptırmak istiyorum ben. Göz altı, alın ve yanak için de istiyorum. Taylandlı arkadaşım var orda daha da ucuzmuş ama dolar çok uçuk
Makyöz bi hanım vardı adını unuttum barış çakır yapmıştı geçenlerde rastladım erimiş yine.ben dolgu iatiyorumMerhabalar, Dr Ahmet Karacalar nanofat mikrofat yontemi ile kendi yagimız ile bu islem icin uygun olunduğunu belirtti. Maliyeti muayenede netlesmekle beraber 10 bin tl civarinda minimum. Yani üst gözkağına da bu yöntemi uyguluyormuş. Aranızda Ona giden var mı bu nedenle?
Bende üst göz kapaği estetigi oldum. Ama gozümun orta kisimindan ice dogru fazla deri yada yağ mi alindi bilmiyorum çökük görünüyor. Baska bi estetik cerraha fotomu gönderdim. O bölgeye dolgu yapilmasi gerek dedi.Makyöz bi hanım vardı adını unuttum barış çakır yapmıştı geçenlerde rastladım erimiş yine.ben dolgu iatiyorum
Resim atabilir misiniz bana da doktorunuz kimBende üst göz kapaği estetigi oldum. Ama gozümun orta kisimindan ice dogru fazla deri yada yağ mi alindi bilmiyorum çökük görünüyor. Baska bi estetik cerraha fotomu gönderdim. O bölgeye dolgu yapilmasi gerek dedi.
Ozelinize foto attimResim atabilir misiniz bana da doktorunuz kim
Baya pahalıymışş bende araştıryrum tabi yag enjksıynu senin Dediğin ameliyata giriyor onun için Pahalı ben kafaya taktım:)) göz altımı ellediğimde kemiklerin elime geliyordu ki o kadar çöküktü ve morluk vardı ben dolgu yaptırdım mükemmel oldu hiç kapatıçı kullanmıyorum okadar ışıltılı :)) ama doktoruma sordum üst göz Kapağının üstüne Yapmıyorum dedi
Merhabalar, Dr Ahmet Karacalar nanofat mikrofat yontemi ile kendi yagimız ile bu islem icin uygun olunduğunu belirtti. Maliyeti muayenede netlesmekle beraber 10 bin tl civarinda minimum. Yani üst gözkağına da bu yöntemi uyguluyormuş. Aranızda Ona giden var mı bu nedenle?
Maddi rahatlık varsa gidilir askında. Bakalım.Ben ona cesaret edemem bi komplikasyon olsa eklemek gerekse bs tekrar nasıl gidilecek?
Yani yok.Maddi rahatlık varsa gidilir askında. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?