- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Kiz limoncu 2konudur yaptigin yorumlara bayildim seni yanlis tanimisimyooo ben sesi cok severim süper seslide kahkaha atarım :)))
rahatsız olan baska kapıya gider :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz limoncu 2konudur yaptigin yorumlara bayildim seni yanlis tanimisimyooo ben sesi cok severim süper seslide kahkaha atarım :)))
rahatsız olan baska kapıya gider :))
hep öyle derler :))Kiz limoncu 2konudur yaptigin yorumlara bayildim seni yanlis tanimisim
aynen ortalık yerde sevişmekten bunlara başkalarına duyurmaktan hoşlanmak gibi fantezilere sahip olanlar var heralde onlardanlarYataktaki seslerini komşulara duyurmaktan hoşlananlar konu sahibine yüklenmeye başlamış :)
Ay yuh ya. inleme değil o böğürmedir nasıl duyulcak yoksa.. dün gece oğlum yatağın üstünde zıplıyordu yatak başı da duvara vuruyo.. benim yatak odamın alt katı da komşumun oturma odası.. bi bağrındım ki oğluma.. x yapma annecim insanları rahatsız ediyosun diyeAynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk
Vallahi ya. Kadıncağızın aklına komşular gelse zaten sevişemez bari insanları evlerinde rahat bıraksınlar![]()
Düsunsene evlisin... fakat komsu kadin inliyor ve esin bunu duyor? Esin nasil olsa erkek? Birgun o kadini fantezi ederek seninle sevisiceni aklina gelmedim?