- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar günaydın. Benin icin pek günaydın olamadi ama.. burada konu acmistim üst kat diye. . Cocuklarin gürültusu yuzunden ders çalışmıyordum. Kadin ev hanimi kapali bi bayan. Cikip uyarmıştım kibarca. Napayim cocuk demişti. Bende pek calisamadim verimli. Bekledigimin altinda oldu puanimda((
Kismet dedim artik..
Neyse bir senedir altinda oturuyorum. Simdide yatak gicirtilari ah uh sesleri basladi( dun gece istisnasız saat iki ye kadar sürdü. O kadar iğrenç bi durum ki adamin gidis gelisi rahatlamasi filan naklen duyuyorum ya (( kadın hemen takir tukur cekmeceleri acip kapatıyor isleri bitince. Adamda banyoya gidiyor (
Offff uyarsam kadini da utandirmak istemem ama nedir benim cektigim
Ben neden kulak kesileyim ya sorununuz mu var sizinTamam da yani siz rahatsız olacaksınız diye cinsel hayatlarını mı bitireceklerbuna karışmaya hakkınız yok başka odaya geçin siz de öyle günlerde duymak istemiyorsanız maaşallah baya bi kulak kesilmişsiniz B-)
Bunun içinde şikayete giderseniz alacağınız cevap '' Napayım kocam işte , durmuyor ki '' diye bir yanıt alırsanız hiç şaşırmayın derim.. (=
Kizlar günaydın. Benin icin pek günaydın olamadi ama.. burada konu acmistim üst kat diye. . Cocuklarin gürültusu yuzunden ders çalışmıyordum. Kadin ev hanimi kapali bi bayan. Cikip uyarmıştım kibarca. Napayim cocuk demişti. Bende pek calisamadim verimli. Bekledigimin altinda oldu puanimda((
Kismet dedim artik..
Neyse bir senedir altinda oturuyorum. Simdide yatak gicirtilari ah uh sesleri basladi( dun gece istisnasız saat iki ye kadar sürdü. O kadar iğrenç bi durum ki adamin gidis gelisi rahatlamasi filan naklen duyuyorum ya (( kadın hemen takir tukur cekmeceleri acip kapatıyor isleri bitince. Adamda banyoya gidiyor (
Kismet dedim artik..
Çok rahatsız edici. Tamam çocuk uyarıdan anlamayabilir. (Ki bu da anne-babanın çocuk yetiştirmede ne kadar pasif olduğunu gösterir de girmeyeyim o konuya.)
Ama yatak odası gürültüsü çok rahatsız edici. Bi de insanlar cinselliklerini yaşamasın mı diyenler olmuş, ama kimse cinsellik yaşanmasın demiyor. Yataklarında yaşadıklarını çığlık çığlığa haykırmalarına gerek yok.
Benim de başıma geldi, kendi evimde değil de bir arkadaşımda yatıya kaldığımda.İnanın kulağımda kulaklıkla geçirdim geceyi. Hele ki her gece, ya da 2 günde bir dayanamazdım.
Ya evet. Is bitince adamin ohhh diye bi hoykurusu var ay iğrenç ya
Kadin desen ona keza hadi aslanim daha hizli koçum diye bağırıyo
Disarda da bakiyorum kapali ev hanimi bi kadin .
Benim esim nedn baska kadinlarin cigliklarinu duysun ki
Iki tane cocuklari var bu gidisle takim kuracaklar
Ne desem ne yapsam anlamadim ki
Uyarsam tepki alabilirim kirmak istemem kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?