- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
dimi, başlık buram buram sex kokuyorBaşlığı görünce çaktım dedim gene ekşınlı ayıplı komşular var.
Kadını görürsen uygun bir dille konuş derim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimi, başlık buram buram sex kokuyorBaşlığı görünce çaktım dedim gene ekşınlı ayıplı komşular var.
Kadını görürsen uygun bir dille konuş derim..
ahahhahaha kıskanma mııcidden kahkaha attıımm
![]()
dimi, başlık buram buram sex kokuyor![]()
Acaba ev sahiplerinemi söylesem teyzeyle az çok bir merhabalığım var
dimi, başlık buram buram sex kokuyor![]()
Allah allah gerçekten komşuların duyacağı kadar ses çıkarmak mümkün mü ilişki esnasında? Ben mi cahilim acaba. Niye o kadar bağırırki insan. Sanırım biz bu işi bilmiyoruz eşimle![]()
Allah allah gerçekten komşuların duyacağı kadar ses çıkarmak mümkün mü ilişki esnasında? Ben mi cahilim acaba. Niye o kadar bağırırki insan. Sanırım biz bu işi bilmiyoruz eşimle![]()
Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarakdün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.![]()
bazı evlerin yalıtımı çok kötü gerçekten
ben bir gece üst komşunun gaz sesini bile duymuştum![]()
vay beee nasıl bır fantezı dunyası varmıs bu ınsanların hersey yalıtım denen seyın suçu, sımdı gulme ses çıkarma denmez demekkı oyle orgazm oluyor hatun kişi ama demekkı yalıtım sıfır kı ses cok fazla gıdıyor......Aynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
bence konuşmanız çok ayıp, evimde kahkaha atamayacaksam nerede atacağımben de banyoda sürekli alt komşunun çocugunun "anne kakam bitti, anne gel beni al, annee şu bu" diye bağırmalarını duyuyorum gidip şikayet mi edeyim. üstelik 10 dakika sonra bitmiyor, çocuklar sürekli bağırıyor, kapıları çarpıyor vs.
hım o halde daha sıkıntıSite değil malesef apartmanda zaten bir onların ev sahibi bir bizim ev sahibi var
vay beee nasıl bır fantezı dunyası varmıs bu ınsanların hersey yalıtım denen seyın suçu, sımdı gulme ses çıkarma denmez demekkı oyle orgazm oluyor hatun kişi ama demekkı yalıtım sıfır kı ses cok fazla gıdıyor......
sızın yapabılecegınız tek sey asagıya coksesınız gelıyor bıraz dıkkat edersenız sevınırım demek baska bırsey gelmez elden..