• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki yeni evli çift :(

Alt katimdakilerin horlama, hapsirma, gaz cikarma sesini bile duyuyorum cogu zaman, sevismelerini duymamak imkansiz, bu insanlarin degil apartmani yapanların hatasi, dinlemeyince duymuyorsunuz rahatsiz da olmuyorsunuz, ama gidip komsulara sevismeyin ben rahatsiz oluyorum demek aklimin ucundan bile gecmedi.
Kendi adima sorunu yatak odasını sadece uyumak icin kullanmakta buldum ama evde 2-3 çocuğu ya da baska yetiskinler olanlar salonda ya da misafir odasinda sevisemezler ki....

bizim de bitişik komşunun horlama sesi geliyo geceleri, alt kattaki ergen kızın çıldırma sesleri geliyo
bizim sesimiz gitmiyordur inşallah, böyle konular okuyunca bir tedirgin oluyorum benim ses de gidiyo mu diye
sonra unutuyorum yine :KK53:

Fantazi olarak hayal etmesini diyorummmm sonuc olarak erkek...

Tamam işte bende onu diyorum. Eşinizin fantezilerinde farklı birini düşünebileceğini düşünüyorsanız, evliliğinizi gözden geçirin. Benim böyle problemlerim yok Allah'a şükür.

Anlamadığım birşey var bu sevişme bağırmadan olmuyor mu?yani Bugün e kadar hic duyulacak bir ses çıkarmadım bu insanın kontrol edebileceği bişey bence

Bizim de komşu kadının değil adamın sesi geliyodu heep :oha:bizde salona gidiyoduk o zaman allahtan şimdi taşındık kurtulduk valla allah yardımcın olsun

posta kutularına çıktı alıp koyabilirsiniz
bizim bir makina çok ses çıkarıyormuş tam bilmiyorduk tabi
posta kutumuza mesaj bıraktılar
bızde bu bahane ile değiştirmiş olduk

Sonuc ne oldu konustunuz mu ya :KK45: benimde aklima takildi haftasonu duvara civi caktik. Alt komsuyla karsilastim sabah haftasonu tadilat isleriniz vardi herhalde falan dedi acaba dedim gece de sesimiz gidiyor mu dedim ve cok utandim yaa gidiyo mudur acaba :oha:

ben size anlam veremedim. madem bu kadar dert oldu size sesler gidip iki medeni insan gibi konuşun. neden ev sahibine söyleyim, not bırakayım gibi etik olmayan hareketlere başvuruyorsunuz ya da vuracaksınız?

belki sesin gittiğinin farkında bile değildirler. çünkü ben kahkaha sesinin gideceğine ihtimal bile vermem. bu böğürme şeklinde bile olsa. yani en fazla yatak gıcırdarsa gider diye düşünürüm. çalın kapıyı, kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama direkt size söyleme gereği duydum. apartmanın yalıtımından mıdır nedir evinizdeki kahkaha seslerine kadar yatakodamda çınlıyor. biraz dikkat ederseniz sevinirim deyiverin gitsin. anlar diğer seslerin gittiğini de dikkat ederler. ha etmezlerse ondan sonra naparsanız hak etmiş olurlar. ama daha hiç uyarmadan, durumu anlatmadan bu kadar celallenmek de hiç mantıklı değil.

Yataktaki seslerini komşulara duyurmaktan hoşlananlar konu sahibine yüklenmeye başlamış :)
Bak bunlarin bir cogu da cocuk ya da baska seslere tahammul edemez. Ama sevisme sesi cok normal yiaaa diye geh geh yazarlar.
Neymis insn evinde rahat edemeyecekse napsinnmis? E asagidaki senin rahatligindan rahatsiz oluyor. O zaman tasinsin. Niye? Cunku ben bogure bogure sevismek yuksek sesle kahkaha atip konusmak istiyorum cunku bu konuda ozgurum taam mi? Asagidaki mi? Genersin banane!!!

Boyle mikemmel! zekali kadinlar kadinlarimizzzz....

Apartmanda oturuyorsan bogurerek sevismeyeceksin , yuksek sesle konusmayacaksin , cocugunu laf anlamaya basladigi zaman ses konusunda uyaracak mudahale edeceksin, sabahin ya da gecenin korunde ev supurmeyecek ses çıkarıyorsa makine calistirmayacaksin.

Bu en basit medeniyet kurallarindan bi haber olanlari görüyorum. Akil alir gibi degil. :olamaz:

:KK70:benimde yat katımda vardı Bn evleneli daha 12 ay olmuştu . Vaji belasiyla uğraşıyorum bunlar habirem pat küt yatak odasının tavanı aşağı düşecek nerdeyse gece uykudan uyanirdik kadının inlemeli sesleriyle yatak başlığının güm güm duvara vurma sesiyle sabah desen aynı insan bir dakka durmaz mi yok :mad: gürültü den uyuyamadığıma mi yanayım yoksa kocamın sesleri duyup üzüldüğüne benim kahrolduguma mi yanayım 1 sene devam ettiler şimdi kız hamile sanırım ses seda yok :rolleyes: sonra acaba bizimde sesimiz tartışma olsun konuşma olsun gidiryor mudur diye korkmaya başladım :skandal::skandal: velhasıl konuşamadım bir az bekle belki hevesleri geçtikten sonra azalır hiç muhabbetin yoksa ses çıkardıkları zaman duvara vurma utanıyorsan konuşmaktan :KK47::sinirli::KK70:

Bu apartmanların yalıtımsızlığndan nefret ettim artık.

Sevişme sesine hadi dikkat ettin edilmelide zaten böğürmenin anlamı yok, öksürük hapşurma osurmayı napıcaksın arkadaş ben duyuyorum millette bizi duyuyordur.

Bu işe yetkililerce el atılmalı ve ses yalıtımı zorunlu hale gelmeli ilgili bakanlıkca.

Banyoya sabahları girmek istemiyorum o derece midem bulanıyor ayakta işediğinde o şırr sesi bile geliyor :s

Bu apartmanların yalıtımsızlığndan nefret ettim artık.

Sevişme sesine hadi dikkat ettin edilmelide zaten böğürmenin anlamı yok, öksürük hapşurma osurmayı napıcaksın arkadaş ben duyuyorum millette bizi duyuyordur.

Bu işe yetkililerce el atılmalı ve ses yalıtımı zorunlu hale gelmeli ilgili bakanlıkca.

Banyoya sabahları girmek istemiyorum o derece midem bulanıyor ayakta işediğinde o şırr sesi bile geliyor :s
Haklısınız ayakta olmayan ses bile geliyor . mahremiyet nedir kalmadı hiçbir şekilde işin özünde

Bak bunlarin bir cogu da cocuk ya da baska seslere tahammul edemez. Ama sevisme sesi cok normal yiaaa diye geh geh yazarlar.
Neymis insn evinde rahat edemeyecekse napsinnmis? E asagidaki senin rahatligindan rahatsiz oluyor. O zaman tasinsin. Niye? Cunku ben bogure bogure sevismek yuksek sesle kahkaha atip konusmak istiyorum cunku bu konuda ozgurum taam mi? Asagidaki mi? Genersin banane!!!

Boyle mikemmel! zekali kadinlar kadinlarimizzzz....

Apartmanda oturuyorsan bogurerek sevismeyeceksin , yuksek sesle konusmayacaksin , cocugunu laf anlamaya basladigi zaman ses konusunda uyaracak mudahale edeceksin, sabahin ya da gecenin korunde ev supurmeyecek ses çıkarıyorsa makine calistirmayacaksin.

Bu en basit medeniyet kurallarindan bi haber olanlari görüyorum. Akil alir gibi degil. :olamaz:

kahkaha atmak medeniyetsizlikse, üzgünüm ama gerçekten hiç medeni değilmişim, çünkü bizim evimizde herkes kahkaha atarak güler, ben, ablam ve yengem de dahil, balkonumuzda da kahkaha atıyoruz Allah sizi inandırsın, hatta bazen düşünün iş yerinde bile kahkaha atıyoruz, bu zamana kadar hiç ayıp olduğunu duymamıştım, öğrendiğim iyi oldu.

zaman zaman eşimle evimde kurlaşırken de bir bakıyorum ebeveyn banyosunun kapısı açık, havalandırmadan kesin ses gidiyordur hemen diyorum kapıyı kapat, duyulmasın ama duyuluyordur da, ne yapalım? biz demiyoruz ki böğüre böğüre sevişsinler ama 10 dak sonra kesilen sesten hatta kadının gülmesindenbile rahatsız olmak o kadını hafife almaktan ileri gelir. bu yüzden o kadına tahammül edemiyor. bakın bende alt komşumun çocuklarının sesinden inanılmaz rahatsızım, sürekli kapılar çarpılıyor, banyodan gelen sesler cabası ama çocuktur diyorum geçiyorum, bence konu sahibi de gülüp geçebilir, yeni evlidir der geçer, bu kadar dert etmek niye? ben size söyleyim çünkü toplum olarak öyle nefret ediyoruz ki birilerinin sevişmesinden, şen kahkaha atmasından yada bunun gibi hareketlerden, hemen bunu yapanı ahlaksızlıkla bilmem ne ile suçluyoruz. bide ev sahibine söylemek ne demek ya ayıptır. insanları bu kadar utandırmaya ne gerek var?

Son düzenleme:
Alt kat ya da yan komşu duyacak kadar bi insan sevişme sırasında nasıl o kadar ses çıkarabiliyor merk ettm inn ki ne sesi kuvvetliymiş:oops:

kahkaha atmak medeniyetsizlikse, üzgünüm ama gerçekten hiç medeni değilmişim, çünkü bizim evimizde herkes kahkaha atarak güler, ben, ablam ve yengem de dahil, balkonumuzda da kahkaha atıyoruz Allah sizi inandırsın, hatta bazen düşünün iş yerinde bile kahkaha atıyoruz, bu zamana kadar hiç ayıp olduğunu duymamıştım, öğrendiğim iyi oldu.

zaman zaman eşimle evimde kurlaşırken de bir bakıyorum ebeveyn banyosunun kapısı açık, havalandırmadan kesin ses gidiyordur hemen diyorum kapıyı kapat, duyulmasın ama duyuluyordur da, ne yapalım? biz demiyoruz ki böğüre böğüre sevişsinler ama 10 dak sonra kesilen sesten hatta kadının gülmesindenbile rahatsız olmak o kadını hafife almaktan ileri gelir. bu yüzden o kadına tahammül edemiyor. bakın bende alt komşumun çocuklarının sesinden inanılmaz rahatsızım, sürekli kapılar çarpılıyor, banyodan gelen sesler cabası ama çocuktur diyorum geçiyorum, bence konu sahibi de gülüp geçebilir, yeni evlidir der geçer, bu kadar dert etmek niye? ben size söyleyim çünkü toplum olarak öyle nefret ediyoruz ki birilerinin sevişmesinden, şen kahkaha atmasından yada bunun gibi hareketlerden, hemen bunu yapanı ahlaksızlıkla bilmem ne ile suçluyoruz. bide ev sahibine söylemek ne demek ya ayıptır. insanları bu kadar utandırmaya ne gerek var?
Evet cok yuksek sesle kahkaha atmak medeniyetsizlik. Malesef yan komsum öyle. Mesela siz kendi ozgurlugunuzde cilginlae gibi gulerken yan komusunuz da bebek uyutmaya calisiyor her gulmede o bebek uyanip tekrar uyutulmaya çalışılıyor olabilir. Sizin gülmek ozgurlugunuzse bebegin de ogle uykusuna yatma özgürlüğü yok mu? Bakin duvarlarin inceliginden bahsetmiyorum. Alt ve bir yan komsumdan tolera edilir sesler gelirken diger yan ve ust komsumdan asiri gurultu geliyor. Bu medeniyetsizlik degil mi? Konu sahibinin bahsettigi de ufak tefek sesler degil. Asiri sesler. Niye bunlari normallestirmeye çalışıyorsunuz?

Bu kafaya da hastayim ya. Bunlardan rahatsiz olan herkes gerici yobaz bilmem ne... Birilerinin sevismesinden banane. Zerre umrumda degil. Sevisirken bogurmesin o ozel anlarinda ben yanlarindaymisim gibi hissettirmesinler yeter.

Medeniyet guzel sey vesselam.

Back
X