• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki yeni evli çift :(

Acaba ev sahiplerinemi söylesem teyzeyle az çok bir merhabalığım var

Allah allah gerçekten komşuların duyacağı kadar ses çıkarmak mümkün mü ilişki esnasında? Ben mi cahilim acaba. Niye o kadar bağırırki insan. Sanırım biz bu işi bilmiyoruz eşimle:confused:

Fofenk fofenk olunca bacımız kendini kaptırıyor demekki,göz görmez kulak duymaz anacım :skandal::skandal::olamaz:

Allah allah gerçekten komşuların duyacağı kadar ses çıkarmak mümkün mü ilişki esnasında? Ben mi cahilim acaba. Niye o kadar bağırırki insan. Sanırım biz bu işi bilmiyoruz eşimle:confused:

Gerçekten kesinlikle abartmıyorum ben yapamadım hiç öyle bir ses ne yeni evlendiğimde ne de şimdi hayır sex yapmasa bile o kahkaha nedir yaa

Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım :sinirli:
yatak odalarımız aynı sırada bina olarak :KK43: dün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta. :işsiz:

bence konuşmanız çok ayıp, evimde kahkaha atamayacaksam nerede atacağım :işsiz: ben de banyoda sürekli alt komşunun çocugunun "anne kakam bitti, anne gel beni al, annee şu bu" diye bağırmalarını duyuyorum gidip şikayet mi edeyim. üstelik 10 dakika sonra bitmiyor, çocuklar sürekli bağırıyor, kapıları çarpıyor vs.

Aynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
vay beee nasıl bır fantezı dunyası varmıs bu ınsanların hersey yalıtım denen seyın suçu, sımdı gulme ses çıkarma denmez demekkı oyle orgazm oluyor hatun kişi ama demekkı yalıtım sıfır kı ses cok fazla gıdıyor......
sızın yapabılecegınız tek sey asagıya coksesınız gelıyor bıraz dıkkat edersenız sevınırım demek baska bırsey gelmez elden..

bence konuşmanız çok ayıp, evimde kahkaha atamayacaksam nerede atacağım :işsiz: ben de banyoda sürekli alt komşunun çocugunun "anne kakam bitti, anne gel beni al, annee şu bu" diye bağırmalarını duyuyorum gidip şikayet mi edeyim. üstelik 10 dakika sonra bitmiyor, çocuklar sürekli bağırıyor, kapıları çarpıyor vs.

Pardon ayıpmı siz tam anlamadınız galiba normal bir konuşma yada kahkahadan bahsetmiyorum ben milletin ne zaman sex yaptığını bilmek zorundamıyım!

Hanımefendi sakin olur musunuz, tek yeni gelin siz değilsiniz diye not bırakın kapıya. :KK14:

Oldu, benim kocam-çocuğum senin sesini duymak zorunda mı? Ben zorunda mıyım? Ağzını tut. Cilveleşeceklerse gidip tatilde matilde cilveleşsinler ya da seslerinin dozajını ayarlasınlar bir zahmet. Cilveleşmeye akıl eriyorsa buna da ermeli.

bence farkında değillerdir sesin size geldiğinden gidin bayana çıtlatın ha olmadı devam ozaman başka yollar arayın derim
bizim evimizde aile apartmanı ses gidecek diye ödüm kopuyor ve alt kat kaynanam orta ben üst kat elti :) aynı yatak odalar bazen bu terbiyesizlere özenmiyor değilim :):KK48::KK48::KK48:

vay beee nasıl bır fantezı dunyası varmıs bu ınsanların hersey yalıtım denen seyın suçu, sımdı gulme ses çıkarma denmez demekkı oyle orgazm oluyor hatun kişi ama demekkı yalıtım sıfır kı ses cok fazla gıdıyor......
sızın yapabılecegınız tek sey asagıya coksesınız gelıyor bıraz dıkkat edersenız sevınırım demek baska bırsey gelmez elden..

Teşekkürler evet böyle tatlı bir dille söylemeyi düşünüyorum birde evde koşmaları vardı bir iki kere gece nin bir yarısı

Back
X