- 15 Nisan 2017
- 3.530
- 9.166
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
O an yuzunuzu gordugu halde konunun ciddiyetini koruyup ciddi ciddi konuya mi girdiayy oda bırsey mı kızımla yuz boyama yapıyorduk yuzumu boyamıs bende unutmusum kapı caldı actım komsu ve cıddı bır konu merhaba esınız evde mı dıye sordu yok dedım konuyu bana sordu konustum falan
esım eve gelınce yuzun ne komık olmus dedıgı an basımdan asagı kaynar su dokuldu resmen
dusunsenıze komsunuzla palyaco gıbı bır suratla konusmakdan daha kotu ne olabılır cıddı cıddı bırde
ben olsam gulerdım helal olsun adamaO an yuzunuzu gordugu halde konunun ciddiyetini koruyup ciddi ciddi konuya mi girdi
Hahahaha buna cok guldum ya adam yine iyi korumus kibarligini o sovmelere karşıBir şey olmaz, insanlık hali. Sonuçta ev halinizleydiniz.
Bi kere benim de eşim dakika başı evden çıktı markete gitti geri geldi manava gitti derken 3. gidişinden 10 dakika sonra kapı çaldı. Gene anahtarını almadığı için sinirlendim söve saya kapıyı açtım ve hiç bakmadan mutfaga geçtim. Bi yandan da söyleniyorum ama. Hanımefendi orda mısınız diye bir ses duyunca o kadar utandım ki. Kargocuymuş meğerse. Odur budur mutlaka delikten bakıyorum dikkatlice.
Hahahaha aslinda o an ‘aaayy .... bey bende esim sandim kusura bakmayin’ felan derdimYok ama adam birsey sordu cevap veremedim agzimda firca olunca cokta detaya girmek istemiyorumallahim tam bir fiyaskoydu. Birseyler geveledim tuhaf tuhaf sesler uretmekten baska birsey yapamadim o anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?