- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Ya ne münasebet bizim yatak odası ıssız sessiz sakin bi yerYataktaki seslerini komşulara duyurmaktan hoşlananlar konu sahibine yüklenmeye başlamış :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne münasebet bizim yatak odası ıssız sessiz sakin bi yerYataktaki seslerini komşulara duyurmaktan hoşlananlar konu sahibine yüklenmeye başlamış :)
Apartman kültürü denilen bir şey var arkadaşlar; öyle herkes "Burası benim dairem cicim karışamazsın" diye istediği gibi at koşturamaz. Bu ister gecenin bir yarısı açılan müzik sesi olur, ister sevişme sesi, kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Ağzının kontrolünü kaybedecek kadar kendinden geçeni de varsa bi zahmet suratına yastık basıversin, ayıp denen bir şey var.
Sesinin komşuya gittiğinin farkında değildir, uyarırsınız, ona göre kendilerini ayarlarlar. İlla bağırıp inletirim diyen de evine gerekli ses yalıtımını yaptırır.
sen insanlarla dalga gecerken iyi ama komsuna sorsak seni nasıl dicek acaba
gıybetci senii....
Bence cevap vermeyin. Boşu bosuna banlanmayın. Konusmalarda amac tahrik etmek zaten.Nasıl bir insansın sen bak zorlama beni konumdan çıkk terbiyesizleşme
niye kac düzüne oldu yazı yazıyosun zavallı kadının da haberi yok bide geh geh geriniyosun toplum kuralları diye madem toplum öyle netten yazmıcaksın FBI mısın sen yazından neden korkuyosunNasıl bir insansın sen bak zorlama beni konumdan çıkk terbiyesizleşme
Bence cevap vermeyin. Boşu bosuna banlanmayın. Konusmalarda amac tahrik etmek zaten.
Kaldıki ben zaten yazdım belki bilmiyorlardır sesin bu kadar çok geldiğini diye
Apartman kültüründen bihaber insan, zannediyor ki dairesinin kapısı ardında kalan alanda her şeyi yapması mubah. Böyle insanlar yüzünden pek çok kişi salonunda huzurla oturamıyor, yatağında temiz bir uyku çekemiyor. Ha gecenin bir yarısı sevişme sesleriyle alt-üst komşunun alanını taciz etmişsin, ha televizyonunu son ses açmışsın.
Ben hayret ediyorum bunu savunanlara.
Toplum kurallarını sindirememiş insanlar apartmanda yaşamasınlar artık ,vallahi yıldık,bıktık.
Belli bir yaştan sonra komşularına terbiye ögretmek zorunda kalmamalı insanlar.
Daha dün bi sarkıcı,gürültü yapmayın diye uyardıgı komsuları tarafından bicaklandi,ayıp,yazık,günah...
oha ozman sevışmenızde duyuyor
bellı mi olur kaynana buÖyle bi sıkıntımz olmadı şimdiye kadar
Bizim yatak odasinin altı onların mutfağı, bizim mutfağın altı da onların yatak odası![]()
bellı mi olur kaynana bugece su icmege kalkar
![]()
Apartman kuralları diye bir şeyin varlığından haberiniz var mı?aynen rahatsız olan sensin bence rahatsızsan sen cekip git kadın gülmesinden ve fingirdemesindne senin iicn vazgecicek hali yok bence biraz kulaklarını tıka
haaa yok ben sese gelemen diyosan o zaman al bi arsa yap evini otur bugun bu kadın sussa yarın karsı apartmandan ses geldi diye yazarsın öbür gün yaz gelir aayyyy bu cocuklar cok ses yapıyo cam kapı acamıyorz diye yazarsın tam o tip birisin belli
Ya inanın ben o kadar dikkat ediyorum çocuklar koşmayın bağırışmayın keza kendimde öyle ses çıkaran terlik giymem alt komşu rahatsız olmasın diye gecenin bir yarısı onu da geçtim ben senin sex zamanını bilmek zorundamıyım.
niye kac düzüne oldu yazı yazıyosun zavallı kadının da haberi yok bide geh geh geriniyosun toplum kuralları diye madem toplum öyle netten yazmıcaksın FBI mısın sen yazından neden korkuyosun
cal o zaman kapısını böyle böyle de arkasından iste cevirme burayaza sayfalarsa yazma yapıcagını yap