nasıl bas edecem bunla ben yaayukarı cıkıp kadına ne dıyımkı sımdı ben?
canım zor bı duurum....gercekten.
ozellıkle bu yalıtımsız apartlar ınsnı olduruyooo eskı evım benımd eoyleydı sımdıı cok sukur sagım solum bos bı ust katın cocuk sesı oluyo oda hafta ıcı onada hamdolsun dıyorumm..eskı eve gore cok ı yıı
geelelım sanaa bence kadınla bı komsuluk kur derım sonrada anlat durumuu..
yada dre gıdıp catır catır anlatcan durumuu.aksamları cok ses geldını boyle gıcırtı gıbı dıyceksın esımde bende rahatsızı dıyceksın yadaa o ses gelınce duvara vurun sızde anlasınlar sesın gttınıı
benimde bir arkadaşımın aynı sıkıntısı vardı.. bu söylenebilecek bişey değil bence ne kadar samimiyet kurarsanız kurun komşunuz sizin onları kıskandığınıı bile düşünebilir
yok zaten kadınla komsulugum yok. haklısın kıskanabılırde..,
ama ne zamana kadar ben bunların sex maceralarının sesını dınlıycem kı....
aslında empati kurmalarını sağlamak lazım kısasa kısas yöntemiyle :)
az önce eşimin uzerını örtmek ıcın yatak odasına gittim...Allahım yıne o sesler...bu ınsanlar hıc yorulmazlarmı yaaa..sımdı oklavayla tavana vurcam ama bu seferde esım uykudan uyanacak...ne anlayıssız ınsanlar var yaa..
zzor durumda kalmışsınız .o kişiyle samimi olan bir komşunuz varsa o sölesin yada evde çocuk felan yoksa evde olmadıkları bir zamanda yazın rahatsız olduğunuzu bir kağıda atın kapının altından :)
az önce eşimin uzerını örtmek ıcın yatak odasına gittim...Allahım yıne o sesler...bu ınsanlar hıc yorulmazlarmı yaaa..sımdı oklavayla tavana vurcam ama bu seferde esım uykudan uyanacak...ne anlayıssız ınsanlar var yaa..
Konu sahibi bana kızma ne olur ama pokemon mu bunlar uçarak mı şey edecekler
Bu konu da hoşgörülü olun bence.
kusura bakmayında kimsenin cinsel hayatına müdahale edemezsiniz.
azman herif anlayışsız tiksiniyorum...hiç hoş değil bunlar
siz eşinizle sürekli kardeş kardeş uyuyosunuz galiba...
tek yapacağınız şey bir gün kadına çıkıp güzel bir dille yatağın çok ses çıkardığını rahatsız olduğunuzu anlatmak...
bence anlayışı önce kendimizde arayalım ki karşımızdakinden de bekleyebilelim
Konu sahibi bana kızma ne olur ama pokemon mu bunlar uçarak mı şey edecekler
Bu konu da hoşgörülü olun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?