- 24 Aralık 2017
- 124
- 125
- 18
- Konu Sahibi patladimof
-
benim çocukları hakkında sorunum yok zaten siz yanlış anladınızz. Cocukları cok agladıgını duyunca yukarda cocuklara kotu biseymi oluyor diye sorun etmiştim. Ama sonra aile gayet normal bir aile oldugunu gordum. Yani cocukların sesinden rahatsız olmadım zaten cocuktur aglar yani bende yigen kuzenlerde sabaha kadar susmayanını gordum normal...Cinsellik boyutuna degil yorumum çocuklarinin gece kalkıp aglamalarini emin olun o kadında istemez benimde kızım 2 yasında gece kalkıp sebepsiz ağlıyor dakikalarca ne yapalım ağzını mi bantlayalim?
Ya işte bunu yapamıyorumKadını yalnız gördüğünüz anda kendinizi tanıtıp uyarın
evet bunu dusunebilirim belki son care ama iste utaniyorum ya Ben tek yasasam yine sorun degil ailece kalinca dusunsene yukarda sea geliyor ve sen babanla ayni odada oturuyorsun rezillik resmenBen olsam sesleri duyduğum an, tavana birşey ile vurup rahatsız olduğumu belli ederdim... baktım devam ediyorlar bende tavana vurmaya devam ederdim... ayıptır yaa... tmm evlisinizde yani hiç görmemişler gibide birlikte olmaya gerek yok...
Hahahhaha buna guldumTek yaşasam bile sorun ederim.. olan var olmayan var dimiBeni rahatsız etmeye hakları yokki insan gibi sevişsinler ben niye utanayım.. :)
Severek dinliyoruz deseydin tövbe yaBenim de böyle bi komşum vardı. Yatak odası sesi komple bizim evde ve normal sesler değil. Kadını uyardım dinleme sende dedi arsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?