- 24 Kasım 2015
- 50
- 15
- 88
- 33
- Konu Sahibi lostris9991
-
Ferruh beye 1 sene çene önce çene ucu dolgusu yaptırmıştım.4 cc uyguladı çene ucum harika oldu ,protez koymuş gibi.Ferruh beye göz üstü içinde güvenirim,sizden duyuncada daha bir emin oldum.Bende gidicem.göz üstlerim çıukur.dr berker büyükgüralda mikro yağ enjeksiyonu yaptığını söyledi ve 10.000 dedi.ben fiyattan ziyade opere sonrası şişliklerin geçme sürecinden çekiniyorum.sizde opere sonrası morluk ve şişlik oldumu acaba?selam! konuyu takip eden varsa ben bu dolguyu yaptırdım sonunda.. üst göz kapağı ve kaş arası bölgeye.
ankarada ferruh bingül yapıyor.
inanılmaz derecede memnun ve mutluyum...
2 aşamada yapıyor. ilk yaptığında bişi anlaşılmıyo zaten çok az doz verdiğinden ikincide belli oluyor...
Merhaba, ben de ust goz kapagi ameliyati oldum ve cokuntu oldu. Doktorun adini ve fotografinizi benimle de paylasabilir misiniz?Ozelinize foto attim
Sizinle ozelden yazismistikMerhaba, ben de ust goz kapagi ameliyati oldum ve cokuntu oldu. Doktorun adini ve fotografinizi benimle de paylasabilir misiniz?
Merhaba,Riskli bi islemmis artik pek yapilmiyor ben de yaptiracaktim vazgectim
Kör olma riski varmış.Merhaba,
neden riskliymis, bilginiz var mi?
Merhaba, fotograf paylasabilir misiniz; ben de yaptirmak istiyorum. goz kapagi ameliyatimdan sonra hayata kustum. 10 yas genclesiceksin dedi doktor; 10 yas yaslandim..selam! konuyu takip eden varsa ben bu dolguyu yaptırdım sonunda.. üst göz kapağı ve kaş arası bölgeye.
ankarada ferruh bingül yapıyor.
inanılmaz derecede memnun ve mutluyum...
2 aşamada yapıyor. ilk yaptığında bişi anlaşılmıyo zaten çok az doz verdiğinden ikincide belli oluyor...
Kör olma riski varmış.
Evet damara vs gelirse riskmis.ust göz kapağı pek çok Dr yapmıyor.ben çok araştırdım.eger yapan bulursan düzgün lütfen haber vergoz kapagi dolgusu ile mi??
Ben arastiriyorum; bulursam mutlaka paylasirim. Ama bildigim misal rene clinic'te yapiliyor.Evet damara vs gelirse riskmis.ust göz kapağı pek çok Dr yapmıyor.ben çok araştırdım.eger yapan bulursan düzgün lütfen haber ver
Bakayım ben de; çok teşekkürlerEstetik yolculuğu sayfasını takip ediyorum instagramda. O bayanda yaptirmis. Yapan doktorun cok iyi oldugunu soyluyor. Doktorun adi kiarash
Çok fazla takip ederim kadınlar kulübünü ama çok yazmıyorum genelde okuyucuyum bende çökük gözlere sahibim :) gerçekten ne kadar enerjik olursanız olun çukur göz sizi yorgun gösteriyor bende riskli olduğunu duymuştum ama sizin doktorunuzun dediği çok mantıklı geldiMerhabaa, benim gözlerimde çukur şeklinde. Burun estetiği için gittiğim doktora bu mevzuyu da sordum, dolgu evet kör edebiliyormuş bunun çözümü dolguyu enjekte edip edip çekmekmiş eğer kan varsa damara denk geliyorlarmış ve başka taraftan iğneyi batırıp enjekte ediyorlarmış dolguyu. Yani yap-çek şeklinde. Yağ enjeksiyonunun kör etmek gibi bir riski yokmuş çünkü damara gelse bile yağ sağa sola kaçışıyormuş damarı tıkamıyormuş. Ben 21 yaşındayım ve sigara kullanmıyorum doktor bey bana %40ı erir gerisi kalır yağ enjeksiyonunun dedi. Bilgilendirmek istedim
Kesinlikle öyle, 21 yaşımda hayattan bıkmış görünüyorum herkes neden baygın baygın bakıyorsun diyor GÖZLERİM ÖYLE diye bağırasım geliyor. :)Çok fazla takip ederim kadınlar kulübünü ama çok yazmıyorum genelde okuyucuyum bende çökük gözlere sahibim :) gerçekten ne kadar enerjik olursanız olun çukur göz sizi yorgun gösteriyor bende riskli olduğunu duymuştum ama sizin doktorunuzun dediği çok mantıklı geldi
Yapay dolgu tikarsa sıkıntı olur inorganik sonuçta ama yağ bizim vücudumuzun yağı
ya da kendimizimi avutuyoruz sonra Allah korusun gözlere birşey olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?