• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki yeni evli çift :(

çok doğru kesinlikle. apartman icat oldu mertlik bozuldu.

Keşke hep müstakil evler olsa valla. Apartmanda yaşamaktan nefret ediyorum. Az para harcamak için yalıtım yapmıyorlar sonra millet sevişiyor oluyor

canım her yorumu okumadım ama kendi adıma şöyle diyeyim, kadının bağırması değil ahlaksızlık olan, komşuyu rahatsız etmesi, gürültü yapanlardan(her türlü gürültü) nefret eden biri olarak gürültü yapan komşu bana göre ahlaksızdır, yani çok azımız yalıtımlı bina da oturuyordur herhalde, binalar genelde eski, normal düşünebilen saygılı bi insan sesin insanları rahatsız edip uykusundan uyandırabileceğini düşünmeli bence, yani düşük ses tonu kullanabilir pekala da, kimse onun sesine uyanmak ya da dinlenme saatinden feragat etmek zorunda değil ki

Ama evinde gülmek gürültü yapmak mıdır ki ? Bence evimde rahat edemeyeceksem de bu bana haksızlıkmış gibi geliyor

Aah ah keşke hayvan gibi TV sesi olacağına 15-20 dakikalık sevişme sesi olsaydı bende de. İnanın ki saatlerce son ses TV, üstelik bunu yapan herif de ayyaş itin teki ise insan sevişme sesine razı gelecek raddede oluyor.

Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım :sinirli:
yatak odalarımız aynı sırada bina olarak :KK43: dün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta. :işsiz:
siz de yapın canımm ne var bunda :halay::halay::halay:

Ay benim de bir komşum vardı.inleme ama nasıl bir şekilde anlatamam.esimle yatinca bazen duyuyorduk artık esimden bile utanıyordum yani.bir de deli gibi kavga ederlerdi daha doğrusu kadın bagirirdi hep çığlık çığlığa .azcik tuhaf bir kadındı.bir kere kocasını evden atmıştı,adam kapıyı sessizce çalarak girmeye çalışıyordu yalvariyordu.cinsel hayatları desen bir yandan sorunsuz gidiyordu.ilginc bir ciftlerdi

Terlikle zor geziyorum alt kattaki rahatsız olmasın diye :olamaz: insanlar ne düşüncesiz! Sesin gider, gider de kimse senin şey sesini duymak ya da katlanmak zorunda değil yahu... sesinizi bir an önce çıkartın bence yoksa öyle gider, alışırlar o rahatsız değil bu rahatsız değil diye.. nasıl söylerseniz söyleyin de bir an önce söyleyin bence..:sinirli:

Aynen öyle çocuklarıma bile hızlı yürümeyin çok ses yapmayın diye ikaz ederim ki alt katımdakiler rahatsız olmasın diye

Başlık fena :KK70:
Ya biz napalım alt katta kv.ler var :KK70:

Bi ara geceleri film izlediğimiz için L koltukta kıvrılıp uyurduk eşimle malum uyuyana kadar şakalaşırdık :KK45:

Sonra bigün kv dediki yavrum kocana söyle yatak odanızada tv alsın dedi hemde gülerek
yerin dibine girsem iyiydi heralde :olamaz::KK48: :olamaz:
oha ozman sevışmenızde duyuyor

Bende bazen çok kahkaha atarım yatak odasındao_O ama sex yüzünden değil:)) ne hikmetse eşimle dilimiz açılıyor sohbete dalıyoruz:))) duyan olmuşsa sizin gibi düşünmüştür kesin :confused:

Yapma canım acıyor demiyorsanız sıkıntı yok bizde sohbet ederiz yatakta ama zevk kahkahaları çok farklı

Dün gece 1 de eşime canım acıyor yapma dedim:) nedeni ise sürekli beni gidiliyor ve nefes alamıyorum gülmekten. Kollarımın altı da acımaya başladı o yüzden
Ben çok ciddiyim.boyle bişey olamaz mı :KK24:

Olamaz bakın bu bir seferlik bir olay değil ayrıca bir msj mda bahsettim evin içinde koşumalarından da

Binayı yapanlara kızıp laf edeceğinize kadının inlemesine gülmesine takılmışsınız. Hayır gerçekten insan evinde istediğini yapamayacaksa daha nerede rahat olabilir ki ? Dinlemeyin. Kulaklık takın uyuyun. Yani sonuçta sevişirken insan kendini nasıl dizginleyebilir ki ? Milletin önünde sevişmiyoruz ayıp aa o zaman kendi evimizde yatak odamızda sevişirken de sesimize dikkat edelim seviştiğimizi bilmesinler diye bir mantık yok. Rahatsız oluyorsanız odanızı değiştirin, kulaklıkla uyuyun, insanların seslerine bu kadar takılmayın.

Millet bagira çağıra seks yapacak diye kulaklik takmak, oda degistirmek... Ne orjinal fikirler böyle. Onların evinde rahat etme hakki varsa komşusunun da aynı hakkı yok mu?

Apartman da yaşıyorsan kimseyi gürültünle rahatsız edemezsin. Ha gecenin körü çığırmak mi istiyorsun çıkarsın müstakil eve istediğini yaparsın.

Millet bagira çağıra seks yapacak diye kulaklik takmak, oda degistirmek... Ne orjinal fikirler böyle. Onların evinde rahat etme hakki varsa komşusunun da aynı hakkı yok mu?

Apartman da yaşıyorsan kimseyi gürültünle rahatsız edemezsin. Ha gecenin körü çığırmak mi istiyorsun çıkarsın müstakil eve istediğini yaparsın.

Sizin mantığınızla bakarsak da kadının komşu kendi evinde bile rahat edemeyeceği şekilde kısıtlanabiliyorsa komşunun da özgürlüğünü kısıtlayabilir ?

Apartmanda oturuyorsa insanların doğal olarak yaptığı şeylerin sesini duymaya alışmak zorundasın. Sevişme sesine tuvaletten gelen sifon sesine çocuğuna bağırma sesine bebeğin ağlama sesine laf edemezsin. Çok mu rahat etmek istiyorsun çıkarsın müstakil eve kimsenin sesini duymazsın.

11
Binayı yapanlara kızıp laf edeceğinize kadının inlemesine gülmesine takılmışsınız. Hayır gerçekten insan evinde istediğini yapamayacaksa daha nerede rahat olabilir ki ? Dinlemeyin. Kulaklık takın uyuyun. Yani sonuçta sevişirken insan kendini nasıl dizginleyebilir ki ? Milletin önünde sevişmiyoruz ayıp aa o zaman kendi evimizde yatak odamızda sevişirken de sesimize dikkat edelim seviştiğimizi bilmesinler diye bir mantık yok. Rahatsız oluyorsanız odanızı değiştirin, kulaklıkla uyuyun, insanların seslerine bu kadar takılmayın.

Hayır sen neden bu kadar rahatsız oldun?
Söylediğiniz ne kadar saçma ben kiracıyım bilmem kaç senelik bina gidim yapanımı bulucam
oldu millet böğüre böğüre sevişsin diye ben odamı değiştiricem yada kulaklık takıcam biz nasıl dizginliyorsak onlarda öyle dizginleyecek efendim.

Back
X