üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar günaydın. Benin icin pek günaydın olamadi ama.. burada konu acmistim üst kat diye. . Cocuklarin gürültusu yuzunden ders çalışmıyordum. Kadin ev hanimi kapali bi bayan. Cikip uyarmıştım kibarca. Napayim cocuk demişti. Bende pek calisamadim verimli. Bekledigimin altinda oldu puanimda ((
Kismet dedim artik..
Neyse bir senedir altinda oturuyorum. Simdide yatak gicirtilari ah uh sesleri basladi ( dun gece istisnasız saat iki ye kadar sürdü. O kadar iğrenç bi durum ki adamin gidis gelisi rahatlamasi filan naklen duyuyorum ya(( kadın hemen takir tukur cekmeceleri acip kapatıyor isleri bitince. Adamda banyoya gidiyor(
Offff uyarsam kadini da utandirmak istemem ama nedir benim cektigim

çok tepen atarsa uyar. Hadi onlar cocuk dediniz sizde ki bu yeniden cocuk yapma çabasına ne demeli de...Sinir olurum ya.

Mide bulandırıcı ,düşüncesiz dikkatsiz insanlar bunlar.Bence gece çok gürültünüz oluyor diye uyarın canım bırakın onlar utansın bu ne saçmalık.

Son düzenleme:
Tamam da yani siz rahatsız olacaksınız diye cinsel hayatlarını mı bitirecekler bina ara duvarlarını ince yapmışlar belli ki tüm binada vardır ses sorunu

Son düzenleme:
Ben neden kulak kesileyim ya sorununuz mu var sizin
Adamin höykurerek bosalmasini duyuyorum otesi var mi

2 ye kadar sürdüyse performans iyi demekki şaka bi yana ama cidden bi önlem alman lazm canım olmaz öyle.ben senin yerinde olsam işe koyulduklarında üst kata oklava arkasıyla tık tık yapardım işlerinin büyüsü kaçacak ama bak ben duyuyorum dersen o kadar rahat hareket edemezler

Çekmece açma seslerine kadar duyuyorsanız problem çiftte değil evin yapısındadır. Karşı tarafın sizin için yapabileceği birşey yok bu durumda. Hatta alt kat komşunuz da sizi duyuyordur muhtemelen. Kendi evinizse ses yalıtımıyla ilgili neler yaptırabilirsiniz onu araştırın.

Son düzenleme:

ayyy seni çokkk iyi anlıyorum geçen sene bizde geçici olarak babamın kiradaki evine taşınmıştık kendi evimizi tadilat yaptıralım diye...benim olduğum odanın yan tarafı komşunun banyosuydu... insanlar sabah öğle ikindi akşam bildiğin sümkürüyo ya...ve o kadar net duyuluyoki sanki duvar değilde kağıt karton var arada...iğrenerek uyanıyodum sabahları...izolasyon 0 ....o mütahite küfür ettim 6 ay boyunca.... bi de babama kaldı o daireler...Antalyada en güzel yerde dedemana yakın ama evlenirsem bana o dairelerden biri kalıcak gibi...dedim şimdiden babama orayı kiraya verip başka yerde otururum diye....

İzolasyon yaptırma şansınız varsa odana onu yaptır derim...hiç olmazsa sesleri azaltır sadece uzaktan takırdama sesi gelir

Çok rahatsız edici. Tamam çocuk uyarıdan anlamayabilir. (Ki bu da anne-babanın çocuk yetiştirmede ne kadar pasif olduğunu gösterir de girmeyeyim o konuya.)

Ama yatak odası gürültüsü çok rahatsız edici. Bi de insanlar cinselliklerini yaşamasın mı diyenler olmuş, ama kimse cinsellik yaşanmasın demiyor. Yataklarında yaşadıklarını çığlık çığlığa haykırmalarına gerek yok.

Benim de başıma geldi, kendi evimde değil de bir arkadaşımda yatıya kaldığımda.İnanın kulağımda kulaklıkla geçirdim geceyi. Hele ki her gece, ya da 2 günde bir dayanamazdım.

Gerçekten rahatsız edici bir durum ...kapılarna uyarı notu bıraka bilirsin belki utanırlar

Ya evet. Is bitince adamin ohhh diye bi hoykurusu var ay iğrenç ya
Kadin desen ona keza hadi aslanim daha hizli koçum diye bağırıyo
Disarda da bakiyorum kapali ev hanimi bi kadin .
Benim esim nedn baska kadinlarin cigliklarinu duysun ki
Iki tane cocuklari var bu gidisle takim kuracaklar
Ne desem ne yapsam anlamadim ki
Uyarsam tepki alabilirim kirmak istemem kimseyi

Aslında çok vahim bir durum da var ortada o zaman.
Çocukları belki de duyuyor onları. Sonra da erken yaşta cinsel olarak uyarılmış çocuklar yetişiyor işte.

Gece bir daha olursa alın oklavayı, vurun tavana. Kıssınlar seslerini ya.

Bi daireye taşınmıştım zamanında. Aylar geçmiş olmasına rağmen hala bizden önceki kalan ailenin cinsel hayatı konuşuluyordu apartmanda. Kesinlikle birşey yapılmalı. Allah kolaylık versin rahat insanla uğraşmak çok zor. _Lavin_ arkadaşa da katılıyorum. Tepki almamak için susup kalmayın bişeyler yapın.

12-01-2015 ♥

Yapacagin sey su asansore bi hadis yazip yapistir ve kimden oldugu bilinmesin komsu sonucta bence kotu olma kavga edip. Hadis komsu haklari uzerine olabilir. Emin ol ise yarayacaktir,

Kadına yumuşak bir dille söyleyebilirsin o da utanır zaten seslerinin bu kadar geldiğinden, böyle bir konuyu konuşmak istemezdim ama sizin mahreminiz sonuçta siz de istemezsiniz heralde duyulmasını diyin

Oha yani çok rahatsız edici bir durum tabi ki de . Madem bina sesi geçiriyor onların o işi yaptıkları sırada siz de bağıra çağıra konuşun eşinizle ayıp yahu komşu hakkı , kul hakkı diye bir şey var biz bunların seks hayatını dinlemek zorunda mıyız şeytan diyor polisi ara gibi şeyler söyleyin duyduğunuzu bilsinler en azından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…