[QBazı ="pigme pofuduk, post: 39357844, member: 633480"]onun olayı neydi ya kaçırdım ben onu
ben dedim ama gerçekten BDV kapansın doğrudan bu konudan devam edelim, var bu konunun öyle bir potansiyeli.Siteye girer girmez bu konuyu açıyorum artık neler olmuş diye. Bağımlılık yarattı, kapanırsa kendime gelemem.
bana da atmadı oysa kondomlardan ve çöplerden konuşabilirdik
o çoktan ban yedi herhalde yoktu çünkü kondom mevzu olduğun da
banada attı ya cinsel içerikli kım oldugunu bılmedıgım ıcın cok muhattap olmadım(erkek olabılır dıye)[/QUOTE]Bazi kızlara özel mesaj atmis.cinsellikle ilgili konu içinde de özgürüm çığlık atar inlerim komşudan bananeyi savunuyordu
he ben şikayet etmiştim onu
Şaane oldu...ben dedim ama gerçekten BDV kapansın doğrudan bu konudan devam edelim, var bu konunun öyle bir potansiyeli.
eğer sevişen üst komşudan başlayıp klozete atılan kondoma çift tura döndüysek her konu yazılabilir.
misal benim ex görümce arkamdan dedikodu yapıyordu babaannesiyle birlikte, bir sevgilisi olup kendi keyfine baksaydı yapmazdı diye düşünüyorum.
nasıl uydu di mi
Yazmadım, yazmadım tuttum kendmi ama 126 sayfa olmuş. Yazmam lazım:)
Yahu konu sahibi çok tatlısın ama dinliyosun sen ciddi ciddi komşularını
İspikçi seniii... Kalsaydı uğraşırdık biraz.he ben şikayet etmiştim onu
İspikçi seniii... Kalsaydı uğraşırdık biraz.
düşünmedim mi sanıyorsunŞaane oldu...
Yapaydın ona bi sevgili sen de yinge olarak. İnsan biraz çöp çatar.
ben dedim ama gerçekten BDV kapansın doğrudan bu konudan devam edelim, var bu konunun öyle bir potansiyeli.
eğer sevişen üst komşudan başlayıp klozete atılan kondoma çift tura döndüysek her konu yazılabilir.
misal benim ex görümce arkamdan dedikodu yapıyordu babaannesiyle birlikte, bir sevgilisi olup kendi keyfine baksaydı yapmazdı diye düşünüyorum.
nasıl uydu di mi
seni kendi kıstasına göre yeterince özgür ruh göremediyse demek, nabzına göre şerbet vermek istemiştiro bana. yiyen arkadaş hetero değilim yazmadı mı
banada özelde evlenene kadar cinselliği ayıp saydığını evlenince eski günlerine acıdığını falan yazmış 7 yıllık evli imiş, partner dicekti heralde
düşünmedim mi sanıyorsun
onda öyle bir babaanne var ki Sunset'in orada apartmandan bana "Bodur Gelin, gene mi sen geldin" diye bağırmışlığı var.
kimi ayarladıysam kıza kaçırdı. yok bu çirkin, yok bu çulsuz diye.
Bana da attı ama gayet normal bir mesajdı:)
düşünmedim mi sanıyorsun
onda öyle bir babaanne var ki Sunset'in orada apartmandan bana "Bodur Gelin, gene mi sen geldin" diye bağırmışlığı var.
kimi ayarladıysam kıza kaçırdı. yok bu çirkin, yok bu çulsuz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?