• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki yeni evli çift :(

bagirarak sevismek nedir nasil kontrol edilmiyormus kvde kayinbabayla yasiyanlar nasil kontrol ediyor? demek ki oluyor. yan odada coluk cocugu olan nasıl konrol ediyor? zevk alırsın ama böğrerek cok sacma

İşte gelde bazılarına bunu anlat tamam sezsiz sezsiz yapın demiyorum ama gece 1,2 de bağıra bağıra kahkaha atmanın alemi yok değilmi

Hayırdır o sensin galiba hadi başka kapıya
Sen başka kapıya esas ;) gıcık oldum sana.
İnsanlarla yaşamasını bilmiyorsun. Gece uykundan falan uyandığına hiç inanmadım, kesin atıyosun. yukarda seks yerine kavga olsaydı sesini çıkarmazdın eminim.
Yok neymiş kadın kahkaha atıyormuş atacak tabi. sana mı soracaktı?

Sen başka kapıya esas :KK66: gıcık oldum sana.
İnsanlarla yaşamasını bilmiyorsun. Gece uykundan falan uyandığına hiç inanmadım, kesin atıyosun. yukarda seks yerine kavga olsaydı sesini çıkarmazdın eminim.
aahahahahahahahaah süpersin bak simdi ne kahkaha patlattım gece gece :))))

Sen başka kapıya esas :KK66: gıcık oldum sana.

Ya bir git inanmıyorsan yazmazsın konuma konu benim sen başka kapıya ayrıca mahalle karısı değilim
sen kimsin de bana gıcık oluyorsun

İşte gelde bazılarına bunu anlat tamam sezsiz sezsiz yapın demiyorum ama gece 1,2 de bağıra bağıra kahkaha atmanın alemi yok değilmi
herhalde benimde bir ara komşum öyleydi cok sesli sevişiyordu resmen yalan zaten zevk almak ayrı böğürmek ayrı. ne zaman cocgu oldu kesti sesini. mahrem diye birşey var

:)))

cem yılmaz hesabi sen kimsin yaa sen kimsin yaaa :))) ahhaahahahahah

Ya anlıyorum apartman yaşantısı, toplum hayatı falan dikkat etmek lazım tabi ki. ama böyle altını çize çize "edepppp" "adapppp" diye yırtınanları görünce ifrit oluyorum ne yapayım.

Apartman kültürü denilen bir şey var arkadaşlar; öyle herkes "Burası benim dairem cicim karışamazsın" diye istediği gibi at koşturamaz. Bu ister gecenin bir yarısı açılan müzik sesi olur, ister sevişme sesi, kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Ağzının kontrolünü kaybedecek kadar kendinden geçeni de varsa bi zahmet suratına yastık basıversin, ayıp denen bir şey var.

Sesinin komşuya gittiğinin farkında değildir, uyarırsınız, ona göre kendilerini ayarlarlar. İlla bağırıp inletirim diyen de evine gerekli ses yalıtımını yaptırır.

Ya anlıyorum apartman yaşantısı, toplum hayatı falan dikkat etmek lazım tabi ki. ama böyle altını çize çize "edepppp" "adapppp" diye yırtınanları görünce ifrit oluyorum ne yapayım.
niye konu sahıbı haklı. mistaık evde oturursun istersen eşek gibi aniririsn. ama apartmanda yasızyorsan biraz dikkat edeceksin. aynen edep diye birşey var.

Back
X