üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

tavana sopa ile vuruyorum artık
cinsel gürültü olmasada bende aynı dertten muzdaribim
ve çareyi evdeki silçek le tavana vurmakta buldum
aynı şeyi önerririm
kapıya dayanma ama
rahatsız olduğunuda ifade et

hahahhaha :) daha hızlı koçum'a çok güldüm..
ya tamam arada belki olayın akışına kaptırdılar diyelim ama çocukların uyuduğu bi evde olur mu öyle ya??

İkidir kadının kapalı olduğunu belirtiyorsunuz, insanları gruplandırmasanız güzel olur sanırım. Kendi halinde bir ev hanımı demeniz yeterli olacaktır.
Probleminize gelince açıkçası ben anlayamadım bir dönem çocuk sesi bir dönem sevişme sesi mi duyuyorsunuz? Çocuklar gürültü yapınca sevişemiyorlar demek ki.

Ben soyle bir cozum bulmustum ust kattaki gurultuye evin icinden gecen kalorifer borularina kasik ile vuruyordum. :) evin ici cinlayinca cit cikmiyordu vallahi. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet koçuma bende koptum ayy bizimde mobilyacı verdiği yatak gıcırdıyor bizde söylüyoruz alta ses gidiyormu acaba diye. Dikkat etmeye çalışıyoruz utanç verici ama en kısa zamanda değişmeyi düşünüyoz maddiyattan şuan alamayız sesle ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ilginç :)

ciddimisin ya ...ohaaaaa gerçekten ...hatta çüşşş

İkidir kadının kapalı olduğunu belirtiyorsunuz, insanları gruplandırmasanız güzel olur sanırım. Kendi halinde bir ev hanımı demeniz yeterli olacaktır.

Kesinlikle katılıyorum.
Ne yani kapalının cinsel hayatı olamaz mı? Hele bir de şikayetinizi olayı en detaylı haliyle anlatmak da nesi?

kızlar benımde dugunum ocakta olucak daha var gerçi ama nısanlım yurt dısında eğitim alıyor bu duğun masraflarını hıç konusmadık cok masraf cıkarmı o hep beraber alırız dıyo ama tasarrufluda ol dedı sonucta dugun yapıcaz bana akıl fıkır verın beraber alıcazda esyalar pahalı ben nasıl beraber alıcam hadı yatak odasını alırım keza onu bı sekılde hallederım kendım almak ıstıyorum peki nısanlımın kastedettiği beraber alırız derken ? para mevzusunu konusmakta ıstemıyorum o konuları, her konuyu konusuyoruz buraya gelınce ben konusamıyorum para işini yardım edın yakında evlenenler nasıl aldınız

kız anlatma daha fazla.....
Bizim apartman komple yeni evliler ama ses yok... ya ev nükleer saldırıya göre yapılmış yada yenilerde iş yok arkadaş yaaa

Son düzenleme:
Aynen canim ya

Sennerden ciktin :)
Konu ac kendine

bizim üst kata da yeni evli bi çift taşınmıştı bunlar seslerini önlemek için son ses müzik açıyorlardı, apartman müzik sesiyle şnliyordu ama arada onların sesi de cılız olarak duyuluyordu. Gecenin bi yarısı gündüz, öğlen, akşam sürekli müzik sesi...
Önce dinliyorlar sandım ama müğzik bi anda bangır bangır açılıp 10 dk sonra pat diye kesiliyor ve hep birbiriyle alakasız şarkılar çalıyordu bazen arabesk bazen rock bazen yabancı...Bi istikrar yıoktu

Sonra bi gün dayanamadım çıktım kapıyı çaldım açan olmadı dakilarca tıklattım adam açtı , kız da arkasında saç baş dağınık
Müzik sesi bize çok fazla geliyor uyarmak istemedim ama artık çok rahatsız edici olmaya başladı dedim.
Adam " müzik çaları yeni aldık da deniyorduk pardon bi daha olmaz" dedi
oysa aylardır böyleydi durum

Sonra taşındılar allah'tan

bir gün rastgelir de konuşursanız bu apartmanın duvarları çok ince her ses duyuluyor nasıl inşaat yapmışlar falan sazı çalın. ama anlamazlar. zaten o kadar ince olsalar azıcık dikkat ederler.
en iyisi odanızı taşıyın. aşırı rahatsız edici bir durum. sonra karşı karşıya gelince insan utanıyor bile.

Ya arkadaşım kusura bakmada neden bu kadar ayrıntılı anlatıyorsun
Hayır yani konuyu merak ettik okuyoruz iğrenç iğrenç mesajlar
Cinsel hayat deyince anlaşılıyor zaten illa da çıkardıkları sesleri onu bunu yazmanıza gerek yok

evet bu olayı birkaç konuda daha gördüm.. illa sesler, tipler, kıyafetler en ince şekilde tasvir ediliyor.. ne gereği var anlamış değilim.. anlatımın da bir adabı var yahu, ben duydum siz de eksik kalmayın der gibi anlatmış sevgili üye..

konu sahibi, herşeyi en ince detayına kadar duyuyorsan kulaklık tak..

Kapalı ev hanımı diye bastırarak söylemenize gerek yok..kapali sadece zina mi ediyor kocasıyla yatıyor..dışardan kapalılar nasıl geliyor size robot mu cinsel istek ve arzulari yok mu ne sanıyorsunuz açık olsa istediği kadar ses çıkarsin eşine şunu yap bunu yap desin. Anlamıyorum insanları bu kadar kategorize etmeye ne gerek var kapalı olduğunu belirtmen konunun anlam ve önemini artırdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Araya yönetici veya varsa apartman görevlisini koysanız yani direktmen şu iğrençlikleri söylemeyinde
Öğrenci adamım ben sınavlarım oluyor rahat çalışamıyorum çok gürültüleri oluyor netice de müstakil evde oturmuyorlar biraz dikkat etmeleriniz söyleyebilirmisiniz ben daha önce uyardım fakat daha şiddetlendi sesler diyebilirisn bana kalırsa

gerçekten çok sinir bozucu bir durum aynısını bizde yaşıyoruz
üst katta bekar çocuklar oturuyor birde kadın var malesef
alt komşu bizden geldiğini sanıyormuş
kadın sabahın köründe kapımıza dikilmişti
çocuklar soruyormus anne bu ne diye
2 kat gidiyor ses gece sessizliğinde düşün yani
onların adına ben utandım
kadın o kadar emin ki bizim olduğumuza cok sinirlenmiştim
gereken açıklamayı yaptık anlarsa anlar artık
yöneticiye şikayet etmedik daha bu aralar kesildi yine hortlar 3 senedir aynı sorun

kapalı degilim ama neden kapalı oldugunu iki kere belirttiginizi merak ettim açıkcası

konuya gelince, bu sesleri yenimi duymaya başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…