- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Canım kaç kere yaptım bu dediğini, defalarca söyledim üstelik iyi ilişkilerimiz var ona rağmen böyle yapıyo. Hatta bi keresinde tam çamaşırlarımı astım balkonu yıkıyomuş tabi bütün çamaşırlar benim balkon camları ve balkon mahvoldu, söyledim sağolsun geldi yıkadı sonra balkonu ama halı meselesinden yıldım artıkYa dur ne çekmesi.siz komsusunız yıllarca yüzyüze bakacaksınız.
komsunu kahve içmeye cagir.
Göster kırmadan bak güneş imi kesiyor,görüntüyü kapatıyor,balkonum pis oluyor de sohbette yedirerek şöyle kavga modunda degil
Hiçte yanlış dusunmuyorsun canim bizde de hemde balkon kenarlarına su tutuyor balkonuma sofra silkeleniyor kaç kere güzellikle dedim esimin kafasına izmarit attilar. ...Biraz balkona çıkıp bıdırdandım kızlar duysun diye ama kafa yapısı çok farklı bencilce bu yaptığıya çok sinirimi bozdu, balkonda kahvaltı yapıyo olsam önümüzde halı manzarası :/ eşime söyledim böyle böyle diye bişey olmaz sen büyütüyosun diyo ya ben mi yanlış düşünüyorum kızlar yoksa?
Canım çok haklısın fakat kafa yapısı değişik öyle anlaşma yapcak bi tip değil hoş yapsak da uymaz anlaşmaya. Kafasına göre takılan tip. Valla ben hiç havalandırmıyorum halılarımı süpürüyorum geçiyorum, bide inadına mı yapıyo anlamıyorum kenara sallandırmak varken tam balkonun ortasına sallandırıyo, her iki balkondan da şu an halı sallanıyo, eşime de sadece nasıl bi yol izleyeyim diye sordum gidelim kavga edelim demedimki zaten böyle bişey için eşim değil bende kavga etmem ben sadece fikir istedim eşimden o da benden yana değil komşudan yana oldu.her gün mu yapiyor? haftada bir gun ve misal 1 saat ise onu belirlerdim ben olsam mesela her pazar 11.12 arasi halini as ama 12 de cek yoksa ben ceker düşürürüm diye Şakayla karışık konuş bence..
siz kiraci degilsiniz cikip gitseniz...ben kilim hali vs kullanmiyorum ama sahsen gunesimi kapıyor dense ben buna kizarim senin haftada 1 gun belki 1 saat gunesin kapanmasin diye halimi havalandirmayacakmiyim? yada makinada yikanan bir kilimim varsa sirf sizin icin kurutmayacakmiyim? ki onla4i pek siktirmaz islak asilmak zorunda eve asamaz parkesi kabarır ne yapacak ki kadin yani..her hafta hali yikamaya yollayacak
hali yok ya...dedigim gibi buna cozum cekip atmak degildir sabah 6.7 gibi assin mesela her hafta belli bir gun belirleyin aranizda.. sizde o saatte cami acmazsiniz.. hem güneşi görür manzaranizi bozmazsiniz..
bir de ben butur konuların erkeklere aktarılmasına karşıyım. .ne yani koca gidip hanim hanim bana bakkk mi desin? yada komsunun kocasiyla hali astin kavgasi mi yapsin? unutmayin biz bagirir cagirir susariz erkek kavgasi farkli boyuta gider..hic yansitmaya gerek yok
Anladım canım, benim komşum iyi aslında ama halı konusunda anlaşmaya varamadık bi türlü. Eminim ben evde yokken sofrabezi falan da silkeliyor çünkü balkonun kenarlarında kaç kere pirinç zeytin çekirdeği yumurta kabuğu buldumBiz evi ilk aldigimiz zaman hali alamadik 3 ay kilimle oturduk. Alt kattaki komsu cok problemli bir insan. Daha ilk gunden battaniyeyi balkonun icine astik diye kapiya cocuk gondermisti ruzgarda asagi ucuyomus. Annem ilk gunden kahveye cagirdi belli bir gun saat yer belirlediler beni hali alana kdr idare et bu isi ortak noktada cozelim dedi. Once tamam dedi sonra eve her gun birini gondermeye basladi hic alakamiz yokken. Meger Cocuklari arka balkonda biseyler yiyormus evde yedirmiyormus oda bize suc buldu. Annem bir guzel agzinin payini verdi sonra halilari aldik sorun ortadan kalkti. Ama su an gerekli gordugumuzde halida asiyoruz kilimde. Bu konuda ortak noktada bulusmak gerekiyor komsunuz gelip balkon yikamis bence sizin belli saatler teklifinize hayir demez. Komsu her zmn lazim bizimki biraz degisik ne kimseyle selami var ne insanliktan anladi ama siz iliskilerinizi bozmayin derim.
Eveeett baharin gelmesini bi teroristler bekliyodu bir de bu ruh hastalari..Anladım canım, benim komşum iyi aslında ama halı konusunda anlaşmaya varamadık bi türlü. Eminim ben evde yokken sofrabezi falan da silkeliyor çünkü balkonun kenarlarında kaç kere pirinç zeytin çekirdeği yumurta kabuğu buldumkendinizi benim yerime koyun ben de anlaşılmayacak biri değilimdir, bizim de değerli halılarımız ama sallandırmıyoruz aşağıya rahatsızlık vermeyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?