• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki yeni evli çift :(

canım her yorumu okumadım ama kendi adıma şöyle diyeyim, kadının bağırması değil ahlaksızlık olan, komşuyu rahatsız etmesi, gürültü yapanlardan(her türlü gürültü) nefret eden biri olarak gürültü yapan komşu bana göre ahlaksızdır, yani çok azımız yalıtımlı bina da oturuyordur herhalde, binalar genelde eski, normal düşünebilen saygılı bi insan sesin insanları rahatsız edip uykusundan uyandırabileceğini düşünmeli bence, yani düşük ses tonu kullanabilir pekala da, kimse onun sesine uyanmak ya da dinlenme saatinden feragat etmek zorunda değil ki

Hay ağzınız bal yesin yaa çalışan insanlarız dedim ve ben uykumdan ferağat ediyorum sanki biz sex yapmıyoruz töbe töbe

11

Hayır sen neden bu kadar rahatsız oldun?
Söylediğiniz ne kadar saçma ben kiracıyım bilmem kaç senelik bina gidim yapanımı bulucam
oldu millet böğüre böğüre sevişsin diye ben odamı değiştiricem yada kulaklık takıcam biz nasıl dizginliyorsak onlarda öyle dizginleyecek efendim.

Hayır ben rahatsız olmadım, gereksiz imalarda bulunmanıza gerek yok. Ben size yapanı bulun da demedim, ona söylenin insanlara kızacağınıza. Sizin düşüncenize ters bir düşünce söylenilince neden saldırıya geçiyorsunuz ? Haklısınız mı demem gerekiyordu öyle bir şey okumadım çünkü ? Amacım size terslik olsun diye bir şey söylemek değil ben böyle düşünüyorum.

Keşke siz de dizginlemeseniz bence. Ama sizin okuduğum kadarıyla çocuğunuz var. Komşuların duyması benim için önemli değil ama çocuğun duyması çocuğu etkiler. Siz de o yüzden rahat edemiyorsunuzdur. Hak veriyorum.

Böğüre böğüre sevişmiyorlardır bence. Duvarlar ince olduğu için ses yüksek geliyordur. Bunu yaşadım çünkü. Aslında o kadar yüksek ses olmamasına rağmen sanki çok yüksekmiş gibi gelebiliyor. Akustik diyorlar sanırım. Her neyse.

Sizin mantığınızla bakarsak da kadının komşu kendi evinde bile rahat edemeyeceği şekilde kısıtlanabiliyorsa komşunun da özgürlüğünü kısıtlayabilir ?

Apartmanda oturuyorsa insanların doğal olarak yaptığı şeylerin sesini duymaya alışmak zorundasın. Sevişme sesine tuvaletten gelen sifon sesine çocuğuna bağırma sesine bebeğin ağlama sesine laf edemezsin. Çok mu rahat etmek istiyorsun çıkarsın müstakil eve kimsenin sesini duymazsın.

Kontrol edilebilir ses düzeyi pekala. Tuvalette yaşamıyoruz. Yatak odasında uyuyoruz dinleniyoruz. Çocuk da kendini kontrol edemez ama ebeveynleri kontrol edebilir pekala. Kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok apartman hayatında.

Hayır ben rahatsız olmadım, gereksiz imalarda bulunmanıza gerek yok. Ben size yapanı bulun da demedim, ona söylenin insanlara kızacağınıza. Sizin düşüncenize ters bir düşünce söylenilince neden saldırıya geçiyorsunuz ? Haklısınız mı demem gerekiyordu öyle bir şey okumadım çünkü ? Amacım size terslik olsun diye bir şey söylemek değil ben böyle düşünüyorum.

Keşke siz de dizginlemeseniz bence. Ama sizin okuduğum kadarıyla çocuğunuz var. Komşuların duyması benim için önemli değil ama çocuğun duyması çocuğu etkiler. Siz de o yüzden rahat edemiyorsunuzdur. Hak veriyorum.

Böğüre böğüre sevişmiyorlardır bence. Duvarlar ince olduğu için ses yüksek geliyordur. Bunu yaşadım çünkü. Aslında o kadar yüksek ses olmamasına rağmen sanki çok yüksekmiş gibi gelebiliyor. Akustik diyorlar sanırım. Her neyse.

Bakın gerçekten böğüre böğüre sevişiyorlar bundan eminim evet 10 yaşında ve 2.5 yaşında çocuklarım var ve oda değiştirme şansım yok oğlumun böyle bir şey duyarsa kötü olurum belki bundan çok fazla tepki veriyorum bilmiyorum birde çalışıyorum ve kadının kahkahalarıyla uyandım kaç kez.

Kontrol edilebilir ses düzeyi pekala. Tuvalette yaşamıyoruz. Yatak odasında uyuyoruz dinleniyoruz. Çocuk da kendini kontrol edemez ama ebeveynleri kontrol edebilir pekala. Kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok apartman hayatında.

Ben aslında bunu anlatmak istedim. Ses aslında kontrol edilebilir düzeyde oluyor. Ama binayı yapanlar öyle bir yapıyor ki sanki kağıt. Aslında aynı evde olsanız ses o kadar yüksek gelmez, ama yaptıkları yalıtım artık akustik mi oluşturuyor nedir bilmiyorum sanki bağıra çağıraymış gibi geliyor.

Bir insan da sevişirken dış kapıyı açmadığı sürece böğürerek sesinin çıkacağını o kadar ses çıkarabileceğini düşünmüyorum. Teşekkürler iyi akşamlar.

Bakın gerçekten böğüre böğüre sevişiyorlar bundan eminim evet 10 yaşında ve 2.5 yaşında çocuklarım var ve oda değiştirme şansım yok oğlumun böyle bir şey duyarsa kötü olurum belki bundan çok fazla tepki veriyorum bilmiyorum birde çalışıyorum ve kadının kahkahalarıyla uyandım kaç kez.

Tabi ki bu konuda haklısınız. Çocukların duyması onlarda değişik etki yaratabilir. Gerçekten dediğiniz gibi böğürüyorlarsa uyarırsınız duvarlar ince diye. Ama dediğim gibi benim dediğimi de düşünün. Yalıtım o kadar iğrenç ki ses o kadar çıkmasa bile aşırıymış gibi çıkabiliyor.

Tabi ki bu konuda haklısınız. Çocukların duyması onlarda değişik etki yaratabilir. Gerçekten dediğiniz gibi böğürüyorlarsa uyarırsınız duvarlar ince diye. Ama dediğim gibi benim dediğimi de düşünün. Yalıtım o kadar iğrenç ki ses o kadar çıkmasa bile aşırıymış gibi çıkabiliyor.

Teşekkürler dikkate alacağım

Bence doğrudan muhattap olmayın. Çünkü apartmandaki yalıtımların kötü olduğunu herkes bilir bunu bilerek bu şekilde davranıyorlarsa uyardığınızda inadına yüksek sesler duyabilirsiniz. Ya da ters cevaplar alabilirsiniz. Hem de bu konu için yüz göz olmaya gerek yok. O an yüksek sesle eşinize seslenir gibi yeter ama artık sürekli mi dinleyeceğiz gibi bağırırsanız onlar da duyar muhtemelen. Ya da kapılarına bilgisayardan çıktı alıp kağıt bırakın.
Bizim alt kat komşusunun da misafiri hiç eksik olmaz, ve öyle bir gülüşü var ki tüm apartmanı inletir. Onların mutfağı benim yatak odamın altında kalıyor bir de. Sürekli yüksek sesle konuşmaları da cabası. Bir de zıtlaşma huyu var bir kaç mevzudan başkaları için şöyle yapamam böyle yapamam der sürekli.
En son misafirleri vardı sağolsunlar hepte mutfakta otururlar. Bas bas bağırdım, hep böyle insan biraz düşünür sabah akşam dedikodu yok şunun burasına böyle olmuş şu şöyle olmuş sonra gider onların yüzüne güler falan diye anında ses kesildi salona gittiler. Birdaha da böyle abartılı olmadı hep salonda oturuyorlar :KK70:

Buda iyi fikir :KK9:

Sizde bilgisayar dan yazın kapılarına koyun bakalım siz dede sesleri kesilirmi

Aynende oyle.
Sonra" vay efendim bizim Turk karilari neden put gibi yatiyor yatakta".
Herseyin sebebi bu.
Cunku yoksa ahlaksiz olucaklar.
Aman kimse duymasin evli olup sevistigimizi.. sessiz yap.

Evli degilim ama evlenince sevdgim adamla ne yaptigim kimi ilgilendirir, fantezi yapiyoz? Aynende fantezi yapariz her gun. Yatak odamizdada kisitlama olmasin bi zahmet.

Benim yan taraftaki komsununda sesleri geliyor bazen.
Tek care konu sahibi Gardenia Gardenia duvarlarin cok ince oldugu hakkinda uyaricaksin. Oda olmasi diyosan sen yatak odanla oturma odani/ misafir odani tasiycaksin.

Oldu isterseniz evi de taşıyım kusura bakmayın adap terbiye diye bir şey var böğürmedende sex oluyor merak etme hemde öyle böyle değil .

sen bence kadıın genel yapısına kızgınsın yuruyusune falan saldırıyosun herkez farklı yan, ayak ucunda inmeye bilir kiracı degilse kadın ne yapaılırsın sende ev sahibisen o zaman odanın icine ses yalıtımı yapıcaksın cunku rahatsız olan sensin o degill

Bu kanıya nerden vardınız görmedim bile kadını yürümesine takmadım koşuyorlar evde diyorum gecenin bir yarısı ikimizde kiracıyız oldu her rahatsız olduğumuzda ev değiştirelim o zaman sağolun sizin fikriniz sizde kalsın.

Ben bu rahatsız olmaları anlayamıyorum meşrebim geniş diye herhal :confused: yani dikkat kesilip dinlemedikten sonra iki ah uh sesin nesi bu kadar rahatsızlık verebilir ki. bas bas müzik dinleseler anlarım.
İnsan kendi evinin mahreminde, rahatlığında gönlünce sevisemeyecek mi arkadaş :cool:

Anlamıyorsunuz sanırım bahsettiğim iki ah uh sesi değil uykumuzdan uyandık kaç sefer hiç işim yok gecenin bir yarısı kalkıp ses dinlicem öylemi

aynen rahatsız olan sensin bence rahatsızsan sen cekip git kadın gülmesinden ve fingirdemesindne senin iicn vazgecicek hali yok bence biraz kulaklarını tıka

haaa yok ben sese gelemen diyosan o zaman al bi arsa yap evini otur bugun bu kadın sussa yarın karsı apartmandan ses geldi diye yazarsın öbür gün yaz gelir aayyyy bu cocuklar cok ses yapıyo cam kapı acamıyorz diye yazarsın tam o tip birisin belli

aynen rahatsız olan sensin bence rahatsızsan sen cekip git kadın gülmesinden ve fingirdemesindne senin iicn vazgecicek hali yok bence biraz kulaklarını tıka

haaa yok ben sese gelemen diyosan o zaman al bi arsa yap evini otur bugun bu kadın sussa yarın karı apartmandan ses geldi diye yazarsın öbür gün yaz gelir aayyyy bu cocuklar cok ses yapıyo cam kapı acamıyorz diye yazarsın tam o tip birisin belli

Hayırdır o sensin galiba hadi başka kapıya

Iyyyy ne igrenc bir durum allah sabir versin bizimde komsu yeni evli sipidik sipidik terlikle geziyor yatak odasinda aksamlari soylesen bir dert soylemesen bir dert :işsiz:

bagirarak sevismek nedir nasil kontrol edilmiyormus kvde kayinbabayla yasiyanlar nasil kontrol ediyor? demek ki oluyor. yan odada coluk cocugu olan nasıl konrol ediyor? zevk alırsın ama böğrerek cok sacma

Back
X