- 15 Nisan 2017
- 3.533
- 9.169
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Geçmiş olsun kötü olmuş ama istemeyerek olmuş.Bugun esim markete ugradi. Market binamizin karsisi hemen. Bende o sirada banyoya girdim gunluk bakimimi yapmak icin. Tam dislerimi fircalarken kapi caldi esim zannetitim kapinin deliginden baktim binanin ampulu zayifladigi icin net gorunmuyor erkek silueti gorunce nasil olsa esim diye salak kafamla kapiyi bir actim ust katimizdaki adam. Kiyafetim pek musait degildi agzimdada dis fircasi rezil oldum vallahi. Sadece komsu degil ayni zamanda aile dostu olduk yani surekli yuz yuze bakiyoruz disardan biri olsaydi bu kadar utanmazdim. O sacma halim gozumun onun gelince adamla yuz yuz gelmeye cekiniyorum. Abartiyorsun deyin lutfen.
Allahtan gecelik falan degildi yoksa oracikta yerin dibine girerdim heralde ama uygunda degildi kiyafetim pek. Normalde genis ve uzun giyinirim disarda pek o tarz degildi uzerimdeki kiyafet.Nasıl bir kıyafetti ona göre yorum yapalım. Gecelik falansa gercekten ayıp olmuş.
Ay demi beterin beteri varElinizde traş bıçağı ile çıkmamışınız Allahtan. Diş fırçasından bişey olmaz
Yok ama adam birsey sordu cevap veremedim agzimda firca olunca cokta detaya girmek istemiyorumÜstünüze dikkat etmemiştir.
Diş fırçalamanın da garip bir yanı yok bence:)
Yüzüne diş macunu sıçratmadınız inşallah konuşurkenYok ama adam birsey sordu cevap veremedim agzimda firca olunca cokta detaya girmek istemiyorumallahim tam bir fiyaskoydu. Birseyler geveledim tuhaf tuhaf sesler uretmekten baska birsey yapamadim o anda.
AbartıyorsunBugun esim markete ugradi. Market binamizin karsisi hemen. Bende o sirada banyoya girdim gunluk bakimimi yapmak icin. Tam dislerimi fircalarken kapi caldi esim zannetitim kapinin deliginden baktim binanin ampulu zayifladigi icin net gorunmuyor erkek silueti gorunce nasil olsa esim diye salak kafamla kapiyi bir actim ust katimizdaki adam. Kiyafetim pek musait degildi agzimdada dis fircasi rezil oldum vallahi. Sadece komsu degil ayni zamanda aile dostu olduk yani surekli yuz yuze bakiyoruz disardan biri olsaydi bu kadar utanmazdim. O sacma halim gozumun onun gelince adamla yuz yuz gelmeye cekiniyorum. Abartiyorsun deyin lutfen.
Gayet ozenli konusmaya calistimYüzüne diş macunu sıçratmadınız inşallah konuşurken
Kıyafetiniz nasıl uygun değildi yani diz yapmış pijamalar , dağınık saç vs ise abartiyorsunuz ama havluya falan sariliysaniz bu kusura bakmayın eşim markete kadar gitmişti o geldi zannettim dersiniz olur biterBugun esim markete ugradi. Market binamizin karsisi hemen. Bende o sirada banyoya girdim gunluk bakimimi yapmak icin. Tam dislerimi fircalarken kapi caldi esim zannetitim kapinin deliginden baktim binanin ampulu zayifladigi icin net gorunmuyor erkek silueti gorunce nasil olsa esim diye salak kafamla kapiyi bir actim ust katimizdaki adam. Kiyafetim pek musait degildi agzimdada dis fircasi rezil oldum vallahi. Sadece komsu degil ayni zamanda aile dostu olduk yani surekli yuz yuze bakiyoruz disardan biri olsaydi bu kadar utanmazdim. O sacma halim gozumun onun gelince adamla yuz yuz gelmeye cekiniyorum. Abartiyorsun deyin lutfen.
Yuh artık nasıl denk gelmeElinizde traş bıçağı ile çıkmamışınız Allahtan. Diş fırçasından bişey olmaz
Konu sahibine gitmeli bu mesajYuh artık nasıl denk gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?