- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
canım bana kızma amaa bence başkasının yatak odasını bu kadar dillendirmek ne kadar doğru farzedelim gıcırtı yataktan değil cinsel ilişkillerinden kaynaklanıyo olsun bu sorgulamak ne sana nede başkalarına yorum yapmak düşmez önemli olan bağırma sesi geliyor mu bağırma inleme sesi geliyorsa rahatsız olmanız gayet normal ama ilişkiden kayanklanıyorsa da adamlar sabaha kadar yapmıyordur erhelde en fazla yarım saat hadi 1 saaat de sen sırf yataktan gıcırtı geliyor diye de bu insanları yargılayamazsın benim de karşı bloğumda bir çift var yeni evlilerdi yaz boyunca camı açıp ilişkiye girdiler bütün site sesleri duydu ama kimse ağzını açıp gıg diyemedi güvenlikler bile bişi diyemedi çünkü adı üstünde yatak odası bence de komşuluk kur ve samimi olduğun zaman dile getir ama bunu sölemek de zor karşı taraf diyebilir sanane benim yatak odam diye
benmı yanlıs anlattım sizmı yanlıs anladınız..onların cınsel hayatı benı ılgılendırmez zaten...
ortalama bır saat duyuyoruz bız bu sesı..yanı hıc mı gelmez bır ınsanın aklına asagıya gıder dıye..tamam belkı yatak degıstırcek durumları yokturdur..onu bılmem ama bıraz tedbır alsalar fena olmazmı..
yanı o kadar rahatsız olmusumkı buraya yazıyorum..keske gelmesede hıc yazmasam yani...
az önce eşimin uzerını örtmek ıcın yatak odasına gittim...Allahım yıne o sesler...bu ınsanlar hıc yorulmazlarmı yaaa..sımdı oklavayla tavana vurcam ama bu seferde esım uykudan uyanacak...ne anlayıssız ınsanlar var yaa..
ya bu aralar o kadar moralım bozuk haldeydım kı valla koptum gülmekten Allah da sizi güldürsün... boşverin siz de yapın gürültü ne diyeyim...
hayatta en korktugum seylerden bırıdır ses gıtmesı.. baza kullanıyoruz ama ses cıkıyomu acaba dıye merak edıp kulak kabartıyorum bazenses fılan yok cok şükür
baza alsalar bari ya eskı demırlı seyler ses cıkarır tabi
gıcırdayan şeyin yatak olduğuna eminmisiniz?
benim bebeğimin beşiği yatak odasında ve sallarken acayip gıcırdıyor:26:
gecenin bir yarısı uyandığında sallıyorum gıcır gıcır nasıl bir ses anlatamam
kesin alttan üstten bizim hakkımızda ne azgınlar diyorlardır
önerim, tanışıp bir şekilde sorundan bahsetmeniz olacaktı.
kimse birlikteliğini komşuları (karı-koca) dinlesin istemez....
beşiği yağlamanız mümkün değil mi?
gece yarısı uyuyan komşulara o gıcırtıları dinletmek de hoş değil.
bakın halen periyodik diyosunuz:)
isterlerse her gün birlikte olurlar kime ne..
haa uyurken ne sesi olursa olsun duymak hoş değil..
ama öyle bir anlatmışsınız ki.. olay yatağın ses çıkarmasını geçmiş birlikteliklerinin sıklığını şikayet ediyosunuz..
belki farkında değiller sesin size bu kadar geldiğinin...
dediğim gibi kadına söylersiniz eşimin uykusu çok hafif diye uydrun bişeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?