üst göz kapağı ve kaş arası dolgu

merhaba, bir tup dolguyla da ayni sonuc aliniyor. kalici olmasa da 1 yil gayet yeterli geliyor. ben yaptirmistim eridi, simdi tekrardan yaptirmak istiyorum ama her doktor yanaşmiyor bu uygulamaya, dolgu kayabiliyormus, sorun cok oluyor ben uygulamiyorun dedi bir iki doktor. bunu normal 1 tup dolgu ile uygulayabilen doktor bilen war mi? teoman dogan uyguluyor demissiniz ucreti nedir?tesekkurler..

bende araştırıyorum. Teoman doğan burun estetiği yaparken alına yağ enjesiyonuda yapıyor gördüğüm kadarıyla, bide Akif mehmetoğlunu duydum ama hiç foto göremedim, ayrıca kanlı canlı bi hastasınıda mutlaka görmek istiyorum uzun vadeli sonuclar acısından, bilgisi olan varsa yazmadan geçmesin lütfen. Teşekkürler

Barış çakır artık yapmıyormuş aradım asistanı söyledi sadece burun yapıyor barış bey diye. Alın yağ enjeksiyonu için düşük bi ihtimal de olsa ciddi komplikasyon riski varmış. Yabancı sitelerde falan yer alıyo böyle şeyler ama TR de cok okumadım ben. Göze giden damarları tıkadığı için kör olma riski varmış.. Allah korusun. O yüzden herzaman ki gibi iyi araştırıp dua etmek lazım.. bildiklerimi yazayım dedim:)

Ferruh beye 1 sene çene önce çene ucu dolgusu yaptırmıştım.4 cc uyguladı çene ucum harika oldu ,protez koymuş gibi.Ferruh beye göz üstü içinde güvenirim,sizden duyuncada daha bir emin oldum.Bende gidicem.göz üstlerim çıukur.dr berker büyükgüralda mikro yağ enjeksiyonu yaptığını söyledi ve 10.000 dedi.ben fiyattan ziyade opere sonrası şişliklerin geçme sürecinden çekiniyorum.sizde opere sonrası morluk ve şişlik oldumu acaba?

Ben Antalyada Gökhan Uğur'a yaptırdım.(Karnımdan kendi yağım alındı göz kapağıma enjekte edildi). Çok memnunum bakışlarım değişti ,geriye yaş attım gözlerim çekikleşti sanki çok mutluyum.Bu arada bu işlem için İstanbul'dan gittim iyikide gitmişim

Merhaba, fotograf paylasabilir misiniz; ben de yaptirmak istiyorum. goz kapagi ameliyatimdan sonra hayata kustum. 10 yas genclesiceksin dedi doktor; 10 yas yaslandim..

Estetik yolculuğu sayfasını takip ediyorum instagramda. O bayanda yaptirmis. Yapan doktorun cok iyi oldugunu soyluyor. Doktorun adi kiarash

Merhabaa, benim gözlerimde çukur şeklinde. Burun estetiği için gittiğim doktora bu mevzuyu da sordum, dolgu evet kör edebiliyormuş bunun çözümü dolguyu enjekte edip edip çekmekmiş eğer kan varsa damara denk geliyorlarmış ve başka taraftan iğneyi batırıp enjekte ediyorlarmış dolguyu. Yani yap-çek şeklinde. Yağ enjeksiyonunun kör etmek gibi bir riski yokmuş çünkü damara gelse bile yağ sağa sola kaçışıyormuş damarı tıkamıyormuş. Ben 21 yaşındayım ve sigara kullanmıyorum doktor bey bana %40ı erir gerisi kalır yağ enjeksiyonunun dedi. Bilgilendirmek istedim

Çok fazla takip ederim kadınlar kulübünü ama çok yazmıyorum genelde okuyucuyum bende çökük gözlere sahibim :) gerçekten ne kadar enerjik olursanız olun çukur göz sizi yorgun gösteriyor bende riskli olduğunu duymuştum ama sizin doktorunuzun dediği çok mantıklı geldi
Yapay dolgu tikarsa sıkıntı olur inorganik sonuçta ama yağ bizim vücudumuzun yağı
ya da kendimizimi avutuyoruz sonra Allah korusun gözlere birşey olmasın :)

Kesinlikle öyle, 21 yaşımda hayattan bıkmış görünüyorum herkes neden baygın baygın bakıyorsun diyor GÖZLERİM ÖYLE diye bağırasım geliyor. :)
Yapılacaksa da güvenilir bir doktora gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…