Üst kattaki komşu ve halıları :(

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Hanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum var üst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin

Çirkefe çirkef oalacaksın canım.
Yoksa olmuyor.balkonda çıkan pislikleri süpür topla göster.
Yine kabul etmesse bidahakine kapına dökücem süpürüp ve seni şikayet edicem zabıtaya foto çektim de.baktın olmuyor çek halısını aşağı.
Ay çok sinirlendim aklıma kiracı olduğum ev geldi.

Tam eline makas alıp kesmelik durum. Bu ne ya? Bence çaktırmadan çekin de aşağı düşsün. Belki cesaret edemez bir daha. Ne düşüncesiz insanlar var.

Biraz balkona çıkıp bıdırdandım kızlar duysun diye ama kafa yapısı çok farklı bencilce bu yaptığı ya çok sinirimi bozdu, balkonda kahvaltı yapıyo olsam önümüzde halı manzarası :/ eşime söyledim böyle böyle diye bişey olmaz sen büyütüyosun diyo ya ben mi yanlış düşünüyorum kızlar yoksa?

Defalarca söylemişsin anlamamış tut indir aşağı anlasın. Dikkat et sokakta birinin başına düşmesin.

Bazıları kaymasın diye tabure oturtuyor üstüne o zaman ne yaparsın bilmem.

Canım kaç kere yaptım bu dediğini, defalarca söyledim üstelik iyi ilişkilerimiz var ona rağmen böyle yapıyo. Hatta bi keresinde tam çamaşırlarımı astım balkonu yıkıyomuş tabi bütün çamaşırlar benim balkon camları ve balkon mahvoldu, söyledim sağolsun geldi yıkadı sonra balkonu ama halı meselesinden yıldım artık

Zor durum ama değişmeyecek sanırım.kavgada etsen değişmez sinir sisteminden olursun
Ya görmezden gel ayda her hali atmasinda şöyle komşuluk arası kavga sıkıntı çünkü yüz yüze bakılıyor.seni daha çok yıpratır diğer secenek

her gün mu yapiyor? haftada bir gun ve misal 1 saat ise onu belirlerdim ben olsam mesela her pazar 11.12 arasi halini as ama 12 de cek yoksa ben ceker düşürürüm diye Şakayla karışık konuş bence..
siz kiraci degilsiniz cikip gitseniz...ben kilim hali vs kullanmiyorum ama sahsen gunesimi kapıyor dense ben buna kizarim senin haftada 1 gun belki 1 saat gunesin kapanmasin diye halimi havalandirmayacakmiyim? yada makinada yikanan bir kilimim varsa sirf sizin icin kurutmayacakmiyim? ki onla4i pek siktirmaz islak asilmak zorunda eve asamaz parkesi kabarır ne yapacak ki kadin yani..her hafta hali yikamaya yollayacak
hali yok ya...dedigim gibi buna cozum cekip atmak degildir sabah 6.7 gibi assin mesela her hafta belli bir gun belirleyin aranizda.. sizde o saatte cami acmazsiniz.. hem güneşi görür manzaranizi bozmazsiniz..
bir de ben butur konuların erkeklere aktarılmasına karşıyım. .ne yani koca gidip hanim hanim bana bakkk mi desin? yada komsunun kocasiyla hali astin kavgasi mi yapsin? unutmayin biz bagirir cagirir susariz erkek kavgasi farkli boyuta gider..hic yansitmaya gerek yok

Çekip atmayın yönetim varsa ona söyleyin silkelemez belki.

Hiçte yanlış dusunmuyorsun canim bizde de hemde balkon kenarlarına su tutuyor balkonuma sofra silkeleniyor kaç kere güzellikle dedim esimin kafasına izmarit attilar. ...
Yok anlamıyorlar eşimle bile kavga etti kadın....bende üst katta oturdum ama asla birsey yapmadım hakkını helal etmiyorum...
Arkadaşlar doğru söylemiş birdaha olursa bende kapısına toplayıp dokecegim ...

Canım çok haklısın fakat kafa yapısı değişik öyle anlaşma yapcak bi tip değil hoş yapsak da uymaz anlaşmaya. Kafasına göre takılan tip. Valla ben hiç havalandırmıyorum halılarımı süpürüyorum geçiyorum, bide inadına mı yapıyo anlamıyorum kenara sallandırmak varken tam balkonun ortasına sallandırıyo, her iki balkondan da şu an halı sallanıyo, eşime de sadece nasıl bi yol izleyeyim diye sordum gidelim kavga edelim demedimki zaten böyle bişey için eşim değil bende kavga etmem ben sadece fikir istedim eşimden o da benden yana değil komşudan yana oldu.

Biz evi ilk aldigimiz zaman hali alamadik 3 ay kilimle oturduk. Alt kattaki komsu cok problemli bir insan. Daha ilk gunden battaniyeyi balkonun icine astik diye kapiya cocuk gondermisti ruzgarda asagi ucuyomus. Annem ilk gunden kahveye cagirdi belli bir gun saat yer belirlediler beni hali alana kdr idare et bu isi ortak noktada cozelim dedi. Once tamam dedi sonra eve her gun birini gondermeye basladi hic alakamiz yokken. Meger Cocuklari arka balkonda biseyler yiyormus evde yedirmiyormus oda bize suc buldu. Annem bir guzel agzinin payini verdi sonra halilari aldik sorun ortadan kalkti. Ama su an gerekli gordugumuzde halida asiyoruz kilimde. Bu konuda ortak noktada bulusmak gerekiyor komsunuz gelip balkon yikamis bence sizin belli saatler teklifinize hayir demez. Komsu her zmn lazim bizimki biraz degisik ne kimseyle selami var ne insanliktan anladi ama siz iliskilerinizi bozmayin derim.

Anladım canım, benim komşum iyi aslında ama halı konusunda anlaşmaya varamadık bi türlü. Eminim ben evde yokken sofrabezi falan da silkeliyor çünkü balkonun kenarlarında kaç kere pirinç zeytin çekirdeği yumurta kabuğu buldum kendinizi benim yerime koyun ben de anlaşılmayacak biri değilimdir, bizim de değerli halılarımız ama sallandırmıyoruz aşağıya rahatsızlık vermeyelim diye

Bende de var bi tane. Bunların ki hastalık bence. Uyardim güzellikle olmadı kizdim cattim olmadı. En son çocuk odasından çırp dedim. Yok yok yok. Bu sefer de gece cirpmaya başladı pencerelerden. Tangir tungur halı sesi gecenin bi vakti. Ustelik yazın bütün pencereler hep yarım açık. Gecenin bi vakti sıcak misafirler de var balkonda oturuyoruz hayda tepemize salladı. Sesleri duyunca çekti. Bu sefer bi saat sonra yatak oda pencereden salladı pencere açık. En son eşim dedi bu kadın hasta heralde bırak. Ya hu insan bi ozur diler o da yok. Güya çok medeni sevgi pitircigi kendisi. Hey Allahım Sen yerine iyi komşu ver kiracı zaten diye dua etmekten başka bisey yapmıyorum artık. Allaha havale ettim...

Eveeett baharin gelmesini bi teroristler bekliyodu bir de bu ruh hastalari..
Ayni durum bende de var. Ust komsum kiziyla beraber gunesi gordugu an hali,kilim,battaniye ne bulduysa yikar surekli. Her iki balkona da asar. Zaten evi cami gibi mubaregin komple haliyla dosemis.
Benim balkonlar zaten buyuk ve yeterince gunisigini engelliyor. Bir de surekli hali asilinca aylarca kapkaranlik mutfakla idare ediyoruz.
Birgun temiz su kaynaklarinin hizla tukendigini anlatan bir belgesel izletecem bu teyzeye ve kizina. Yaw arkadas cocuklariniz yarın bi gun susuzluktan gebersin mi istiyorsunuz?
Sinir oluyorum 3 kurus kar edecem diye evde kapi onunde hunharca su harcayip hali yikayanlara.
Balkonumun tavaninda kraterler olustu ve dokulmeye basladi tavan bir de.
Ulan gidip yuz goz olmak da istemiyorum korkudan.Ogullari terorden yargilanmis cekip bizi de vurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…