Üst kattaki komşu ve halıları :(

Sizin de balkonunuzun ustune adi tam olarak nedir bilmiyorum gri catilardan yapmaktan baska careniz kalmamis okudugum kadariyla
Yaptirin hatta biraz daha enli olsun sarkatamasin hic.
Sofra cirparsa da bi kismi asagi yuvarlanir bir kismi catida kalir kendi goruntusu bozulur.
Yonetimle de konusun baska careniz kalmadigini defalarca uyardiginizi soyleyin

Belediye, polis, Allah ne verdiyse her yere şikayet ederim ben. Hiç bişey yapamazsan yak halısının ucunu, sigara söndür. Kötülük yap. Bencil kadına ders olsun. Ne demek ya bu yaptığı, sana hakaret. Onun pisliğini sen niye çekesin? Binbir mikrop. Iyk!

Yok canım o işin espirisiydi bende cekistiremem alttan

Valla canım sen güzelce uyarmışsin ama anlamamiş . Sen de bu sefer onun anlayacağı şekilde izah et ona . Gerekirse çirkefleş . Bir kere laftan anlamayanà yapacak bir şey yok . Kaba bir davranış yani bu senin onu uyarmana rağmen hala devam ediyor ... kaba olana kaba ol sen de boşver . Adamına göre muamele yap da feleği şaşsın

benimkide yolluk silkiliyordu bi ara bakalım şuaralar yok olursa çirkeflik yapıcam... apartmanlarda aşağıya bi bez parçası bile silkilenmez halıları çok batıyorsa verecek yıkamaya... maalesef çirkeflik yapmadan anlamayacaklar gibi duruyor en iyisi çekin aşağıya düşsün halı

aynı şeyi annem yıllarca çekti. her pazartesi halı silkelerdi üstteki kadın ama öyle böyle halı değil dublex evin komple bütün halılarını silkeliyordu halıları da eski resmen kum dökülüyordu annem her hafta balkondaki koca pimapeni siliyordu kaç sefer söyledik kaç sefer kavga etti annem. komşuluk ilişkimiz sırf halı yüzünden bitti o kadınla hatta kızı bnm çocukluk arkadaşımdı bizim bile aramız açıldı. çamaşır asmak balkonda oturmak yoktu öyle bişey. diğer günlerde halılarını çıkarıp koyuyordu balkona sarkıtıyordu. annem 18 sene çekti 2 aydır taşındılar yoklar kafamı kaldırıyorum ne kendisi ne de o pis halıları var çok mutluyum diyor annem

Benim eski ust komsumun ayni modelinden sende de var desene. Guzellikle uyardim olmadi. Cam acikti, misafir vardi, masadaki tum yemeklere bu cahilin halisindaki pislikler saçıldı, bagirdim, umursamadi. Yoneticiye soyledim, o kadin kocasinin bile lafini dinlemiyor, beni mi dinleyecek dedi. Kadina dedim kanunen bu yaptigin yasak diye, oyle kanun mu olur dedi. Fotograflari ve banyonun akittiginin ispati olarak videosu vardi elimde. Kocasi en son kapimiza dayanip esimin ustune yurudu, sonra da cok sukur ki tasindilar. Sirf bu yuzden en ust kattan ev almayi dusunuyorum. Boyle bir dunya 'yok'. Kimse kimseyi bu sekilde rahatsiz edemez. Evde bir gun elektrik supurgesi acmaz, elektrik gitmesin diye, o pislikleri tepemden silkeler ama sigarasindan geri kalmaz! Ben Allah'a havale ettim o cahil insanlari. Elimde video var, kadin yemin ediyor banyo damlatmiyor diye. Laftan anlamayanla ugrasilmaz canim. Ben iyi bilirdim onu guzelce sikayet etmeyi ama benim esim de senin esin gibi dusunuyor, hayatta sikayet ettirmez.

bizimkide silkeler ,yukarı bağırdığım zamanda birde akıl verir bir kova sok dök gider diye

Çek indir aşagı sorarsa rüzgar yapmıştır haberim yok dersin. Tecrübeyle sabit aşagı çekmek en kesin çözüm konuşmayla olmuyor

pislikleri toplayıp kapısına dökmek iyi fikir

ben de haliyi ceker asagiya atardim. ziya pasa'yi yad ederek:

- Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

tut aşağı çek ya allahallah aba altından sopayı gösterecen bu tipler başka türlü anlamaz.

Valla şu zamanda hali çırpmak için diğer komşuların camını balkonuna batırmak bana çok ilkel geliyor. Benim bütün komşuların hali çırpar. Bütün Camlarim balkonum toz içinde. Kul hakkı degil mi bu şimdi.

Tolerans konusunda bu sabah kendime ok kizdim. Gecen hafta karşı komşunUn cok misafiri vardi. Yeğenleri hep benim zile basti misafirdir dedim uykudan uyandigim halde. Neyse bu sabah gorumcem yanlis basmiz onun zile. Açtı kapiyi sürat beş karış cik cik cik hastayım bi de dedi cat diye kapattı kapiyi. Bu kadın sabah 7 30 da hali cirpan bi kadın 5 yildir ses cikarmadim en.ufak bi hatada tepkisi bu. Ev alma komşu al lafı cok doğru. Komşular yuzunden evi satıp tasinacagin burdab

Ya çek, yada ıslat, yada idareye şikayet et, bildiğim kadarıyla zaten yasak değilmi balkondan camdan birşeyler sarkıtmsk yoksa sadece sitelerdemi geçerli bu.

Tut halinin ucundan cek dushsun cok basitBiraz acimasiz oldum amma baska care yok

Bu yüzden kuralları olan düzgün siteden ev aldım. İşe çok yakın bir ev bulmuştum iki kere dikkatle baktım. Aa camlardan halı sarkıtmışlar. Asla dedim bu evde yaşanmaz. Bir de kapılara bakarım. Kapının önünde ayakkabı olan yerde de yaşanmaz. İnsanımız pis...

balkonuna dökülen her pisliği kürek ile alıp kendi kapısının önüne dök.
halıyı sadece 1 gün astıysa önemli değil ama hergün asıyorsa ya çek düşür ya da birşey fışkırt pislet.
sorun çıkarsa yöneticiyle konuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…