Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prezervatifler tuvalete atılmayacak. tıkıyormuş. hayır nasıl düşünülememişse bu.
prezervatifler tuvalete mi atılıyormuş,kafayı mı yemiş millet.lağımlar tıkanırsa görürler![]()
valla benim de yok da 5 kız 5 erkek varsa 5.5=25 tur sevişilmiyordur herhalde. öyle değildir galiba. sırayla yapılmıyor sanırım.
Şuan çok açık var. Ücretli öğretmenlik yapabilirsin.Atanamayan öğretmenlere de bi el atıverelim forumcak![]()
ha gayret kizlar. bir kac sayfa sonra hukumet dusecekmis:)
yok o kalici. cimbizin arkasinda cimbiz lobisi var:)hükümetin düşmesi demek mune'nin cımbızından kurtulabiliyoruz demekse ben varım![]()
Maşallahhiç güleceğim yoktu ya konu mahvoldu
tuvaleti tıkayan kondomu atan bizim karşı dairede ki yeni evli çiftti yani biz onlardan şüphelendik kk ya duyrulur![]()
Konu biraz daha olgunlaşsın çıktı alıp kapılarının önüne koyacağım. Buna uygun mesajlarınızı bekliyorum.
İntikamım acı olacak :)
Ovv çok zekice... Ama başları dönebilir okurken..Konu biraz daha olgunlaşsın tüüüm mesajları yazicıdan çıktı alıp kapılarının önüne koyacağım.
Buna uygun mesajlarınızı bekliyorum.
İntikamım acı olacak :)
Eşekten düşmüş gibi olacaklar.