üst kat komşumun yatak odası seslerı odamdan duyuluyor..

Burda bu tarz çok konu açılıyor , genelde o konular da eşlerin de sesleri geldiği söyleniyor , sizin komşular eski yatak mağduru .
Güzel bir dil ile izah edin .Farkında olsalar yaparlar mı sizce ?
Kızmanız yersiz , haklısınız ama alacağınız yok .

Son düzenleme:
bu sadece o daireye ait bir özellik değil, yani apartmanın yalıtımsızlığı diyorsunuz.

belki sizinde sesiniz alt komşuya gidiyordur ? bölünerek çoğalmıyoruz sonuçta ve sizinde bir cinsel yaşantınız vardır illaki, siz hiç farkında değilsinizdir belki , ama kapı sesi bile gidiyorsa buda muhtemel yani

rahatsızlığınızda haklı olsanızda kullandığınız kelimeler talihsiz olmuş. sizin alt komşunuzda sizin eşiniz için azman herif iştaha bak falan dediğini bir düşünsenize

gıcırdayan şeyin yatak olduğuna eminmisiniz?
benim bebeğimin beşiği yatak odasında ve sallarken acayip gıcırdıyor:26:
gecenin bir yarısı uyandığında sallıyorum gıcır gıcır nasıl bir ses anlatamam
kesin alttan üstten bizim hakkımızda ne azgınlar diyorlardır

Hay Allah çok güldüm buna

ahlak polisi çağırın! karı-koca her gece bizi rahatsız ediyorlar bize kötü örnek oluyorlar diyin.
şaka bir yana ne denir ki ne demeni diyim ki, ne dicen ki, hani ben ne diyim ki.

bakın halen periyodik diyosunuz:)
isterlerse her gün birlikte olurlar kime ne..
haa uyurken ne sesi olursa olsun duymak hoş değil..
ama öyle bir anlatmışsınız ki.. olay yatağın ses çıkarmasını geçmiş birlikteliklerinin sıklığını şikayet ediyosunuz..
belki farkında değiller sesin size bu kadar geldiğinin...
dediğim gibi kadına söylersiniz eşimin uykusu çok hafif diye uydrun bişeyler..

elbettekı apartmandan kaynanklanan bır sorun bunun bılıncındeyızz ve ona gore hareket edıyoruz..

bızımde bır cınsel yasantımız var evet ama benım evımde degıl yatak gıcırtısı ayak sesıne bıle cok dıkkat ederız. ben ne kadar anlayıslıysam onlarında anlayıslı olmasını beklerım..

3 yıldırda otururum bu bınada ama cok sukur hıcbır sıkayet almadım..bu yalıtımsızlıga ragmen..

ben kendıme yapılmasını ıstemedıgım seyı baskasınada yapmam..toplu bır ortamda yasıyorsak bunlara dıkkat etmemız lazım..

yatak olduguna emınım.cocukları fılan yok.ama dıyorumya uzaktan davulun sesı hos gelır..

bu dert sadece benım basımda yokmus gordugum kadarıyla...

yatak olduguna emınım.cocukları fılan yok.ama dıyorumya uzaktan davulun sesı hos gelır..

bu dert sadece benım basımda yokmus gordugum kadarıyla...

o zaman uygun bir dille söyleyin ya yatağı değiştirsinler yada yağlasınlar
ama en kesin çözüm yere bi yorgan atıp onun üstünde sevişsinler

benım yatakta su aralar gcırdamakta altında baza olmasına ragmen sorunu bulamadık 2.5 aylık bebegım var 2 saatte emzırmeye kalkıyrum saga sola dönerkende ses yapıyo acaba eşim hakkındada böyle talıhsız yorum yapılıyomukı

hiçbir şikayet almadım diyorsunuz ama bakın şuanda sizde komşunuzun kendisine şikayetinizi bildirmiyorsunuz ve buraya konu açıyorsunuz ne yapabilirim diye. yani komşunuzda şöyle düşünse haksız değil ozaman "şikayet gelmedi hiç demek ki ses gitmiyor".

kaldı ki aman boşverin demiyorum, yani rahatsız olmakta bir derece haklısınız , kimisini hiç rahatsız etmez umursamaz bile kimisi de çok rahatsız olur. sadece empati yapmanız daha doğru olur ve düşünürken bile kendinizi yönlendirin kafanızda farklı kelimelere yer vermeyin azman iştah vs gibi. çünkü konuşmaya karar verdiğinizde aklınızdaki bu sözcükler sizi yönlendirir ve kırıcı olabilirsiniz.

umarım orta bir yol bulunur, bir çözüme ulaşılır...

sag sola donmemın sesı farklı,, bırden azdan cogalmanın sesı farklı..

yanı o işin sesı oldugunu bılmesem buraya yazmam elbette. benım kzııdıgım nokta benım taa alttan duydugum sesı acaba kendılerı duymuyormu..alt kata gıder demıyorlarmı.

tabıkı benım hakkım yok ozellerıne karısmaya ama ınsanda da bıraz anlayıs olur..

Problem ne biliyor musun ?
Sesten değil de sanki cinsel hayatlarının sıklığından rahatsız oluyormuş gibi kendinizi ifade etmeniz.
Öyle algılandı.Birde bu ses dışında , başka seslerinden rahatsız olduğunuzu söylemediniz.Bu kadar yalıtımsız yerde hiç mi başka sesleri olmuyor bu insanların ,o zaman şöyle diyorum gün içerisin de gelen sesleri önemsemiyorsunuz insanlık hali diyorsunuz bir tek şu gıcırtı bardağı taşırıyor.Herkes sizin gibi düşünceli olamaz ki
O zaman kimse konuşmaz koklaşırdı.

yorumunuz ıcın tessekur ederım.

eşim cok pimpiriklidir..ıkı kısıyız zaten evde..cıt cıkmaz..etraftakılere rahatsızlık vermeyelım dıye...

yanı ılla bır seyleri duzeltmek ıcınde sıkayet almak gerekmez.ınsanda bıtıyor bu anlayıs..ki gece ses soluk yok ne cadde ne apartman..bunları dusunmelerı lazım..

ılk konumda sese dıkkat cekmsııtm...

gunduz sesı olur tabı ben buna karısamam...ınsanlık halı dıyorum elbette. ama bu gunduzunde bır gecesı var..

amanın naklen yayın diyosun sulugöz

ben üç sene çektim alt komşuları,
nasıl bir binaysa ses çok gelirdi,
sanki yanıbaşımdalarmış gibi,
ne söylüyorlarsa hepsi duyuluyodu
çok gevezeydiler yahu
gün ve saat şaşmaz her cumartesi gecesi aynı saatte

tokyoo rüyamı unutturdun kız :) güldüm ne yalan sölim bence biliolardır ya ne yaptıklarının farkındadırlar yalıtımsız binadan ne ses cıkacaını :) fantazi yapıolar akıllarınca aşkımızı duymayan kalmasın ya ben olsam ya bunlara ya da kendime stressfull yatak alırım :) annemn yatagı stressfull hemen uyuyon benm ki sert o bu bi yana abi adam bilerek yapıo ya 3 ay diosun?

:)yanı farkında olmaz olurlarmı...umursamıyorlar sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…