üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

Ne ilginç insanlar yataklarının gıcırdama sesine hiç dikkat etmezler mi ya bu tür durumlar için..
Bazı insanları ne yaparsan yap ne utandırabilirsin ne de değiştirebilirsin.. Kadın “çocuk bu “ diyeceğine elinden geldiği kadar dikkat edeceğini söyleyebilirdi.
Yazında yanlış bulduklarım:
1. Kadının kapalı olduğunu söylemen. Nasıl bir ayrıntı vermek istedin bilemiyorum artık.
2. Puanlarının düşük gelmesini buna bağlaman..7/24 gürültü yapmıyorlar herhalde.
3. Her şey bu kadar kötüyse neden ev değiştirmiyorsun?

1- kadin denk geldiğim bir konusmasinda calisan ve acik bayanlarin "gunah" islediklerini, ayrıca esleri tarafından bankamatik olarak gorulduklerini , kendisi gibi kapali ev hamimlarinin en iyi cocugu yetiştirebileceklerini? Ama çalısan bayanlarin kendilerini hakir gordiklerini vs bahsettigi icin onun bu yaptigiyla ahlak timsali olarak gosterdigi kapali olmanin faziletlerinin çeliştiğini düşünmekteyim

Ki sesin gittigini fark ettigini dusunuyorum duvar ince ve. Cocugungurultusunu duyabilen ben onlarinkini de duyabilirim dimi bunu akil etmek cok zor olmasa gerek
2- puanim dusuk geldi cunku cocugun gürültüsü bitmedi. Buna cevaben cocuk bu ne yapabilirim diyem bir ahlak timsali kadin var karsimda.. cok iyi anne ya

3- onlar insan gibi yasamaktan bihaberler . Hayvanca yasamlarina istedikleri gibi devam edebilsinler diye ben masrafa girip tasinmak zorundamiyim ?????
Hadi tasindim diyelim girdiğim binada yine ayni sorun olirsa oradan da mi tasinacagim ben ???????

Son düzenleyen: Moderatör:
onlar sizi böylesine rahatsız etmekten utanmıyor da siz neden uyarmaktan utanıyorsunuz anlamadım :26:

en sinir olduğum şeylerden biri ya :120: ilk önce tavana sert bir şekilde vurun tam onlar o sesleri çıkartırken baya bir vurun ertesi gün hala aynı olursa gidip açıkça uyarın şikayette bulunacağınızı söyleyin

Şu "napayım çocuk" lafına uyuz olduğum kadar başka hiç bir şeye uyuz olmuyorum ya.Hepsinin bahanesi aynı.
Çocuklar eminim duyuyordur siz duyduğunuza göre hayır bari çocukları düşünün.
Bir de bu işin kapalı olmakla alakası yok ki.
İzolasyonu düşünün derim.
Rezil bi durum ya.

LG-P710 Tapatalk

Kadının ettiği laflar kendi cahilliğidir, ayrı konudur canım. Bu konu açıklık kapalılık meselesi değil edep meselesi. Tabi bunu sesin gittiğini fark ettiği halde yapıyorsa söylüyorum.

Bu ayrıntıları biz bilemeyiz tabi. Demiş olsaydın sormazdım zaten. Kaldı ki bu tür bir zihniyet için “kendi dünyasında yaşayan biri” demek yeterli olur sanırım. Ama fantezi konusunda da insanların kapalı ya da açık olmasıyla sınırlandırmamak lazım. O halde sen de “kapalıysa yatakta uslu durması “ lazım demek ister gibisin..
İkinci olarak da annelik vasfı konusunda dediklerinde haklısın. Ama bu insanlar da değişmiyorsa konutlarına el koyamazsın sanırım gürültü açısından. Şikayet edebilirsin ama sonuç alman için başkalarının da rahatsız olması lazım.
Masrafa girme tabi ama okulun uzayınca daha çok masraf olmayacak mı?

Sen mi ben mi ya
Napayim cocuk iyi o zaman gelsin yapacagini yapsin
Hayir yani cocugunu terbiye edemeyeceksen Bna ne cikisiyorsun

Bizim binadada aynı sıkıntı çekmece seslerini falan rahatça duyabiliyoruz ama yandada üsttede yeni evli çiftler olmasına rağmen cinsel hayatlarıyla ilgili hiçbirşey duymadık . Yatak odalarımız bitişik olmasına rağmen bu saygısızlık terbiyesizlik.

Açıkçası duymamizin onun hosuna gittigi fikrindeyim.

kadın kapalı diye cinsel hayatı olamaz mı , duvarlar ses getiriyorsa kadın ne yapsın . bence sizin kapalılara bir takıntınız var galiba..
ayrıca çalışan hanım vs bunlar kapalılıkla açıklıkla alakalı meseleler değil ,tamamen kafa yapısıyla alakalı ,açık bir bayan da böyle düşünebilir
çocuk bu yapar demesi hoş olmamış elbette ama bu kadar gürültülü bir mekanda bırakın cinsel hayatı çekmece sesi dahi duyuluyorsa zaten siz her zaman bu durumdan rahatsız olacaksınız demektir ,çünkü evde ne ses varsa direk size gidiyor ,yani asıl mesele sesin geçmesi ,ha cinsel ha değil .
bu kadar rahatsızsanız ve puanınızı da bu kadar buna bağlıyorsanız ,kendi geleceğiniz için neden başka eve taşınmıyorsunuz da bunun suçunu başkalarına atıyorsunuz orasını anlamadım.
madem bu sınava önem veriyorsunuz değiştirin evinizi rahat edin ,hem daha yüksek puan alırsınız olur biter .
suçu hep başkalarına atma eğiliminde gördüm ben sizi .
kadın ne yapsın peki siz ev değiştiremiyorsanız ,o neden ev değiştirsin ,ayrıca kadın demekki seslerin gittiğini bilmiyor ki bu kadar ses gittiğini bilse sanmıyorum bu kadar ses çıkarsın bile bile yapsın ..
hayvan gibi demek çok ağır kaçmış , cinsellik hayvanlık mı oluyor ,sanki kadına bu sesleri duyduğunuzu söylediniz de kadın da utanmadan yaparım sanane dedi de hayvanca istek oldu .
pes doğrusu ,siz sanırım düşük puan almanın hezimetini başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz

aynen bu yöntemi dene. gidip konuşmak olmaz ama tan o esnada alttan bişeyle vur rahatsız olduğunu anlasınlar. aynı sorunu bende yaşadım çok sürmedi Allahtan. bizde evliyiz ama toplu yaşamın bazı kuralları var hayvansılığa gerek yok yani

Bahsettiğiniz şey kadının sorunuymuş kapalı bir bayan olduğunu belirtmeniz çok çok farklı bir şey. O kadın açıkları kategorize etmiş sizde kapalıları. En az o kadın kadar cahilsiniz.
İkincisi ben bekar bir kızım belki bir faydam dokunur diye girdim konuya ama duyduklarınızı bu kadar ayrıntılı tasvir etmeniz beni çok rahatsız etti. Çocuk genç yüzlerce kişinın okuduğu bu sayfada bu şekilde ayrıntılı anlatmamanız gerekirdi. Bu yönden de o hanımdan hiçbir farkınız kalmamış.
3. Komşuluk hakları denen bir şey var. Başkalarının sorumsuzluğu yüzünden mağdur olmanıza gerek yok. Uyarırsınız tavana vurarak. Fayda etmezse polis çağırıp tutanak tutturursunuz sonra dava açarsınız o "kapalı" bayana

Son düzenleme:

Yatak odalarındaki sesler hep bana geliyor.. Özel hayatlarını komple duyuyorum demen yeterliydi.. Bu kadar detay itici geldi açıkçası.. Açıkyada kapalı olmasınıda konunla bağdaştıramadım.. Gelelim kadının tutumuna, çocuk ne yapayım nemek ya.. O çocuksa sende anasın.. 3 tane küçük çocuğum var bir kez şikayet gelmedi üstelik büyük bildiğin hiperaktif.. Git dışarda oynat aktiviteler yaptır.. Eve kapatırsa o çocuklarda ses yapar..bir ara denk geldiğinizde biraz sesinizi kontrol edermisiniz , ses komple benim eve geliyor. Kapunıza gelmeye utandım ama madem denk geldik söylüyorum de..umursamazsa sende uslubunu değiştirir ben sizin karı koca fantezilerinizi dinlemek zorunda edep yahu ayıp günah dersin.. Baza alsa gıcırtı gelmez abi de biraz sessiz olur. Olur biter :)

iki kişinin özel hayatını gelip burda herkese anlatma hakkını kim veriyor size acaba? Bu kadar duyuyorsanız gerçekten o binada ciddi bir sorun var demektir duyulduklarını bilseler daha dikkatli olacaklarından şüphem yok kırıcı olmayacak şekilde uyarabilirsiniz. Uyardığınız halde devam ederlerse gelip burda şikayet edin ya da polisi arayın. Evli çocuklu ve üstüne basa basa belirttiğiniz gibi kapalı bir bayanın cinsel hayatını bilerek teşhir etmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.

Açıkçası duymamizin onun hosuna gittigi fikrindeyim.

öh artık daha neler.. bir tik sonrası sapık ilan edeceksiniz insanları.. birisi kalkıp da dinlemek senin hoşuna gidiyor olmasın dese ne hissedersin?

resmen aşama aşama anlatıyorsun, rahatsız olduysan tak kulaklığı gitsin..

Komşunuz açık bayanların esleri tarafindan kullanildigini(maddi anlamda), aciklarin günah işledigini, açıkların iyi çocuk yetistiremeyecegini soylerken kirilip kirilmayacaginizi dikkate almış miydi acaba? O bunlari soyleyebiliyorken sizin onu uyarmanizda hic bir sakinca yok,ki olmasi gereken şey. Cekinmeyin uyarin direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…