• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Valla 114 sayfayı okumaya üşendim.

Bırakın da millet istediği gibi sevişsin.
Sevişmekten değil savaşmaktan zarar gelir.
İnsanların mutluluğuyla mutlu olmayı biraz öğrenelim.

Valla ben çocuk gürültüsüne de aynı şeyi yazıyorum, 10dan sonra çalıştırılan çamaşır makinesine de. Genellikle sizinle benzer şekilde düşünüyorum ama açıkçası şu an ne düşündüğünüzü tam anlamadım.

Ben sizin mesajınıza katıldığımı belirttim zaten.

Ancak diğer mesajlardaki serzenişlerin sebeplerinin ne olduğunu açıkladım.

Konuyu başından beri takip etmeden pek de yazdıklarımı anlamak mümkün olmayabilir, ancak sevişme sesi savunuluyormuş gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılmış. Halbuki hiçbir sesi savunmamak gerektiği anlatılmaya çalışılmıştı.

konu sahibi böyle mi yapıyormuş?

bizim giderler bu kondom olayı yüzünden tıkandı ben sadece bizim apartmada var sanıyordum böyle tipler.

Evet mesajlarından görebilirsiniz. Konunun ortalarında. Çöpü karıştıranların canı çekmesin diye böyle yapıyormuş. Siz kendi apartmanınızdaki yeni evli çifte gönderme yapıldığını sandınız ama ben konu sahibini kastediyordum.

Lezbiyen misiniz? Yoksa gay bir erkek mi? Yani her şeyin bir adabı vardır. Cinsellik topicleri var. Tutup da insanlara özel mesajla pat diye cinsel içerikli sorular sormak medeniyet değil çoook başka bir şey.
bu arada şuna da cevap vereyimde içimde kalmasın.
o sizin görüşünüz, benim görüşüme göre de, özgürlüğümü yaşayabildiğim tek yer internet olduğundan, kimin neye nasıl tepki verebilme ihtimalini bilemeyeceğim gibi, ve aralarında istemedikleri bir başkasına karşı kulis olup hadi bunu attıralım tarzı tipik kadınlar arası düşmanlığı da en azından burada beklemeyeceğimden ötürü, bir zahmet bakış açınızı imkansızı zorlayarak değiştirmeye ve karşınızdaki kişinin sizin gibi olmadığı gerçeğini kabul edip,
"özür dilerim ama ben bu anlamda bir soruya cevap veremem" gibi bir cevap verebilme cesaretini gösterebilmenizi beklemekte sanırım sizin kalbi ve beyni kapasitelerinize çok yüklenmiş olduğum bir durum olurdu.

Ben sizin mesajınıza katıldığımı belirttim zaten.

Ancak diğer mesajlardaki serzenişlerin sebeplerinin ne olduğunu açıkladım.

Konuyu başından beri takip etmeden pek de yazdıklarımı anlamak mümkün olmayabilir, ancak sevişme sesi savunuluyormuş gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılmış. Halbuki hiçbir sesi savunmamak gerektiği anlatılmaya çalışılmıştı.

Yani ona ben de katılıyorum. Çocukların yaptığı gürültüde burda aslan kesilen insanların "ama onlar çocuuuk" dediğine çok şahit oldum.

Evet mesajlarından görebilirsiniz. Konunun ortalarında. Çöpü karıştıranların canı çekmesin diye böyle yapıyormuş. Siz kendi apartmanınızdaki yeni evli çifte gönderme yapıldığını sandınız ama ben konu sahibini kastediyordum.

yok gönderme yaptığınızı sanmadım.çöpü karıştıranların canı kondom mu çekiyormuş.

Bir de kim terbiyesizleşmiş onu da anlamadım.

Konu yatak odası sesi olduğu için teşhirciden tutun inanılmaz ithamlarda bulunuldu. Başka biri üst katta grup yapıldığının sesini falan anlattı mesela.

Ben gürültüden daha fazla odaklanılan şeyler olduğuna eminim bu konuda.

Aynen..

İnsan merak etmiyor değil bunları..

Ya da olması gereken ne? Kızı bunları bir gün okuduğu zaman doğru olanı nasıl anlatmalı ona?

O zaman sanat için mi yazmış oluyor? Ekmek için mi? Reyting için mi? Ben bu kadını bir kategoriye koyamıyorum.

Bir de bilmediği konularda bazen yazıyor ki o zaman tam komedi oluyor.
Aman birakin şu kadini
kocasini gördüm.insan erkekten sogur.kadin matah birseymis gibi anlatiyor.
o kizininda cinsel hayatini anlatir.kadin cinsellikle kafayi bozmus.

Cidden bunu yazmis mi:KK57: Aralardan aralardan okudum konuyu gormemisim

Ozellikle cani cekmesin kısmı cok garip. Zaten konu sahibinde de sıkıntı var bana göre. Hele son yazdigi yorumlar cok sacma ve garip:KK47:

şu çöp-wc olayını okuduktan sonra kouyu açan kişiye zerre saygım kalmadı.

Bunları nereye atıyor millet?

Biz klozete atıyoruz içindekiyle beraber sifonuda çektikmi tamam :KK66: Umarım tıkanmaz bir gün :KK43:

bızde kabını çöpe iç kısmını klozete atıyoruz cogu zaman aklıma gelır ya tıkanırsa :)

topluca atmıyoruz ki tek tek :)
Çöpe atmıyorum çöp karıştıranların canı çekmesin diye :KK66:

tuvalete kondom atanlar ifsa :KK70:diyecektim

Konu yatak odası sesi olduğu için teşhirciden tutun inanılmaz ithamlarda bulunuldu. Başka biri üst katta grup yapıldığının sesini falan anlattı mesela.

Ben gürültüden daha fazla odaklanılan şeyler olduğuna eminim bu konuda.

Haklısınız tabi ama ben sevişme seslerinin bazen bir tık daha dikkat edilmesi gereken bir ses olduğunu düşünebilirim. Yani çocuğunuza üst katta tepinen çocukları anlatabilirsiniz ama sevişme seslerini anlatamazsınız. Ha çocuğun inleme seslerini duyması ile çamaşır makinesi sesini duyması arasında fark yok ki de diyebilirsiniz. Saygı duyarım.

Back
X