- 29 Mart 2016
- 55
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Yok canım o işin espirisiydi bende cekistiremem alttancek assagi demedigim icin garipsediniz galiba :) kalabalik sitelerde yaşam biraz cift tarafli anlasma ve anlayisla olur, konu sahibi de komsusunun buna yanasmayacak biri oldugunu belirtince sustum. .yoksa ben halimi cirpmiyorum o da cirpmasin tarzinda bir yaklaşım cozum getirmez
Valla canım sen güzelce uyarmışsin ama anlamamiş . Sen de bu sefer onun anlayacağı şekilde izah et ona . Gerekirse çirkefleş . Bir kere laftan anlamayanà yapacak bir şey yok . Kaba bir davranış yani bu senin onu uyarmana rağmen hala devam ediyor ... kaba olana kaba ol sen de boşver . Adamına göre muamele yap da feleği şaşsınHanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum varüst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin
Hanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum varüst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin
pislikleri toplayıp kapısına dökmek iyi fikirÇirkefe çirkef oalacaksın canım.
Yoksa olmuyor.balkonda çıkan pislikleri süpür topla göster.
Yine kabul etmesse bidahakine kapına dökücem süpürüp ve seni şikayet edicem zabıtaya foto çektim de.baktın olmuyor çek halısını aşağı.
Ay çok sinirlendim aklıma kiracı olduğum ev geldi.
Hanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum varüst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin
tut aşağı çek ya allahallah aba altından sopayı gösterecen bu tipler başka türlü anlamaz.Hanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum varüst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin
Tut halinin ucundan cek dushsun cok basitHanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum varüst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?